duruşmaya arkadaşınız ve eşi birlikte girerlerse ve boşanmayı ve sonuçlarını kabul ettiklerini beyan ederlerse o duruşmada hakim karar verir. şimdiye kadar boşuna uzamış bence. ilk duruşmada karşı taraf davayı kabul ettiğini söyleseydi ve sizin arkadaşınız da o duruşmaya katılmış olsaydı boşanırlardı.
Öncelikle işten çıkarma sebebini bilmemiz lazım. Sebep doğumsa fesih haksızdır. Tazminatlarınızı talep edebilirsiniz ya da işe iade isteyebilirsiniz.
ihbar ve kıdem tazminatınızı dava açıp talep edebilirsiniz ayrıca sigortasız çalıştığınız süreler var ise bu süreler için de hizmet tespitini de talep edebilirsiniz çanakkale de oturuyosunuz sanırım bana çok uzak :)) yakın bir şehirde olsaydınız yardımcı olurdum
sevgil avkat arkadaşim benim içralık olmuş kredi kartım var onu peşin ödersem ana parayı ödeyebilirsin dedi arkadaşim ne karad dogruluk oranı var şimdiden teşekkür ederim
zae hanım size sormak istediğim bi şey var yardımcı olursanız çok sevinirim
aldatma nedeni ile boşanma davası açacağım. herşeyi kocam itiraf etti ama elimde bir kanıt yok. sadece tlf.kayıtları yeterli olurmu
bir arkadaşım eşinden ayrılıyor. noterden dilekçesini eşine gönderdi ama karşı taraftan cevap yok. şimdi dava gününü mü beklemesi gerekiyor.? Avukatı davayı açalım demiş.Bu süreç uzun sürermi?
telefon kayıtları derken eşinizin bir başkası ile telefonda görüşmesini mi kastediyorsunuz? eşinizin bir başkası ile telefonda ne sıklıkta saat kaçta görüştüğü önemli, karşı tarafın telefonu kimin üzerine kayıtlı o önemli vs vs...
benim size önerim, eşiniz bu durumu kabul ettiyse anlaşmalı olarak boşanın. protokol hazırlayıp nafaka tazminat konusunda anlaşmaya varın. anlaşmalı boşanmaya yanaşmazsa tazminat miktarının yüksek olacağından bahsedin. (tabi bu miktar ekonomik duruma göre değişecektir)
hangi bankaya borcunuz var bilemiyorum ama bir çok bankanın kampanyaları oluyor. anapara ve icra masrafları ile borçtan kurtulabiliyosunuz. banka avukatı ile görüşmelisiniz. indirim yapacaktır.