- 24 Ağustos 2009
- 774
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
- #1.061
kızlar bu arada avon care sheer kullanan varmı fotodaki olan. memnun musnuz renk veriyor mu yoksa parlatıcı mı? Eki Görüntüle 213901
Eki Görüntüle 266814
Arkadaşlar, Oriflame'in şu ürünü çok güzel. Haftada 2 defa filan düzenli kullanımda, cildinizdeki renk farklılıklarını ortadan kaldırarak cildin rengini eşitliyor. Hani ağız çevremiz koyu renkl oluyor ya onları düzeltiyor.
Hafif nemli cildinize biraz sürerek oval şekilde ovuyorsunuz. Sonra kurumaya ve cildi soymaya başlıyor ölü deriyi arındırıyor. Yıkıyorsunuz ve cildin yağ dengesini de bozmuyor.
Tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 266814
Arkadaşlar, Oriflame'in şu ürünü çok güzel. Haftada 2 defa filan düzenli kullanımda, cildinizdeki renk farklılıklarını ortadan kaldırarak cildin rengini eşitliyor. Hani ağız çevremiz koyu renkl oluyor ya onları düzeltiyor.
Hafif nemli cildinize biraz sürerek oval şekilde ovuyorsunuz. Sonra kurumaya ve cildi soymaya başlıyor ölü deriyi arındırıyor. Yıkıyorsunuz ve cildin yağ dengesini de bozmuyor.
Tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 266814
Tavsiye ederim.
ben perceive ve little black vücut spreyleri sipariş verdim 100 ml lik sizce nasıl
avon ürünlerine sinir olmaya başladım bi işe yaramıyor cildim hassas tahriş yapıyor uyuz oldum almıcam bidaha. rimelleri top top oluyor
arkadaşlr oriflame ürünlerinin cildibize zararı yok çünkü bitkisel ve çok memnunum takım lideryim.
SLM KIZLARRRRRRRRRRRRRR
ben oriflame den divine mavi olan parfümü sipariş vermek istiyorum, fiyatı ne kadar bilen varmı bir de birde nasıl sipariş vericem bn satan yerler yokmu ?
satış temsilcileri ile nasıl iletişim kurabilirim? cevap verirseniz çok sevinirim.... teşekkürler.....