- 17 Aralık 2010
- 643
- 7
-
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
- #1.081
Arkadaşlar bu orifileymi nereden bulucaz?Kitapçığı var mı merak ettim çevremde hiç görmedim kataloğunu...
kalite aynı değil kesinlikle. avondan fontoten aldığınızda iki ayda bitiyor ama oriflame'den aynı miktarda ürün alınca en az 6 ay rahat kullanırsınız. deneyin derim. üstelik oriflame de ürünler kimyasal değil. yengem avonu ucuz olmasına rağmen bıraktı şimdi oriflame yapıyor. birçok kişi gibi.
Merhaba,
Oriflame'in Grace, Elvie ve Giordani Gold isimli bayan parfümleriyle ilgili neler söyleyebilirsiniz ya da hangilerini tavsiye edersiniz bi arkdaşıma hediye almayı düşünüyorum ve bunlar kampanyada şu an. :)
Merhaba,
Oriflame'in Grace, Elvie ve Giordani Gold isimli bayan parfümleriyle ilgili neler söyleyebilirsiniz ya da hangilerini tavsiye edersiniz bi arkdaşıma hediye almayı düşünüyorum ve bunlar kampanyada şu an. :)
xxxx
oriflame pureskin derinleyisine temizliyici kullanan varmı
Cildiniz yağlı ise kullanabilirsiniz.Sonrasında mutlaka cilt yapınıza uygun bir nemlendirici kullanın derim ben...Hoşça kalın...
Adres çubuğunuza Oriflame yazdığınızda site karşınıza çıkar.Oradan kataloğa online ulaşabilirsiniz.Sayfa sayfa çevirip ürünleri görebilirsiniz.Hoşça kalın...:80:
Pure skin serisi ve Biberiye ve çay özlü serinin ürünleri sivilceli ciltler içindir.
Yani satın almayı kastettim..Sitesi dışında nerden satın alabiliriz?