Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

kesinlikle her iki markayıda tavsiye etmem.en son gögüs sıkılaştırıcı aldım oreflame dan yemin ederim dahada kötü yaptı gögüslerimi.rimeli, kremi avon,oriflame ikiside kötü.

didemcim sıkılaştırıcıyı nasıl kullandın bilmiyorum ama ben çok memnunum oriflameninkinden avonunkisi alerji yaptı kızarıklıklar oldu ama onuda kötülemiyorum çünkü herkesin cildi farklı olabilir.ben gecen sene 12 kilo birde vermiştim o yüzden göğüslerimde bi sarkma oldu ama 2 tane göğüs sıkılaşırıcı bitirdim ozaman eski haline döndü yani sabah akşam düzenli olarak kullanmalısın hiç aksatmadan faydasını göreceğine eminim ama alerji yaptı diosan o marka sana uymamıştır diyebilirim...

ben avonun parfümlerini kullanıyorum.gözaltı ve sıkılaştırıcı kremlerinide aldım ama bir faydasını görmedim.parfümlerine diyeceğim yok ama kremleri bende pek bi işe yaramadı.

Avon Kullaniyorum 1 Enedir Hiç Birinden Memnun Değilim Kaziklaniyoruz Bi Daha Almicam. Parfümleri çok Güzel Ama çabuk Uçuyo Kalici Değil

kızlar mrb yazılarınızı tek tek okumaya çalştım ama morelim bozuldu sankı bnde dun avon ürünlerini aldım sıze sıralayayım
1 avon düzelştirici şampuan ( dün denedım işe yaradı gbı ama ılk deneyıyım)
2 avon cansız ve yıpranmış saçları onarıcı şampuan (henüz denemedım)
3 saç uçlarını onarıcı ve besleyici serum (denedım ılk deneyımım)
4 yüz temizleyici tonik (dün denedım yaktı bıraz umarım yararını görürüm)
4 hassas ciltlere yüz tmizleyici mavi tanecikli siyah noktalar için ( dendım şimdılık bişi dıemıorm ılk deneyımım olduğu için )
kızlar bu bu saydıklarımı kullananlar varsa bana yzabılırmı?
umarım zarar deılde yarar sağlar

Mrb, ben de bir arkadaşımın satıcı olması nedeniyle avonun ürünlerini kısmen kullanıyorum.
Bazıları gerçekten işe yaramıyor, yani zararı olmasa da para boşa gitmiş oluyor.
Rujlar hiç kalıcı değil, göz farları hemen uçuyor. Makyaj ürünlerini bu nedenle pek sevmiyorum.
Ama bazı bakım ürünleri güzel.
Ben saç uçlarını onaran yeşil serumdan çok memnunum,el kremi güzel, indirimde olduğunda sıvı sabun, duş jeli vb. gibi ıvır zıvır alıyorum. Bunlar fena değil.
Parfümleri de hemen uçuyor,
Şampuanlarını çok önceden denemiştim ama açıkçası ben pek sevmedim.

orflıme parfümlerinin hemen hepsi var bende cilt ürünlerinden uygun olanları kullanıyorum ve çok memnunum .Avonu da merak ettim parfüm ve el kremi aldım inanın pişman oldum

bende tam tersi avondan memnunum saçım röfleli ve çok yıpranmıştı kırık saç uçlarını besleyici serumundan kullandım bilmiyorum ondanmı ama dün saçımı kestirdim ve kuaför bana saçlarımın çok canlı olduğunu söledi boyalı olmasına rağmen bu arada avonun bende olan ve paraben içermeyen ürünlerini yazmak istiyorum saç ürünleri:advanced techniques bukleleri belirginleştirici likit jöle,advanced tech.tüm saç tipleri için saçlardaki elektriklenmeyi azaltan sprey vücut bakımı:skin so soft ipeksi vücut yağı (bundanda çok memnunum daha sıktığımda yumuşacık yapıyo)simply delicate temizleme jeli,liv botanicals üç fazlı vücut yağı bu yazdıklarımda kanserojen olduğu idda edilen paraben maddes yok arkadaşlar ve ben ikisininde temsilcisi değilim sadece bir alıcıyım bu yazdıklarımdanda çok memnunum

Süper :dance: Ben de Far Away kokusuna hastayım aVonun. Yok böyle dişi bir kokuuuuu !!!

Arkadaşlar konunun başlığından da anlaşılacağı gibi "Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri" bu konuda sadece ürünler hakkında kullanım tecrübelerinizi paylaşmanız beklenmektedir.
Avon ya da Oriflame ürünleri satıyor iseniz bu konuda tanıtım niteliğinde mesajlar yazmayınız bu mesajlar silinecektir.
Her iki ürün için kullanan arkadaşlarımız tecrübelerini yazıyor sizlerden ricam kurallara uyalım konuları işgal etmeyelim.a.s.

Bence parfümleri çok kalıcı olmuyor.Ama kremleri çok güzel.Banyo ürünleri güzel...

oriflame bu aykı katalogona, otobronzları sürmek için, eşit dagılmasını saglamak ıcın bı aplıkatör koymus. acaba nasıl bısey, fotosundan pek bısey anlamadım. kalın kese gıbı bır görüntüsü var, işe yarar mı acaba bılgısı olan varmııııı!!!

avon kullanmıştım allık olarak hiç ama hiç önermiyorum sivilce için ilaç kullandım geçtiler ama baktım yanaklarımda çıkmaya devam ediyorlar allıktan şüpelendim markasını değiştirdim anında geçti sivilceler ) bir rujları güselll bide parfümleriiii

ikisinden de çok şikayetçiyim...ablam önce oriflame sattı sonra avon sayesinde pek çok ürün aldım ürünleri hepsi cildimde döküntülere sebep oldu...olanca para saydım iyileşmek için...hala daha sorun yaşıyorum...parfümleri çok dayanıksız ikisininde...6 ay içinde kokuları değişiyor ilk aldığım gibi kalmıyordu...rimelleri kirpiklerimi döktü..ojeleri hemen soyuluyor...bir de sipariş ettiğim ürünler hala elime gelmediği halde parasını çatır çatır aldıklarını biliyorum...daha saysam mı bilmiyorum...dolabımdaki tüm avon ve oriflame ürünlerini attım...tabi bunun yanında kullanıp da memnun kalanlar da var ama ben sayesinde hassas ciltli problemli bir insana dönüştüm..adlarını bile duymak istemiyorum...bazen stand kuruyorlar yanıma gelip ürünlerimizi denemek ister misiniz diye yanaşıyorlar yok diyorum almayayım ve derhal ordan uzaklaşıyorum...nefret ediyorum ikisinden de şahsen....zaten bir site var hakkında şikayet okuyabileceğiniz ordan da anlarsınız ne olduklarını...

:1no2: ben kesinlikle kullanmam duyduğum kadarıyla avon ve oriflaim ürünleri sağlık bakanlığı onaylı değil....sadece tarım bakanlığı onaylıymış....bencede tarımla ne alaka? ama neden mağzalarda satışta bulunamıyor illaki vardır bir sebebi...

Dikkate alalım arkadaşlar lütfen

Arkadaşlar konunun başlığından da anlaşılacağı gibi "Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri" bu konuda sadece ürünler hakkında kullanım tecrübelerinizi paylaşmanız beklenmektedir.
Avon ya da Oriflame ürünleri satıyor iseniz bu konuda tanıtım niteliğinde mesajlar yazmayınız bu mesajlar silinecektir.
Her iki ürün için kullanan arkadaşlarımız tecrübelerini yazıyor sizlerden ricam kurallara uyalım konuları işgal etmeyelim.a.s.

slm arkadaslar ben bır avon temsılcısıyım sıze su kadarını soyleyebılırım kı bazı avon satıcıları sadece satıs yapmak ıcın her cılde gıtmeyen kremlerı vede parfumlerı satıyorlar.e sonuc tabıkı sıkayetle bıter.ben avonun yenı cıkan clınıcal serısınden lazer etkılı selulıt kremını kullandım sadece 1 tup kullandıgım halde benım bacak bolgemde gobek bolgemde kahverengı dogum lekelerını tamamen gecırdı.vede aynı urunu gogus bolgeme surdum goguslerımde sıkılasma oldu.kac kısıye onerdıysem de hepsı memnun goz kremındende clınıcal serısı cok etkılı hemen farkedılıyor.yanı cılde gore krem alınırsa teınıze gore parfum alırsanız bır problem olmaz.vede yasınıza gore urun alınız arkadaslar.

slm ben ce yuzunuze cılt tıpınıze gore urunler kullanırsanız hıc bır problem olmaz.vede ben avon temsılcısıyım urunlerının cogunu kullanmaya calısıyorum kı ısteyene onerebıleyım.memnun kalmadıgım hıcbırseyı onermem gunah degılmıkı vıcdan azabı cekmek ıstemem dogrusu.kı ben clınıcal serısını onerıyorum ben dogum lekelerınden kurtuldum gogusumde sıkılasma oldu.ınceltıyor vucude anew clınıcal lazer etkılı kremı tavsıye ederım.

yanlı cılde yanlıs krem kullanılırsa tabıkı sonuc sıkayetle bıter.onemlı olan bırsey satmak degıl kı.onemlı olan dogru kısıye dogru urunu verebılmektır bence.ben bıle memnun kalmadıgım urunu almayacagıma gore nede begenılmeyen urunu onereyım kı.yasına cıldıne vede ten rengınıze gore urunler alınız.bu hangı marka olursa olsun.lutfen once buna dıkkat edın yanı ne ıstedıgınızı bır ogrenın once.

Son düzenleyen: Moderatör:
Avonu 3-4 yıldır kullanıyorum Hemen hemen birçok ürününü kullandım.Yüz temizleme jeli önceleri iyi gelirken son zamanlarda sivilce yaptı..Ben de artık Nivea nın jelini kullanıyorum.
En çok memnun kaldığım ürünler; Göz makyajı temizleme kremi, Planet Spa nın ölü deniz mineralli saç maskesi ve Lipozomlu krem.
Parfümlerini hiç almam.Katalogdan parfüm almak bence kumar gibi bişey.
Rujları idare eder ama pek kalıcı değil.
El kremlerini beğeniyorum.

oriflame avon farketmes cildine gore kulanan memnun alan memnun satan memnun :)) k. bakmayın ama cild tipinize göre seçemiyorsunuz sonra leke oluştu sivilce oluştu diyorsunuz bakın düzenli kullananlar nasılda memeun yani onlar uygun ürünü seçmişler sizde test edin cildinizin nasıl oldugunu ondan sonra kendinize uygun bir ürün alın.. Elbette daha güzel markalar var ama aşagılamayın eger kötü bi marka olsaydı dünyaca ünlü olmazdı vede tüm ülke tarafından satınılmazdı şuan genelleme yapılırsa avon daha çok satıyo..[ bu yazdıklarımın hepsi şahsi yorumum, düşüncemdir..]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…