- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
-
valla ben avon parfümleri kullanıyom çokda begenerek aslında rimelleride fena deil ama bu ay oriflame denicem bakalım...
oriflame ın artık yasaklandığını çünkü içinde kanserojen madde içerdiğini duydum.dünyada yasaklanmış.böyle bir şeyi duydunuz mu siz?
Merhaba Sermin,
ben oriflame temsilcisi değilim. Avonunki de değilim. sadece meraklı bir tüketiciyim. Şu aralar yüzüme arko kullanıyorum bir de geceleri kayısı yağı.
Bu oriflame kapatılmış dedikoduları bence muhalefet kozmetik şirketlerinden çıkmış olabilir. Bilirsin ağızdan ağıza dolaşan destanımsı bilgileri bizim insanımız pek sever. Az önce senin bu yazın üzerine kuşkulu olup hemen google den tarama yaptım. Yabancı dilim olduğu için herhangi bir bulguya rastlamadım.
yasaklandı, kanser vs...
Şimdi bir başka dobra dobra bilgi sunmak istiyorum herkese. Neredeyse tüm kozmetik ürünlerde dimethicone ve Paraben gibi maddeler var. Katkı maddeleri. Paraben petrolden üretiliyor ve yüksek oranda kanserojen bir madde cilt için. TV de doktorlar bunu artık söyleyip duruyor... Ben de bizzat araştırmasını yaptım.
Korkunç değilmi ? Buna rağmen ben Arko'mu kullanmaya devam ediyorum. Hiç bir kozmetik şirketini karalamak amacı ile yazmadım. Sadece gerçekçiyim...
Tercih size kalmış. Bu paraben konusunda farklı bir tez getiren bugüne dek hiçkimse de olmadı..
bilginize...
Sağlıcakla kalın a.s.
şimdi bunu okuyup 8 yıldır günde defalarca kullandığım ve onsuz yaşayamaycağım kremim nivea softun içeriğine baktım ve bu dediğin dimethicone maddesi var içinde :çok üzgünüm: ya ben kremsiz yaşayamam elime su değsin ardından krem sürme ihtiyacı duyuyorum çok tırstım şimdi bu yazıyı görünce napıcam ben :sm_confused:
benim cildim yağlı ve t bölgesinde çok fazla siyah ve beyaz noktalar var nemlendirmek için önerebileceğin doğal bir yöntem varmı peki zaten korka korka sürüyodum yüzüme ya bile bile neden o maddeleri koyuyolarki hiç anlamıyorum şunları ya göz göre göre öldürücekler bizi
kızlar ben de oriflamedan bir kaç ürün kullanıyorum ve gayet memnunum.böyle bişeyi duyunca da şok oldum zaten, bi araştırayım dedim internetten arattım.yerimsenibenyabancı sitelere de girdim baktım falan ama bulamadım bişey.bir de size sorayım dedim biliyor musunuz diye.neyse ben devam edeyim kullanmaya doğru söylüyorsunuz balon haberler fazlaca dolanıyor ortalıktayasakkelime
divaturk bende bu tür şeylere çok ilgiliyimdir odam bakım ürünleri makyaj malzemeleri ve doğal yağlarla dolu peki bişi sorucam bu paraben maddesi sadece avonla oriflame ürünlerindemi var bende avonun bir kaç ürünü var bi iki tanesinde paraben maddesi var bazılarındada yok
çok sağol divaturk paylaştığın bilgiler için gerçekten bunlar önemli şeyler birşey yapıyorsak bilinçli yapmamız lazım ama ben senelerdir kullandım o maddeleri şimdi çok fena korku sardı beni hiç problem yaşamıştım tahriş alerji vs gibi ya neden bu kozmetikleri ona göre yapmazlar ya doğal yapsalar daha çok alıcıları olur bence kötüde koksa kokusuzda olsa hemende bozulsa olsun yeterki doğal olsun kandırmasınlar kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?