- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
- #1.021
Anlayamadım ??..
Takılmak adına yazmadım bu aralar çok yoğunum kafam meşgul işlerle gerçekten mesajı yazarken deneyerek alma ihtimalini düşünmeden yazmışım..... yanlış anlama.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlayamadım ??..
Avon'un roll-onlarının içindekiler bölümünü bulamıyorum. İnceledim durdum ama bulamadım. Nerde yazıyor bilen var mı?
Koltuk altına sürülen çok hoş rollonları var ama içindekiler bölümünü bulamayınca huylandım. Bir de göğsümde küçük bi top oluştu daha önce yoktu o dönemlerde. Kullanıyordum,o üründen şüphelendim. Kullanmayı bıraktım o zamandan beri kullanmıyorum. Gerçekten de içeriğini de bulmadağım için hala tereddütlüyüm. Arkasında yazmıyordu. Katalogta da gördükçe alasım geliyor ama hala bulamdım ben içindekiler bölümünü.Arkasında yazması lazım spreylerde ufacık kıyıda bi yerde yazıyor bu arada Avon'un Celebre parfümünün deodorantını yıllardır severek kullanıyorum ve içinde paraben, alüminyum vs. gibi zararı yüksek maddeler yokmuş pek sevindim.:)
Ayrıca Solutions serisinin kuru ciltler için olan gündüz kreminden almıştım içeriğine bi bakayım dedim parabensiz ayrıca silikon, alüminyum vs. yok.
Paraben içermeyen krem arayanlara duyurulur.
Solutions serisinin diğer kremlerinde var mıdır yok mudur bilmiyorum ama kavuniçi renk olan seride yok.:)
Koltuk altına sürülen çok hoş rollonları var ama içindekiler bölümünü bulamayınca huylandım. Bir de göğsümde küçük bi top oluştu daha önce yoktu o dönemlerde. Kullanıyordum,o üründen şüphelendim. Kullanmayı bıraktım o zamandan beri kullanmıyorum. Gerçekten de içeriğini de bulmadağım için hala tereddütlüyüm. Arkasında yazmıyordu. Katalogta da gördükçe alasım geliyor ama hala bulamdım ben içindekiler bölümünü.
Koltuk altına sürülen çok hoş rollonları var ama içindekiler bölümünü bulamayınca huylandım. Bir de göğsümde küçük bi top oluştu daha önce yoktu o dönemlerde. Kullanıyordum,o üründen şüphelendim. Kullanmayı bıraktım o zamandan beri kullanmıyorum. Gerçekten de içeriğini de bulmadağım için hala tereddütlüyüm. Arkasında yazmıyordu. Katalogta da gördükçe alasım geliyor ama hala bulamdım ben içindekiler bölümünü.
işte içinde ne olduğunu bilmeden a bu krem a bu rollon diye kullananların zamanla başı yanıyor haberleri yok içindekiler kısmı yazmayan sitede içeriği belli olmayan ürünler ve markalar zavallı insanlar tarafından kullanılıp bide aa bu çok iyi kim kötülüyor diyip duruyolar dicek kelime bulamıyorum sadece çok yazıkk
Hangi roll-on'u kullanıyordun canım tüm ürünlerde içerik mutlaka yazar sanırım göremedin.
Frezya Avon'a sataşmaktan vazgeçsen iyi olur ayrıca ''zavallı insanlar'' da ne demek oluyor şimdi o mesajı yazan arkadaş zavallı mı oluyor insanları kullandıkları ürünlere göre zavallı veya zavallı olmayan diye ayırma hakkına sahip değilsin...
Paraben, alüminyum, silicon vs. gibi zararlı maddeler sadece Avon'da yok Oriflame, Lancome, Nivea, L'oreal, Estee Lauder, Dior vb. bi dolu dünyaca ünlü markada bile paraben içeren, alüminyum içeren ürünler var.
Hatta dermokozmetik diye satılan ürünlerde bile zararlı içerikler mevcut ya bile bile alıp kullanacağız yada ürün alırken içeriğini okuyup alacağız.
Eğer zararlı içeriği olmayan ürün kullanmak istiyorsak paraya kıyıp ya organik yada içeriğinde zararlı kimyasallar bulunmayan gerçekten dermokozmetik ürünler kullanacağız.
Oriflame ürünlerini cosdna.com sitesinden arayabilirsiniz.
Misal Ecolagen Eye Cream içerğine bi bakınız içinde petrolatum var ayrıca 4 çeşit paraben bulunmakta bu parabende kanser yapan maddelerin başında gelmektedir.
Diğer ürünleride arattırarak içeriklerinde neler var görebilirsiniz şimdi tek tek saymak istemiyorum...
Hangi roll-on'u kullanıyordun canım tüm ürünlerde içerik mutlaka yazar sanırım göremedin.
Frezya Avon'a sataşmaktan vazgeçsen iyi olur ayrıca ''zavallı insanlar'' da ne demek oluyor şimdi o mesajı yazan arkadaş zavallı mı oluyor insanları kullandıkları ürünlere göre zavallı veya zavallı olmayan diye ayırma hakkına sahip değilsin...
Paraben, alüminyum, silicon vs. gibi zararlı maddeler sadece Avon'da yok Oriflame, Lancome, Nivea, L'oreal, Estee Lauder, Dior vb. bi dolu dünyaca ünlü markada bile paraben içeren, alüminyum içeren ürünler var.
Hatta dermokozmetik diye satılan ürünlerde bile zararlı içerikler mevcut ya bile bile alıp kullanacağız yada ürün alırken içeriğini okuyup alacağız.
Eğer zararlı içeriği olmayan ürün kullanmak istiyorsak paraya kıyıp ya organik yada içeriğinde zararlı kimyasallar bulunmayan gerçekten dermokozmetik ürünler kullanacağız.
Oriflame ürünlerini cosdna.com sitesinden arayabilirsiniz.
Misal Ecolagen Eye Cream içerğine bi bakınız içinde petrolatum var ayrıca 4 çeşit paraben bulunmakta bu parabende kanser yapan maddelerin başında gelmektedir.
Diğer ürünleride arattırarak içeriklerinde neler var görebilirsiniz şimdi tek tek saymak istemiyorum...
[ı]içindekiler bölümü ''yok'' demedim. ''bulamadım'' dedim. Avon ürünlerinin içindekiler bölümü üstüne kaplanan şeridin altında çıkıyor. Ben o zamanlar bulamamıştım ve o rollondan şüphelenmiştim. Suçu tamamen ona atmıyorum,zaten zayıfım ve çok çabuk hastalanan yapım var. Ayda iki kere zehirlenebilen insanım. Başkasına dokunmaz illa bana dokunur. Avon'un içindekiler bölümüne dikkat eden bakan insanım,diğer kozmetik markaları gibi aynı düzeyde.
Merak edip,sordum. Hemen de taşlamaya başlamayın. Fikirlerimi paylaşıyorum. Bir başkası çıkar, ''içindekiler bölümü şurda'' ya da '' ben böyle bir şey yaşamadım'' ve ya '' ben de bulamadım,şeridin altına da baktım'' diyebilir ama bi sorun yaşayıp bulamamışım paylaşmışım aptal ve zavallı durumuna sokma insanları. Rica ediyorum. [/ı]
ürünler tartışması bitti içerikmi başladı bu işin içinden bizler değil devlet kuvveti bile çıkamaz hangi insan içeriklerle uğrasabilirki kimyagerseniz sözüm yok ama ablam kimyager ve neyin ne olduğunu sizlerden daha iyi biliyorm konuşmamaya özen göderiyorum konu gene yok avon yok oriflame yok nivea yaa hanımlar herkes gibi bende düşüncemi yazma hakkım var konuyu saptırmayın azcık düşünün isdeyen isdeğini kullanır hangisini beğendiyse alır kimse zorla aldırmıyo parayı sokakda bulmuyo kimse ayrıca parabenmiş oymus buymuş hepsi aynı şey birazcık mantıklı düşünün kimyagerseniz bi kreme paraben koyulmazsa o kremin 15 günde bozulcağını bilmelisiniz önemli olan bütün herşeyde var ama oranı nedir bunu araşdırın bence paraben nede olsa bi koruyucu kimyasal olmazsa olmazlardan yani mecburenn kısacası paraben aliminyum v.s bunların olmadığı kozmetik yok arıyosanız hemen bitirmeniz gereken bi ürün almış olursunuz hemen bozulur çünkü bundanda ne etki görülür tartışılır siz onu bunu bırakında bunların oranlarına bakın öyle yazın katre 83 ucuz olan markalarında hala çok iyi olduğunu iddaa etmekden vazgeçin size çok iyi olan 20 kişiye iyi değildir hesap bu yani
bu konuda son kez yazıyorum ve konuyu kapatıyorum uzatacak kadar düşmücemde su konuyu savunuyorum evet şimdi herkes ucuz ürün kullanınca mucizeler olcağını bekliyor yanlışş aslında daha beter zarar veriliyo bide parana yazık oluyor evinizi ürünle doldurcağınıza mesela gidin bi rollona 10 tl verin 1 tane sürün olsun bitsin yüz kremi herkes kullanmalı mesela yüz kremleri ucuz markalarda 200 ml 5 tl biraz daha kalitelilerde 75 ml 8 tl dahada iyilerinde 30 ml 14 tl işde böle gidiyo bu iş sağlığını düşünen zaten incelerde alır ben zavallı derken parasız zavallı diye küçümsemem asla bilinçsiz kullanmanın zavallılık olduğunu anlatmaya çalışdım heryerde bilgi doluyken halen kalitesiz ürün merakından vazgeçilmesini düşündüğüm için yazdım kim ne kullanırsa kullansın can onların canları benide enterese etmiyo açıkcası bence problem yok.
İşte benimde dediğim bu herkesin canı kendi canı istediğini alır kullanır.
Bu arada dahada iyi kremler 14 tl falan değil iyiler 50 tl'den dermokozmetikler yani en iyi kategorisine direnler en az 90-100 tl'den başlıyor.
Umarım bi daha avon şöyle oriflame böyle diye yazışıp durmayız bana artık yazmaktan gına geldi bu mesajlarımızın son olması dileğiyle...
Benim sorunum bu ürün yüzünden mi oldu diye bir soru sormadım. Benim tek sorum vardı o da ''içindekiler bölümü nerede?'' bir de yaşadığım olayı anlattım,paylaştım. Üründen şüphelendiğimi belirttim. Siz benim yazdığım yorumu alıp cevap verdiniz. ''İçinde ne olduğunu bilmeden kullanan zavallılar '' grubuna soktunuz. Üstüme alınıyorum çünkü içireğini bilmeden kullandım farkındaysanız,siz de bu ifadeyle beni de o ifadenize katmış oldunuz. Akıl var mantık var şimdi,lütfen lafınızın arkasında durun. Neyse, sizden zaten artık nazik bir cevap beklemiyorum aynı tutumunuza devam edeceğiniz çok belli.mesajı yazdınız diye lafım size değilki üstünüze alınmayın lütfen ben gerçekleri yazıyorum ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış çokda doğru bi söz sanırım içerik herkez yazmak zorunda yoksa satışı olamaz isdediğinizi kullanın ama sağlığınıza dikkat edin bu kadar şikayet alan bir markada olası yan etkilerde çoğu kişide rastlanmış sizin bu yüzden olup olmadığını ben değil doktor karar verir bu arada çok geçmiş olsun sağlığımız en önemlisi gerisi boş...........