Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

Hassas Ciltler İçin Nemlendirici Güneş Kremi SPF50

Beta Karoten İçeren Nemlendirici Güneş Öncesi Losyonu

Çabuk Kuruyan Şeffaf Sprey SPF30

Kızlar bu 3 üründen kullanan varsa tam olarak ne işe yaradıklarını ve ne sonuç aldıklarını yazarlarsa çok sevinirim ona göre sipariş verecemde

arkadaşlar merhab avonunda oriflameninde ürünlerini kullandım hatta oriflamenin ürünlerini aldığım kişi taşınınca kendim üyye oldum kendi ürünlerimi almak için
herkese neyin nasıl iyi geleceği belli olmaz lancome kremi kullanıp sorun yaşayan insanlar oluyor cilt kremi olarak dermokozmetik ürünler kullanmak en mantıklısı bence
avonun duş jellerini kullandım kokusu süper yalnız sadece bir tanesi hangisi hatırlamıyorum vücudumun belirli bölgelerini yaktı rollon ve rimellerini kulandım memnun kaldım
oriflamenin mangolu rollon kullanıyordum aldığım kişi taşınınca avon kullandım sonra ikisini karışık kullandım oriflamenin rollonundan da memnun kaldım avon ve oriflameninde el kreminden memnun kaldım ama duş jeli yaktı pudrasını sür sür yüzüme çıkmadı daha oriflamenın pudrasını kullanmadım kıyaslama yapamayacagım
ablam kremlerini kullanıyor ki çok pahalı kremlerden de kulandı ona oriflame iyi geldi ben daha kremini kullanmadım bakalım bana iyi gelecek mi örneğin ben bodyshopun ürünü kullandım önceden bana iyi geldi nemlendirme vs aba ablama iyi gelmedi ama ikimizinde ortak sonucu ikimizede kıllanma yaptı
herkesin cildinin isteği farklıdır bir rimelden beklentimizde farklıdır kimisi yapışmasın ister kimisi ince uzun gösersin o yüzden herkesin beklentisinin karşılanması bile sizin beklentinizi karşılamayabilir deneyerek öğrenmekten başka yol yok

bahsettğiniz 30spf lik yüz kremini kullandm fakat yüzüm kızardı yine de. bn cok beyaz oldğum icin de olabilir ..

belki konuyla tam alakalı değil ama arkadaşlar ltf yüzünüze mümkün olduğu kadar krem kullanmayın. Doğal ürünlerle çare bulmaya çalışın. ben çok nadiren krem kullanırım oda güneş koruyucu falan. her akşam yatmadan yüzüme sulandırılmış elma sirkesi sürüyorum , daha parlak bir cildim oldu. Sizde cildinize uygun doğal birşeyler sürebilirsiniz.

bilgilendirme ici teşekkürler .deneyeceğim

15 faktörlük güneş kreminden oprimal yüz spreyinden ve midsummer roll onunda çok memnun kaldım
erkek kokusu eclat roll on deodorant ve parfümünüde erkek arkadaşım kullanıyor aşırı kalıcı kokusu fakat set halince kullanıldığı içinde kalıcılık kazanıyor olabilir
aliz amber bayan kokusunu kullandım tatilde güzel baya sıkma durumunuza bağlı kalıcılık durumu ben 2 fıs sıktım akşama pek kalmadı ama üstünüze bir de boynunuza falan sıkınca kokusu kalıcı oluyor

Kızlar size önerim,içindekiler bölümünü dikkatle inceleyebildiğiniz,size yakın dükkanlardan alın bakın. Katalogta içindekiler hakkında bilgi verilmiyor,elinize ulaştığında ancak bakabiliyorsunuz. Uzun zamandır pek dikkat etmezdim bu tür şeylere ama arkadaşımın uyarısıyla başladım. Daha önce de küçük sorunum olmuştu ve uzmanla görüştüm. Paraben konusu gerçekten çok dikkat edilmesi gereken bi konudur ayrıca duş jellerinin içinde,saç boyalarının maskelerinde,gliss'in saç yıkadıktan sonra durulanan kremlerinde,elidorun durulanmayan saç kremlerinde paraben buldum. Kanserojen etki veren her üründen korunuyorum artık. Bu yüzden içinde neyin olduğunu marketlerde,parfümeri dükkanlarda ve eczanelerde görebildiğimiz için bu tür kataloglu markalardan uzak duruyorum. İnanılmaz çok kataloglara bakıp siparişler veren,üye olan biriydim ama doktor gözümü korkuttu. Sonuçlarını anlattı,hastaları anlattı ödüm koptu...

Uyardığın için çok teşekkür ederim canım benim.Dikkat etmek gerekiyor.

bu sadece katalogla alınan ürünlerde değil tüm kozmetikte geçerli bir sorun ne yazık ki.
bi de şu var ki parabenin ne kadar konulduğuda önemli çünkü paraben ürünlerin raf ömrü için konulan bir madde ve miktarı çok önemli tabi bizler miktarını bilmediğimiz için direkt parabensiz ürün tercih ediyoruz ki buna bende dahilim fakat dermokozmetik dediğimiz markalarda da paraben olabiliyor ayrıca makyaj ürünlerinde parabenden kaçmak gibi bir imkanımız yok.
makyaj malzemelerinin %99'unda paraben var çünkü bir rujun, farın vb. makyaj malzemelerinin uzun süre dayanması için paraben mecburen konuluyor.

mesela avon'un solutions serisi kremlerinde paraben yok ayrıca care serisinin vücut kreminde de yok, deodorantlarında da yok ama sun serisinin +30 faktörlük yüz kreminde var fakat yine sun serisinin +50 faktörlük vücut kreminde yok.
eğer avon'dan aldığınız bir üründe paraben varsa bence iade edin ve etme sebebinizide belirtin ben geçen kampanya aldığım avon sun yüz kremini bu sebeple iade ettim.

ayrıca paraben kadar tehlikeli başka maddeler var mesela sls yani sodyum sülfat, petroluim yani petrol hammaddesi olan bir kimyasal, silikon bu ürünleri oldukça pahalı olan markaların bazı kremlerinde ve makyaj bazlarında da var.
ve toniklerde alkol olmasıda cilde zarar veren bir başka etken tonik alırken mutlaka alkolsüz olmasına dikkat edin çünkü alkol özellikle kuru ciltleri inanılmaz yakıyor.
ben en kısa zamanda ya the body shop'un salatalıklı toniğini veya sebamed'in visio toniğini alacağım çünkü ikisinde de alkol yok.

the body shop benim ablamın ve kullanan 2 tanıdığımızın yüzünde kıllanma yaptı dikkat etmenizde fayda var takip edin bence
ayrıca verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz bende dikkat edeceğim alırken ve satarken

avonun temmuz kataloğundaki en arka sayfadaki colortrend iki uçlu göz kalemlerinden light blue olanı sipariş ettim bugün arkadaşımla bir baktık ki deep turquoise diye bi rengi vardı geçen kataloglarda tıpkısının aynı rengi bildiğin adını değiştirmişler birazda kataloğa rengi farklı basmışlar yersen ! bende cam göbeği gibi bir renk bekliyorum bildiğin petrol yeşili beeee almayıpta alma niyeti olan varsa diye yazayım dedim

Eki Görüntüle 228366 kokusu harika bir kere aldım ve bir daha bulamadım satış yapan varsa yardımcı olursa cok sevinirim... Kesinlikle bu parfümü tavsiye ederim yaz aylarında kullanılabilecek hafif bir koku nereye gitsem kokunuz harika adını söylermisiniz diye tepki almıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…