- 23 Kasım 2007
- 1.009
- 1
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
zaten avon meme kanserlilere yardım ediyo yani defter rozet vs satıyor geliri meme kanserliler vakfına gidiyor yani göz göre göre hem kanser edip sonra bize para yollamazlar herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten avon meme kanserlilere yardım ediyo yani defter rozet vs satıyor geliri meme kanserliler vakfına gidiyor yani göz göre göre hem kanser edip sonra bize para yollamazlar herhalde
:1shok: hepsindede varki iki üç tanedir olmayan ve o kadar çok aldımki yazık o kadar paralar döküyoruz bişeyin peşinden koşuyoruz ama daha çok kendimizi mahvediyomuşuz benim aktarcı yaşadı yine ben en yakın zamanda onun yolunu tutarım şakkıdı
birşey değil divaturk sende sağol bunları araştırmamı sağladığın için bugün aktarın yolunu tuttum ve kayısı yağı aldım cildim yağlı umarım iyi gelir kayısı yağı,avonunda bazı ürünlerinde bu maddeler yok olmayanları kullanmaya devam edicem artık elime geçen herşeyin içeriğine bakıyorum :)
ben orilamein aloe veralı temizlyicisini kullanıştım kaçç sene önce ama btn sivilcelirimi kurutmuştu
ama hala aynı mıdır bilemiyorum
oriflamein aloe vera veya çayagaçlıs erisini kullanan var mı arkadaşlar??
yerimsenibenjasmin ve divacım aydınlatmalar için geçekten çok teşekkürler evet ürünlerin üstünde raf ömürlerine dikkat etmek çok önemli ,özellikle ağzı açık kavanoz şeklindeki ürünlerde herkesten ricam elleriniz temizde olsa elle değil bir papix yardımıyla ürünü içinden almanız elde ne kadar yıkansada olan bakterilerin ürüne geçip ömrünü kısaltmaması adına,aldığımız ürünlerin cilt yaşına biyolojik yaşa uyup uymaması ve aslında okadar çok öğrenilmesi gereken bilgi varki anlatmayla bitmez gerçekten hı bu arada kaysı yağı cildiniz karma yağlıysa çok iyi gelmeyebilr ilk etapta belki hoşunuza gider ama sonrasında cilt bir kusma yapabilir deneyimlere göre bunları yazıyorum bepanten dermotolog bir ürün dermotolog ürünler serisi olduğu için hergün için değil bir iki gün arayla sürün derim çok inandıysanız ben çok alerjik ve yağlı bir cilde sahip olduğum için( işim artık bu olsada bikaç yıldır) ondan 15hatta 20yıl cildimi düzeltmek için uğraşanlardanım zamanında tiyatroda oynadım 2günlük bişi olmaz diye günümüzde herkesin hala kullandığı x markalardan aldım ama sonu hüsran oldu ve bunca yıl o 2günün eserini düzeltmek için uğraştım kimsenin başına kötü sonuçlar gelmemesi ve bilinçli tüketiciler olmak dileği ile sizleri öpüyorum
ben orilamein aloe veralı temizlyicisini kullanıştım kaçç sene önce ama btn sivilcelirimi kurutmuştu
ama hala aynı mıdır bilemiyorum
oriflamein aloe vera veya çayagaçlıs erisini kullanan var mı arkadaşlar??
Oriflamede Giordini Gold.un Bütün ürünleri özlelliklede Fondoteni Ve Rimeli Bi Harika G.g Un 2 Tane Parfümü Var Ikiside çok Kalici 2 Gün çikmiyor Kokusu üstünüzden.ayak ürünleri Ve Aloe Verali Bütün ürünleri çok çok Güzel Ayrica Beğenmediğiniz ürünü Geri Verebiliyosunuz.cildinize Ii Gelmeyen Yada Kokusunu Beğenmediğiniz ürünü Geri Verin Almayin Almak Zorunda Değilsiniz.ben 6 Yildir Oriflame Danişmaniyim 7 Ye Giricem Bu Işi Yaparken Avonuda Sattim Daha Halada Satiyorum Yani Ikisinide Yürütüyorum Ama Oriflamenin şişelerinin Ambalajlarinin Orjinalliğide çok Hoşuma Gidiyor ürünleride.oriflame Ve Avon Hakkinda Bişey Sormak Isterseniz Sorabilirsiniz.
Merhaba, Oriflame Face Primer Makyaj Bazı hakkına bilgi verirmisiniz. Göz makyajının kalıcılığını arttırıp, farın birikme yapmasını engeller mi? Teşekkür ederim.