- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
-
- #1.001
Ben inceltici jeli aldım ancak daha kullanmaya başlamadım sporla beraber kullanmaya başlıcam belki daha iyi etkisini gösterir diye..bende kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum umarım işe yarar :26:..
bak buna ok veririm işte yarıyr anw ürünleri kalite bakıından bir kat üstte yarıyor renksiz olduğu için ruj altına çook rahat uygulanıyor
avon ürünlerine sinir olmaya başladım bi işe yaramıyor cildim hassas tahriş yapıyor uyuz oldum almıcam bidaha. rimelleri top top oluyor
ya amma çok şey yazmışsınız, ben avon kullanıyorum ve çook da menunum, gerek makyaj gerek krem.. yani bence hepsi uydurma, nerden aldınız bilgileri bilmiyorum ama, çünkü yıllardır, etrafında kullananlar var, ben varım annem var, hiçbişey olmuyo, bence oriflame satmayan bi marka, temsilcisi falan yok heralde, avona çamur atmakla uğraşıyolar, unutmayın ki bi zamanlar koskoca danone yoğurtlarına aynı şey yapılmıştı, bu da onun gibi bişey olabilir, VE ŞU DA VAR Kİ, ANNEM SÖYLÜYODU DAHA ANNEM 5 YAŞINDAYKEN FALAN ANNEANNEM ALMANYADAN AVON ÜRÜNLERİ GETİRTİP KULLANIRMIŞ, ÇOK DA ESKİ Bİ MARKA.... özellikle makyaj malzemeleri ve parfümleri çok iyi bence..
avonun cilt bakım ürünlerinde özellikle yeni çıkan kremleri var bu ay değişik değişik renklerde olanlar ve anew serisini kesinlikle tavsiye etmiyorum sakın sürmeyin yüzünüze için oksibenzon diye bi madde var ve cilt için oldukça zararlı
Oksibenzon (diğer adı Benzophenone-3) genellikle güneş kremleri ve kozmetiklerde kullanılan bir çeşit organik bileşen. UVB ve UVA ışınlarını emdiği için tercih ediliyor. Fakat Benzophenone denen bileşenden türetilen oksibenzon cildin altında emilip DNAya zarar vererek cilt kanserine neden olabiliyor. 1993 yılından beri oksibenzonun zararlarına dair araştırmalar yapılmış ve halen yapılıyor. Şu an Avrupada %0.5in üzerinde içeren ürünlere Oksibenzon İçerir uyarısı konuluyor. Konu hakkında Türkçe kaynak internette bulamama rağmen anladığım kadarıyla Türkiyede üretilen ürünlere böyle bir uyarı koymak gerekmiyor.Dediğimiz gibi oksibenzonun işlevi ultraviyole ışınları cildin yüzeyinde filtrelemek, bunu da ışığı ısıya dönüştürerek yapıyor. Aynı anda cilt tarafından da emiliyor. Yani aslında UV ışınlarını yok etmiyor, ısıya dönüşmüş ışınlar cildin üst tabakalarında hücrelere zarar verebiliyor. Bu da melanoma denilen cilt kanseri türüne sebep oluyor. Birçok kanser türünden koruduğu doğru, ama melanoma en tehlikeli ve ölümcül olan cilt kanseri türü.
açıklaması bu bende avon temsilcisiyim geçen ay 160 tl üzeri sipariş verdiğim için youth mineral kremi yollamışlar yeni çıkan kremin mor renkli olanından baktım oksibenzon içerir yazıyor dikkatimi çekti araştırdım ve yukarda yazan yazıyı buldum şimdi hediyede olsa geri yollayacağım .
diyeceğim o ki içeriğini mutlaka araştırın avonun bunlar dışında dayıma kırışıklık için krem getirttim 44 yaşında adamda ergen gibi sivilceler oluştu resmen krem yapmış meğerse dematolog söylemiş .Şampuanlarıda 5 para etmez saçlarımı acayip döktü hala daha adam etme uğraşıorum .
bunlar da benim tavsiyelerim
KIZLAR ORİFLAME ÜRÜNLERİNİ KULLANAN VARMI
bu bılgılerı bızımle paylastıgın ıcın tşk ederım herkes bılınclenmelı artık bu gıdıse dur dıyecegız hep beraber
İşin açıkçası başta yazılanlar mantıklı ama yeterli değil.Yani cilt tipinize uygun olmadığı için kötü sonuç vermiş olabilir.benim etrafımda iki ürünün de temsilcisi var ama yeterli açıklmayı yapmak yerine avon satan oriflame kötü diyor oriflame stan avona burdaki yorumlardan bi sonuç çıkar mı dedim burdada aynı şeyler devam etmiş.en iyisi ikisinden de almamak mı :26:...
Hayır en iyisi ikisinden de almamak değil cildine ve bütçene uygun olanı almak bu avonda olabilir oriflame de olabilir loreal de olabilir ...
bu seçeneği düşünmemiştim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?