pekı bana vermezlerse vızıte kagıdı cunku daha once ısten ayrılan bırkac kısı oldu ve vermedıler buna sahıt oldum bırde sunu kesın ogreneyım bana sımdı sadece 4 haftalık maas tazmınatımı odeyecekler baska bır hakkım varmı pekı cok tşk ederım gercekten yardımcı oldugunuz ıcın
ama 6 aylık vızıte kagıdı yok dıyorlar calısan ıcın veremeyız dıyorlar dedımya daha ıncede ısten cıkan kısıler oldu onlara bu cvpları verdıler hatta bır kere bılgım olsun dıye sordugumda bana da oyle demıslerdı cnm 4 aylık mı 4 haftalık mı anlayamadım cnm kafam dalgın oldugundan kusura bakma ugrastırıyorum sizde
çok teşekkür ederim! peki babalık davası sonunda soyadım değişiyor mu? biyolojik babamn soyadını alıyor muyum? aslında benm tek istediim anneme yapılan haksızlığın biraz da olsa acısını çıkarmak o yüzden bu davayı açmak istiyorum.babam bu durumdan haberdar değil ve dava açarsam ister istemez öğrrenecek,ne yapacağım bilmiyorumoffffffffff.........
aslında istediim onun soyadını almak,nüfusuna geçmek diil... sadece nafaka talep etmek... ama bu da imkansız o halde.. teşekkür ediyorum..
2004 YILINDA EŞİMDEN AYRILDIM AMA RESMİ OLARAK 17 asğustos 2005 de boşandım 2 çocuğumunda velayetini ben aldım ve hakim herbirimize 100 ytl nafaka kararı verdi yani toplam 300 ytl.ama boşandığım günden beri hiç alamadım nafakamı. zaten çocuklarıda pek arayıp sormuyor.ilk önceleri çocukların psikolajisi bozulmasın babalarıyla uzak kalmasınlar diye ses çıkarmadım ama zamanla maddi açıdan sıkıntı yaşamaya başladım. kendim bir şirkette çalışıyorum çocuklarım kız 8- erkek 6 yaşında ve ben şimdi nafaka davası açmak istiyorum ama avukat tutacak durumda değilim kendi imkanlarımla ne yapabilirim bu konuda beni yönlendirirseniz sevinirim .şimdiden teşekkürler
benimde bir sorunum var avukat arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
ben eşime boşanma davası açtım bu ay 3.mahkemememiz olacak . o hiç bir mahkemeye gelmedi sosyo-ekonomik araştırması da yapılmamış yeni öğprendim.hiç bir dilekçe de göndermediler . kendinide savunmuyor kafam çok karışık mahkeme bana nafakada bağladı tabiki onuda alamıyorum.gerçi nafaka önemli değil ben onlardan bir an önce kurtulmak istiyorum.mahkemem uzun sürermi yardımcı olun bana lütfen
idari yargıda dava açmış olduğunuz için burada evrak üzerinden işlem yapılır ve yazışmalar uzun sürer..balıkesir ve kütahya da da böyle bir durum olduğunu ve kazandıklarını belirtmişiniz bu kararları emsal gösterebilirsiniz..kaybettiğiniz takdirde zaten gelen kararda ne kadar sürede ne işlem yapacağınız belirtilir..
merhaba benimde bi sorum var kayınvaldem almanyadan biriyle evli 6 yıldır görüşemiyo boşanmayada boşanamıyo acaba hukuksal olarak ne yapılabilir adres yada teli burdaki alman konsolosluğundan bulunabilir mi? bulursak eşinden ne gibi haklar talep edebilir yardımcı olursanız sevinirim tşk
mrb ben 6yıllık evliyim 5yaşında bir kızm var eşimle ve ailesiyle anlaşamıyoruz boşanmak istiyorum ama kızmı bana vermezler zatn konuşuncada kızı bırak git diyo bende hayatta bırakamam kızımda bana çok düşkün zaten eşim şiddet de uyguluyo arasıra ama benim trde hiçkimsem yok ailem yurtdışında ve çalışmıyorum boşanma davası açarsam kızımı alabilirmiyim mahkeme bana verirmi çok korkuyorum yurt dışına gitmem gerekecek bu yüzden mahkeme bna vermez diye düşünüyorum babasının imzasıda olmadan çıkaramıyorum yurtdışına diye biliyorum bana yardımcı olun lüttfennnnnnnnnnnnnnnn