Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

kızlar bu arada avon care sheer kullanan varmı fotodaki olan. memnun musnuz renk veriyor mu yoksa parlatıcı mı? Eki Görüntüle 213901

Canım ben bu ürünü kullanıyorum, hatta bir tane bitirip 2. kez aldım..
Oldukça parlak bir ürün dudakları kurutmuyor jojoba yağı oldukça besliyor.Doğal bir parlaklıktan fazlasını veriyor ama birazda kullanım miktarına bağlı renkli omasına gelince elinize sıktığınız anda renksiz gibi dursada dudağınıza kullandığınızda aşırı anlaşılmasada peçeteyle sidiğinizde hoş bir pembe saydam bir renk veriyor.Sim içermiyor en azından benim aldığımda öyleydi şu sıralar biraz daha doğal bir ışıltı istediğim için the body shop lip balm kullansamda genel anlamda güzel bir ürün..

Son düzenleme:
oriflame tüp farları çok kötü avonun zaten ruj hariç diğer tüm makyaj ürünleri kötü ötesi..oriflameden kolonya avondan parfüm ve takı dışında birşey almıyorum artık..Cilde feci zarar veriyor Avon ürünlerii..Oriflame makyajda avondan daha da kötü..Size tavsiyem Bunlara çok para vermeyn ben verdim pişmanım

Arkadaşlar, Oriflame'in şu ürünü çok güzel. Haftada 2 defa filan düzenli kullanımda, cildinizdeki renk farklılıklarını ortadan kaldırarak cildin rengini eşitliyor. Hani ağız çevremiz koyu renkl oluyor ya onları düzeltiyor.

Hafif nemli cildinize biraz sürerek oval şekilde ovuyorsunuz. Sonra kurumaya ve cildi soymaya başlıyor ölü deriyi arındırıyor. Yıkıyorsunuz ve cildin yağ dengesini de bozmuyor.

Tavsiye ederim.

volare ve giordani gold kokulu vücut pudralarına bayıldımmmm!!! bu ayda bir alana bir bedava kampanyası vardı üstelik...9,90 tl hemde

çok sağol ben merak ediyordum

ben de avondan banyo köpüğü aldım ve pek hoşuma gitmedi çünkü kokusu çok yoğun değil bırakın banyodan çıktıktan sonra çilek kokmayı banyodayken bile doğru düzgün kokmuyor bir de çok fazla köpürmüyor bir iki kapak yeter diyorlar ama yarısını döksem anca şöyle filmlerdeki gibi köpürür

bu avonun sağlık bakanlığı onayı: Mart 2005'e kadar tüm kozmetik ürünleri, 23 Şubat 1994 tarihli 3977 sayılı kanun hükmünce Sağlık Bakanlığı'nın ön izni ile ithal edilmekteydi ve Avon Kozmetik Ürünleri de tüm ürünlerinin ithalat izinlerini Yönetmelik gereğince Sağlık Bakanlığı'ndan almaktaydı. 24 Mart 2005 tarihli ve 5324 sayılı yeni Kozmetik Kanunu ile Sağlık Bakanlığı uygulaması değişmiş ve ön izin sistemi yerine pazar içi denetim sistemi yürürlüğe girmiştir. Yönetmelik, Avrupa Birliği Yönetmelikleri ile harmonizasyon amacı ile değiştirilmiştir. Yürürlükte olan yeni uygulama gereğince Sağlık Bakanlığı bünyesinde yer alan İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü ve Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi dikkatine ürünü pazara sunmadan önce prosedürlere uygun olarak bildirimi yapılmaktadır. Sağlık Bakanlığı, piyasadaki kozmetik ürünlerin güvenliğini gerekli gördüğü durumlarda yaptığı yerinde denetimlerle kontrol etmeye başlamıştır.

buda oriflame nın onayı
Kozmetik ürünlerinin ambalajları üzerinde Sağlık Bakanlığı’nın vermiş olduğu ithal izin tarih ve numaralarını göremiyorum. Neden?
2005 yılı içerisinde Kozmetik Kanun ve Yönetmeliği değişmiş, Avrupa Birliği Kozmetik Mevzuatı ile uyumlu hale getirilmiştir. Yeni uygulamayla birlikte daha önceden geçerli olan ve kozmetik ürün piyasaya sürülmeden alınması zorunlu olan “ithal veya üretim izni” alınması kaldırılmıştır. Yerine Sağlık Bakanlığı’na bildirimde bulunulması koşulu getirilmiştir. Bu nedenle ürünlerin üzerinde artık Sağlık Bakanlığı’nın vermiş olduğu izin tarih ve numaraları yer almamaktadır avonun ki kendi sitesinde yazıyor... oriflame mı kendi sitesinde bulamadım

sen kaç yaşındasın ben 35 değilim ama kullanasım var

avon da orifflame de güzel ürünleri olduğu gibi çok kalitesiz olan bazı ürünleri de var ama en iyi marka forever livingin sonya makyaj ürünleri hem doğal hem de kalıcı

oriflame kullanmıyorum. arkadaşım temsilci , katalog gelince bakıyorum fiyatlar avonun 2 katı ama kalite deyince değişen bişiy yok , o yüzden avon kullanıyorum . gerçi biraz korkuyorum çünkü sağlık bakanlığından onayı yok ve satışı yasak (dükkanlarda) , bence cilt ürünlerini denemeyin , kapatıcıları da yağlı ve cildi daha beter yapıyor . rimelleri normal , gerçekten kirpiklerinizin öne çıkmasını istiyorsanız max factor yada maybeline kullanın . rujları ve parfümleri güzel hemde hesaplı mesela colortrend rujlar 3 liraydı geçen kampanyada .

kalite aynı değil kesinlikle. avondan fontoten aldığınızda iki ayda bitiyor ama oriflame'den aynı miktarda ürün alınca en az 6 ay rahat kullanırsınız. deneyin derim. üstelik oriflame de ürünler kimyasal değil. yengem avonu ucuz olmasına rağmen bıraktı şimdi oriflame yapıyor. birçok kişi gibi.

oriflame essential 3in1 menekşeli olan temizleyici makyaj temizleyicisimidir ?gözdeki mayaj temizlenirmi arkadaşlar???

Son düzenleme:

benin dudak bölgem yüzümün diğer yönlerine gre dasha açık renkte daha beyaz böyle bıyık bölümüm belli bunu kullansam iyi gelirmi yoksa dahdamı açar rengini ? yada tavsiye edeceğiniz ürün varmı arkadaşlarr yardımcı olun yaaa ((

Son düzenleme:
oriflame Türkiyeye 1993te girdi.ozamanada beri takipçisiyim.şikayetim sadece ürünlerin kapışılıp,katalog sonuna doğru stokta kalmayışı.bu firmayla biçok hanımın derdine çare bulduk.kimi para kazandı,kimi cilt saç problemlerinden kurtuldu.

SLM KIZLARRRRRRRRRRRRRR

ben oriflame den divine mavi olan parfümü sipariş vermek istiyorum, fiyatı ne kadar bilen varmı bir de birde nasıl sipariş vericem bn satan yerler yokmu ?

satış temsilcileri ile nasıl iletişim kurabilirim? cevap verirseniz çok sevinirim.... teşekkürler.....

Şu andaki fiatı 64.90 tl. bilginize...indirime girdiğinde almayı denerseniz fiatı düşecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…