Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

bencede avon kotu bır mark aolsa televızyonlara kadar cıkmaz orıflame kucuk bır reklamı bıle yok avon masalahh tvlerde bılbortlarda dergılerde her yerde varrrrrrr kotu olsa bole olurmu allah askına bırde sole bır durum var bız turkler kulakdan dolma fıkırlerde hep gıttıgımız ıcın sonuc alamıyoruz duyuyoruzzzzzz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xxxxxx kısı sunu kullanmıs cıldı super olmus hurraaaaaaaaaaa bızde kullanalım ya kardesım bır dur hele o senın cıldıne uyacakmı onda ıyı sonuc vermıs olabılır ama sende belkı olmuyacak her cılt ayrı ozellıkler tasıoooo

kısacasııı kulakdan dolma degılde sonumuzu bılerek cıldımızı tanıyarak alalım ben dor senedır avon ve orıflame yapıyorum tabıkı herseylerı dort dortluk deıl kımsede olamz avon kremlerı cok guzel rımellerı cok guzel ama goz kalemlerını sevmıyorum erkek parfumlerı cok guzel allıklar cok guzel orıflamede ole kremler cok hos kokuo etklı mınnacık ama uzun sure gıdıo hanı derız ya helal mal aldık bır turlu bıtmıo kucuk bır far aldı arkadasım ılk goruste cok sasırdım ama kız sımdı cok mennun ve hala bıtmedı yaklasık bır sene oldu

avonun sadece bir kaç parfümü ve ruju iyi.onun dişinda kremleri ve temizlik ürünleri fondatenleri çokkötü.ama buna rağmen bukadar çokalıcısı olmasına bi anlam veremiyorum

bende kullandım,5 yıl falan oldu, cildimde aknelere sepep oldu. doktor kozmetiklerden uzak durmamaı söyledi. ama ben duramadım. iki sene önce rivage aldım. onu kullanmaya başladım. geçenki gittiğim güzellik uzmanı da onu kesmemi yaşıma kesinlikle uygun olmadığını söyledi. şaştım kaldım. neyi kullanacğım ben . üstelik rivagi eczacı uzman kişi önermişti.

AVONN... Ben hiç beğenmyorummm :dilcikar: zaten dünyada satamadığı ürünleri türkiyede satmaya çalışıyor!!:enbuyukgs::teytey:

evet katılıorum bende avon temsilcisiydim bu ay bırakcam ama hiçbi ürününü sevmiorum oriflame'ın da bi kaç ürününü kullandım o da ii deil:1ninca:

valla ben avon parfümleri kullanıyom çokda begenerek aslında rimelleride fena deil ama bu ay oriflame denicem bakalım...

Benimde cildim kuru avonun üçlü setini kullanmıstım berbat:1closedeyes: kokusu bile hiç hoş değil hiçde iyi gelmedi cildime.ama parfümlerini begeniyorum özellike for avay çok hoşuma gidiyo tam bir kış kokusu.

ben avonun fondötenini kullandım cok hoşuma gitti ama diğer ürünlerini beğenmiyorum hele rujları likit olanlar cok kötü.

oriflame'in çay ağacı yüz yıkama jelini,roll on deodorantını,rimelini,volare vücut kremini,sprey deodorantınıve parfümünü optimals yağlı ciltler için toniğini,rujunu kullanıyorum ve hepsinden çok memnunum şimdi de domates ve kil özlü maskesini aldım ama daha denemedim sevdim ben bu oriflame'ı:içelim: avonun sadece percieve parfümünü beğendima.s.

avon ve orfilamenin parfümlerini kullanıyorum gayette memnunum.oriflamenin el kremlerinde kullanıyoryum

EYLÜL77, ben avonun yeni cıkan 4 asamalı peelingini kullandım 2 ay boyunca ..ilk basta insana (büyük ihtimal psikolojıktır....)cok büyük fark varmış gibi gelio..sonra 4.seans bittikten sonra dinlenmeye gecince de ne yazıkki hiç bi farkın olmadığını anlıyorsun..benim deneyimim böle oldu..ama sende nasıl bi sonuç çıkar bilemem..

TSK CANIM ARTIK SPARIS VERDIM BAKALIM NE OLACAK INS BI ISE YARARa.s.

avonun göz kremlerinden memnun olan varmı .arkadaşlar ya ben kullanıyomda hiç bi fark göremedim. ageless Results diye bi krem.

ben avon ürünlerini kullanıyorum..
rimelini fazla beğenmedim..rujların çoğunlukla alıyorum..
saç ve cilt bakımlarına yeni başladım..

arkadaşlar ben avon temsilcisiyim.şuana kadar müşterilerimden herhangibir şikayet almadım.bende avonun ürünlerini kullanıyorum (cilt bakımı,rimel,far,edt ) ve bi sorunum yok.

merhaba ben avonun göz kalemini aldım ama ilk sürüşümde gözümde acayip yanma oldu ve kızardı birdaha avonun makyaj malzemelerini kullanmam benim tenim çok hassas o nedenle yapmış olabilir diye düşündüm ama kız arkadaşım sürdüğünde de kızarıklık yaptı ben parfümleri hariç hiç memnun kalmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…