merhaba avukat arkadasım
ben temmuz ayında birisine parca parca olarak nakit ve kredi kartından para çekip borç verdim.suan nişanlım durumu bilmiyor. bir kız arkadasima verdim dedim.ama o donem 1-2 ay kadar tanıstıgım birisine borc vermiştim.1 ay sonra maasını alınca verecegini soyledi ama vermedi.elimde senet filan yok ama o dönem kız arkadaslarima bahsetmiştim böyle birşey yaptigimdan.hata biliyorum ama ev kredisini odeyemedigi icin haciz gelecekti.zor durumda kalmasın diye verdim.ama herseyi yalanmıs.ne yapabilirim.işyerini ve evini biliyorum .Askeriyede astsubay.iş yerine gidip rezil etsem diyorum çalıştıgım için olmuyor.gittigimdede onu bulup bulamayacagım muallak.göreve gonderilebilior.evini biliyorum ama gitmek istemiyorum silahı var korkuyorum.Dava açmak istiyorum acarsam kazanırmıyım ama nişanlım ve ailem duymasındanda korkuyorum.ne yapabilirim.ariyorum msj atiyorum ,iş yerini bile arıyorum yok dedirtiyor.telefonlarıma cıkmıyor.ilk zamanlar vericem annemden isteedim filan dedi.sonra herşey kesildi.en azından onu korkutmak hakkında askeriyede sorusturma acılmasını saglamak icin ne yapabilirim.yardiminizi rica ediyorum.bana olan borcu yaklasık 1350 tl gibi birde fotograf makinem mp3 calarimda onda kaldi onlarida alamiyorum.:83:
tesekkur ederim zae.toplam borcun 1350 tl olduğunu yazmışsınız. bu miktar senetle ispat sınırının üstündedir. yani elinizde sözleşme, senet vs olmadan borçlunun bu miktar borcu olduğunu ispat edemezsiniz. 2010 yılı için 550 tl ve üstü borçlar için senet gerekiyor. yine de icra takibi başlatabilirsiniz ancak itira ederse elinizde senet, sözleşme vs olmadığı için hiç bir şey alamazsınız. 550 tl'lik kısmı için icra takibi açın, takibe itiraz ederse arkadaşlarınızın şahitliği ile bu parayı alabilirsiniz.
bu tarz bir dava acanın kazandıgını duymustum .hangi hattı hatırlamıyorum ama suanda.ben türkcell sınırlı hat almıştım evlenicem ailem bilmiyor çok çareszim süper ikili hat almıştık şimdik avukatta ama haksız yere ödeyemiyorum çok kötü ve benim malım mülküm yok ailemle oturuyorum nişanlıyım bende evlenemiyorum birde avea vardı sınırsız kamu bundada yüklü fatura e bana sözleşme bile verilmedi bu kadar ne yapıcam turkcelden 2 gat avukatlık ayrı ayrı dosya aveadan da aynı 2 hat
selamlar ben eşimle ayrıyım eşim ve ailesi şehir dışında boşanma davamız görülüyo 4. mahkeme eşim boşanmak istemiyo eşimin ailesinden 4 kişiyi tanık gösterdim bi tanesi gelecekmiş mahkemeye oda benden yana acaba öbür tanıklar mahkemeye gelmezse boşanamazmıyım
Şu soruma bir cevap alsam çok mutlu olacağım yapanı bulmak kolay mı nereye başvurmalıyız ?????Merhaba.Kredi karımızdan yüklü miktarda nakit para çekilmiş bunu yapanı nasıl bulabiliriz?????