Merhaba herkese Hayırlı Ramazanlar benim bir konuda fikrinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.Daha önce kendisini ve yaşadığı evi koruma altına almak için muska veya dua yaptıran yazdıran var mı aranızda ve gerçekten faydalı mı?Yani şahsıma yapılacak her türlü şerri şeye engel olabilir mi gerçekten bunun önüne geçer mi bunu çok merak ediyorum.İnsanoğlu herşeyin açığını bulup hile sokma potansiyeline sahip benim de bilhassa korunmak amacıyla yaptırmak istediğim kişi bu işin artık tillahı olmuş bir musibet

Allah rızası için bu 3 ayların yüzü suyu hürmetine gerçekten canım yanmasa bu saatte bu satırları yazmam sürekli bakım yaptırdığım hoca "Ablacım güncelliyorlar ben bozuyorum onlar tekrarlıyor" şeklinde açıklama yapıyor bende bu işi kökünden çözmek için böyle bir şeyi düşünüyorum ama biraz maliyetli onu artık gözden çıkardım sadece merak ettiğim "Gerçekten faydasını görebilecek miyim, beni ve hanemi korur mu"?Bu konuda fikri tecrübeyle sabit kişilerin yorumlarını merak ediyorum.Allah razı olsun teşekkür ederim...