• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukata hakaret bi bakarmisiniz

Hahahha :) ben de iyi bilirim hukuk bürolarını. Merak etme o tarz telefonları çağrı merkezi katı- asistan falan açar. Her gün kaç tane dosya var. Hiç avukat onlarla ilgilenir mi?
Dert etme kesinlikle.

*Ayrıca ses kaydı almadan önce aldığını söylemek yasal bir zorunluluktur. Gizli ses kaydı yapmak-video çekmek suçtur

Gercekten bi ara dolandiricilar sandim cunku bi avukat bu kadar terbiyesiz seviyesiz olamaz di yani. Eger ifadege cagirilirsamda bunlari dile getiricem
O avukat değildir zaten avukat yanında çalışan call centerdır takip elemanıdır. Aklınca korkutmaya çalışmış. Ve bütün sülaleye de bu numara hakkında soruşturma başlatılmıştır şeklinde bi mesaj da yanlış. Sonuçta eğer bir soruşturma varsa gizli yürütülür. Bence bi avukatla görüşün. Kimse kimseyi hele ki başkasının borcu yüzünden korkutamaz

Adam çalıştıranin sorumlulugu rücu hakkını da içeriyor hatırlayın isterseniz. Yani avukat sorumluluktan kurtulabiliyor.Yani şu sayfada bile onlarca kişi benim de başıma geldi derken hala birkaç çürük elma diyorsanız benim sizin için yapabilecegim pek bir sey yok. Elbette arayan avukat değil ancak AVUKATIN BİLGİSİ DAHİLİNDE VE ONUN ISTEGIYLE. daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum ancak avukatın bilgisi dahilinde yani ne diyeyim
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ancak benim etik anlayışım meslegi yucelterek olumsuzlukları istisna görmek şeklinde değil :)
Bu var ve bu çok büyük bir sektör.
Eğer mesleğin ayaklar altında olmasından rahatsizsaniz bu gerçeğin cok yaygin oldugunu kabul edip bununla mücadele ederek mesleki saygınlığa katkıda bulunabilirsiniz.
Bu da benim size tavsiyem olsun
dayım hukukçudur ve kendisi bizzat ve avukat arkadaşıyla birlikte annemi ve teyzemi yıllarca dedemden kalan miras artı vasiyet üzerinden dolandırmaya kalktı .avukatların hepsi melek değildir iyiside var kötüsü de her meslek gibi

Merhaba arkadaslar. Cuma günü basimdan bir olay gecti. Telefonum caldi. Arayan kisi avukat oldugunu bi bürodan aradigini söyledi. Babamin borcu varmis bi magazaya. Ve icralik olmus. Halbuki babamida ariyorlar biliyorum ama benide aradilar. Telefonu actim babanizin borcu icin ariyorum falan arayan bayan o kadar itici biri ki. Hic avukata benzemiyodu. Ben babamla ayni evde yasamadigimizi ve sadece benim numarami nerden buldunuz dedim kibar bi dille. Karsimdaki bayan gayet sert bir dille. Öff hanfendi simdi sana nerden buldugumumu anlatcam dedi ve ardindan 95lik veletlerle ugrasiyoruz yaaaaa diye bi üslup kullandi. Ve ben tabi cok sinirlendim dolandiricilar sandim ve gerizekali diyerek telefonu yuzune kapattim hic bisey demedim. Ardindan bidaha aradi ve senmi bana gerizekali dedin ses kaydini vericem savciliga genc yasinda hapislerde sürün falan dedi ve bende siz benmle bu sekilde konusamazsinz diyerek bagirmaya basladim. Ayni baban gibisin armut dibine duser cirkef cingene tarzinda sözler söyledi bana. Ve kapattik ardindan msj geldi bu numara savciliga verildi hakkinizda sikayetci oluncaktir vs tarzinda. Kizlar hakliyken haksiz durumuna dustum napicam ben. Resmen beni kötü soylemeye tesvik ettiler. Ve hala inanamiyorm o kadinin avukat olduguna. Sizce bu isten birsey cikarmi. Uzun oldu kusura bakmayin.
Hiç bisey olmaz korkmayın

Insallah öyledir. Icim icimi yiyor.. hakliyken haksiz duruma dustum. Cok terbiyesiz bi bayandi bu olaylardan sonra annem aradi o numarayi konusmak icin. Ve onada savciliga verdim of defol git basimdan bir suru isim var tarzinda konusmus. Ve internettede bu buro hakkinda bir cok bu tarzda sikayet var
Ne diye vermiş merak ettim gerizekalı dedi bana diyemi. Devletinde işi gücü yok bunla uğraşıcak. Merak etme sallamış.

Avukatcilik oynayan takip elemani sekreter falandir o. Ara dedilerse o da kendini bir halt sanmistir. Asil siz verin onu ne demek armut dibine duser hadsiz

Back