Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

Avonun pirinç maskesini kesinlikle öneriyorum. Cildinizde bekledikten sonra soyuyorsunuz, hücre yenileyici olarak sanırım tanıtılıyor. Çok güzel bir ürün. Parfüm olarak da surrender serisinin kokusu kalıcı ve güzel. Gün boyunca kokusu üstünüzde kalıyor, parfümlerin de testerlerı var sanırım. Ama diğer sivilce vs. cilt bakım ürünlerinden memnun kaldım denemez..

Bende Avon ürünlerinden memnun kalmadım kimseye de tavsiye etmiyorum.Oriflame ondan daha da beter.Hiç bir işe yaramıyorlar boşuna para tuzağı.en son sadece avonun rimelini aldım sabah sürüyorum, öğlen hiç sürmemişim gibi.Niveanın rimelini kullanıyorum şimdi, kirpiklerim tavanda neredeyse ve yatarken zor çıkarıyorum.

arkadaşlar avonun cilt bakım ürünlerini tavsiye etmem.parfümleri güzel ama çok kalıcı değil.bi de rujlarının fiyatları da uygun ve çok renk seçenekleri var.ben de bir zamanlar avon temsilcisitdim ama bıraktım.şimdi sadece far away parfümünü kullanıorum ve çok memnunum en kalıcısı o:smiley-cool:

ben avon kullandım.oriflame den de sipariş verdim kullanacağım.
avon anew 3 etkili lazer selülit kremi-memnunum, bayağı etki gösterdi
avon daring defination rimel- çok kötü kirpiklerde yapış yapış kalıyo hiç memnun değilim
avon rich moisture yüz kremi- ben çok memnunum annem ve kızkardeşime iyi gelmedi
avon naturals şeftalili krem- kullanımı kötü pek etkili değil, kremsi değil sulu sulu
avon pure pore temizleme köpüğü-orta karar (yağlı ciltler içinmiş yanlışlıkla almıştım)
avon clearskin mavi granüllü temizleme jeli- temizlik sonrası ferah bi his bırakıyo
avon thydroforming onik-memnunum
avon firming body lotion- düzenli kullanamadım ama etkili olduğunu sanmıyorum
avon genital bölge temizleme jeli- çok memnunum
avon perceive-müthiş güzel bi koku

cilt tipine uygun ürün seçmek çok önemli

Avon'da oriflame'de kullnaıyorum nemlendirici kremlerini, bronzlaştırıcılarını, parfümlerinden çok memnunum bir tek tonikleri, maskeleri benim cildime gitmedi.

bnde avon kullanıodum=/ ama cilt bakım ürünleri değil geçirmek sivilcelerimi daah çok çıkarıyo bnde vazgeçtim şimdi loreal ve clean&clear kullanıorum çokta memnunum

oriflame nin sabunları hakkında neler düşünüyorsunuz güzelmi ,kötümü güzelse hangileri güzel ..
suratımda sivilce yapmasında o yuzden soruyorum alacagım cook uygun

oriflame nin sabunları hakkında neler düşünüyorsunuz güzelmi ,kötümü güzelse hangileri güzel ..
suratımda sivilce yapmasında o yuzden soruyorum alacagım cook uygun

oriflameden çocuklar için şekilli bir sabun almıştım, sabun suda köpürmüyordu ve ıslanınca yağ kokmaya başladı,attım. Diğer sabunlarını kullanmaya da bu yüzden cesaret edemedim.Akne probleminden yeni kurtulmuş ve bir dolu cilt doktoruna gitmiş biri olarak herkese tavsiyem yüz temizliğinde sabun kullanmayın,yumuşak ve sabun içermeyen dermokozmetik ürünler kullanın yada maden suyu veya saf gül suyu ile silin tüm sabunlara bedel

Merhaba Ebrunazlı,

düşüncelerine saygı duyuyorum. Senin cildine sabun iyi gelmemiştir. Benim ise yağlı/ karma bir cildim var ve sivilce sorunları ile başım hep dertte idi..
defneli zeytinyağlı sabun ile yıkıyorum şimdi vücudumu ve yüzümü. Mucize etkisi yarattı. Konudan sapmayım ama söylemeden edemedim.

sevgilerimle a.s.

arkadaşlar ben awon'nun sadece birkaç ürünü kullanıyorum parfüm olarak fakat cilt bakımlarında daha baska ürün kullanıyorum çünkü diğer aldığım markalar alkol içeriyor bu yüzden cildime zararı var. Hassas cildim bu yüzden yakıo fakat kullandığım ürün su bazlı hem yararı çok hem yakmıyor tavsiye ederim.
Saygılar...

divaturk cüm merhaba canım benimde cildim aynı senin ki gbi yani karma ama yaglı yine böyle işaret parmagımla bakıyorum burnumun orası mesela kaygan gbi yaglı oldugunu anlıyorum siyah noktada var ve zeytinyağlı sabunu nereden bulabilirim sence bana iyi gelebilr mi ? bi yardımcı olurmusunuz?

merhaba bende avondan hiç memnun kalmadım arkadaşımında kullandığı krem gözeneklerini genişletti çook mutsuzum

oriflame tamamen bitkisel ve sitesinde merak edilen bütün soruların cevabını veriyor avona güvenmiyorum özellikle arkadaşların yazdıklarını okuduktan sonraÇok üzgünüm çoook

Kayısı yağının cilde iyi geldiğini duydum kullananlar varsa yazabilirmiiii lütfeeen

Son düzenleyen: Moderatör:
ben avonun mallarından çok memnunum şöyle söyleyeyim herkesin cilt yapısı bir değil ve her kremi kabul etmez bunu marka olarak ayırmayın

Bi avon temsilcisi olarak ürünler cilt yapısına uygun olarak kullanıldığında sorun yaşanacağını sanmıyorum. Ama çok kaliteli bi marka değil, kesinlikle buna katılıyorum çünkü evet cildin daha kötü olmasını engelliyor ama iyiye gittiğini de görmedim açıkçası. Ben yağlı ciltler için olan pure-pore fection serisini kullanıyordum, temizleme köpüğü toniği, yağ kontrol jeli vs. iki sene kullandım, cildimde bi problem olmadı. Serinin etkisi de olabilir ve sanırım bu dönemde hormonlardan da kaynaklı yağ salgım azaldığı için bu seri cildimi kurutmaya başladı. Ben de annem için aldığım aloe vera ve avakado özlü ikisi birarada temizleme jeli&toniğini kulanıyoırum. Fiyatı da oldukça uygun ve cildime çok iyi geldi. Nemlendirici sürmeme gerek kalmıyor cildi zaten nemli bırakıyor ve besliyor. (bir dönem onun üzerine biothermin aquasource nemlendiricisini sürdüm, başka bi başlıkta yazdım sonuçları çok iyi)

Erkek arkadaşımın annesi avon'un anew serisini kullanıyor, ikinciye de aynılarından aldığına göre o da memnun sanırım. Anew'in lekeleri yok eden serumunun da iyi olduğunu duymuştum.

Parfümler gerçekten kalıcı değil, çok çabuk uçuyor ama sanırım bunun sebebi EDT ağırlıklı bir parfüm skalası olması, üç tip parfüm var arkadaşlar EDC, EDT ve EDP bunlardan en hafifi eu de cologne, bu vücut spreylerine eş değerdir ve çok çabuk uçar. EDT eu de toilette dediğimiz (pur blanca, be spontaneous, celebre) bunlar ikinci seviyededir ve biraz kalıcı olsa da gündüz parfümleri olarak sayılabilir. Etkileri bir iki saate geçer. EDP eu de parfüm dediğimiz en kalıcı olandır. Extraordinary, far away, rare gold, incandessence gibi parfümler EDP'dir ve daha yoğun esanslara sahiptirler, etkileri uzunca bir süre geçmez. Ben Extraordinary kullanıyorum ve kıyafetlerin üzerinde iki üç gün kadar kalıyor kokusu. Parfüm alırken ihtiyaca göre alırsanız memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Avonun vücut kremlerinden memnun değilim açıkçası. Genel olarak hepsi çok yağlı ve vıcık vıcık bi his bırakıyor ciltte. Onların yerine parfümlerin devam ürünleri olan kremler (mesela blue rush'ın kremi serinletici özellikle yazın muhteşem oluyor) ve güneş sonrası nemlendiricileri çok güzel. Nemlendirici güneş sonrası losyonu kesinlikle kızarıklığı alıyor, soyulmayı önlüyor. Üç dört senedir kullanıyorum ve her yaz memnuniyetim artıyor. Eğer simli kremlerden hoşlanıyorsanız ve ışıl ışıl görünmek istiyorsanız aynı kremin bronzluğu koruyanı var, kahverengi bir krem ve içinde simler var.

Makyaj malzemeleri vs diğer ürünlerle ilgili de fikirlerim var ama uzatmak istemiyorum. Bunları temsilci olduğum için değil, gerçekten kendi kullandığım ürünlerle ilgili fikirlerimi yazmak istediğim için yazıyorum. Zaten satamıyorum da kendim alıyorum sadece Başka ürünlerle ilgili sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya hazırım. İyi günler kızlar :)

bi kaç aydır bende oriflame ürünü kullanıyorum çok güzel özellikler parfümleri dehşet güzel ben çok memnun kaldım ve çevremdekilere bile sipariş aldım ben kullandığım ürünlerin hepsini çok beğendim tavsiye ederim kızlar

bende avon ürünlerini kullanıorum. Cilt bakım ürünlerini değil ama çünkü böyle ürünler ne kadar kaliteli olursa olsun kozmetik yinede. Ama flower diye yeni bir parfüm çıkardıki bayıldım Vallaa ayrıca EDP, baya da kalıcı şaşırttı beni avon a.s
bide supershock rimeli varki kesinlikle öneririm,top top olmuyor vede şu ana kadar kullandığım en iyi rimel diyebilirim :teytey:
bi ürün daha önericem o da makyaj kutumun vazgeçilmezi oldu: trendycolors serisinin krem 4lü farları var 2 çeşit. ben flirttyeyes'ı kullanıyorum çok ta memnunum Valla süper bişiyy.. çok reklam yaptım galiba ama bu 3 ürünü çook seviyorumm :dance:

ha bideee selülit kremlerini kullandım, maximum body makeover'ı! hakkaten işe yaradı,ama düzenli kullandım aksatmadan. Ama göğüs şekillendirici kreminden pek memnun kalmadım,çok ta düzenli kullanmadım belki ondandır

AVON super shock maskara yı kullanıyorum. bence çok iyi. daha önce bir beyaz sonra siyah sürüyordun. avonun ondan da almıştım ama bu gerçekten süper. benim kirpiklerim çok kısa inanılmaz uzun ve kıvrık yaptı.
true glow parfüm aldım simli. gece için çok hoş oluyor. simli vücut kremide var çok beğendim. birde birkaç yıl önce sivilce problemim vardı. kil maskeleri,.. neler neler denedim. doktora gittim. cildim berbattı. beni bu sorundan pure pore fection un seti kurtardı.
şampuanlarını ve saç ürünlerini kullanıyorum boyalı saçlar için için bakım maskesi var. küçük ama o kadar etkili ki. saçımdaki kırıkları bile tamir etti.göğüs kremi ve selülit kremlerinin bir faydasını görmedim sadece. düzenli kullanmadım ama. birde kokuları kötü. sevmedim.
super shock maskarayı kesinlikle öneririm son yenilik bu bence.
durulanmayan bakım kremi saçları çok çabuk yağlandırdı. neden bilmiyorum. halbuki saçlarım yağlı değil.

erkek parfümleri fullspeed ve christiano lacroit mi isimleri harf hatası olabilir onlar çok güzel kokuyo.
musk ın hem kadın hemde erkeğini asla tavsiye etmem.

avon ürünleri güzel ama hepsi değil. denemek lazım. banyo köpüğü 1-2 kapak dökün diyor bi sürü döktüm küvete o kadar köpürmedi. beklediğim bu değildi.
deneme yanılma yoluyla buluyoruz işte

hımm ben soft musk'ı çok beğendim Vallaa kokularını genellikle beğeniyorum ama çabuk uçuyorlar biraz. ve evet haklısın fullspeed inanılmaz güzel kokuyoooorrr.. aa bide happiness die bir parfüm çıkarttı yeni katalogdan kokladım ama nefisti Vallaa hakkaten mutlulukk!! :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…