Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

yeni protogo rujlar çıkmış denemedim en onu ama merak ediorum deneyeniniz varm acep?? çok ufak görünüolar ama yaa, o yüzden almadım

avon un cilt ürünleri bende leke yaptı.
pek güvenilir değil.
sadece duş jelini ve tarak gibi malzemelerini alıyorum.

avon un cilt ürünleri bende leke yaptı.
pek güvenilir değil.
sadece duş jelini ve tarak gibi malzemelerini alıyorum.

hayatımda avon kadar kotu bır urun daha gormedım pazarlarda satılanlar bıle daha ıyıdır ben fondotonenı kullandım elımı surdugum yer kese gıbı soyuluyordu,bırdahamı avon mu asla!!!!

avonun makyaf malzemeleri çok güzel ama fondöteni kullanmıyorum ama stick kapatıcısı gayet güzel göz kalemleri özellikle de krem farları gayet kaliteli bence rujlarını da sevioom

bende hem avon hemde oriflame kullanıcısı idim.avonun parfümünü kullanmıştım çok hoşuma gitti ama çabuk uçtu.diğer ürünler cildimi leke ve sivilce içinde bıraktı.oriflame de sadece şefaf rimeli hoşuma gitmiyor bir oriflame danışmanı olarakta diğer ürünleri gerçekten harika ben bir çok marka kullandım ama oriflame gibisi yok valla :)

orfilame ürünlerini bende kullanmayı çok seviyorum parfümlerinden tut kremlerine kadar bende hiç bir yan etki göstermedi güvenle kullanıyorum

Avonun şampuanları iğrenç ucuz diye almıştım saçlarım birbirine dolaştı,kazık gibi yaptı yani sabun bile daha iyidir hiç memnun kalmadım,ama far ve rujları fena değil

herkesin cilt yapısı farklıdır arkadaşlar ya, genellemek yanlış olur bence. o yüzden sana iyi gelmemiş olabilir. mesela ben cleanskin serisini kullanmıştım gayette memnun kalmıştım mesela banada lorealin cilt ürünleri hiç iyi gelmior sivilce içinde kalmıştım bende.. kişiden kişiye değişior işte. deneme yanılma yöntemiyle bulcazz avonun EDP leri kalıcı ama diğer EDT leri çabuk uçuyor e genelde de öyle olur zaten. EDP almaya bakın

Avonun şampuanları iğrenç ucuz diye almıştım saçlarım birbirine dolaştı,kazık gibi yaptı yani sabun bile daha iyidir hiç memnun kalmadım,ama far ve rujları fena değil

aynen katılıyorum sana berbat sampunları tarayamıyodum bile saclarımı okadar kötü yaptıtatlicadiarzu

Kızlar bende oriflameden tonik aldım almaz olaydım benim cildimde kolay kolay sivilce çıkmaz sürdüğüm yerde sivilce yapıyor. . Hadi benim cildime uygun değildir dedim kardeşime verdim ondada aynısı oldu. . Ben memun kalmadım..( ( Bunu sadece tonik için söyleyebilirim ) )a.s.

avonun ürünün üstüne birsürü ambalaj yapıştırıp içindekiler yazısını kapatmasına gıcık oluyorum..okadar boş yer varken niye içindekilr yazısının üstüne yapştırıosn..en son göğüs kremi aldm..yine okuyamadm içinde neler varmış..internette araştrp bakmayı istiyorum faydalarını...ama sanki görmememiz için iyice yapştırıolar üstüne..

selam kızlar bende sıkı bir kozmetik kullanıcısıyım ve oriflame temsilcisiyim ve bu işi çok severek çalışıyorum.avonun mağlesef hiç bir ürününden memnun kalmadım doktorumunda onayıyla oriflame kullanıyorum.herkeze tavsiye ederim çünkü doğal özlü be beğenmediğiniz takdirde iade edebilirsiniz.bilginize.

Avonun temizleme setini aldım hiç işe yaramadı. üstelik göz makyajı için olan sütü gözlerimi yaktı. Sadece vücut şampuanını kullanıyorum. Birde bir deodorantı var. Sessesin turunçlu bulursam alıcam. Bi defa makyaj malzemelerini deneyemiyoruz. katologtaki renklere bakıp alıyoruz. üstelik satanlarda uzman değil nasıl güvenilirki. Yazdığım ürünleri arkadaşımdan denedim. öyle aldım. başka bir şeyini almam.tatlicadiarzu

oriflame mi duymak istemiyooorruummmmmm nede görmek.benim yüzümü mahvetti.yüzümü mahvetmekle kalmadı vucudumu.ne yani banamı vucudumamı iyi gelmedi yoksa kökündemi sorun var oriflamnin.okadar yüzel yüüzm vardıki kremlerini duş jeli vucut losyonlarını kullanmaya başladım yavaşdan yavaşdan baktım tenim degişiyor.yüüzümde alerji gibi şeyler olmaya başladı yaraya çevirdi izzz kaldıııııı.yara olmadıgı yerlerdede bi acayiplik var gözle görülrü şekilde.hepsini attım ne var ne yok,kiminide verdim birilerine.gül suyu ve vazelinle geçirdim yüzümü ya.halada gül suyu gül kremleri kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…