- 16 Aralık 2006
- 6.750
- 19
- 39
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
bencede avon kotu bır mark aolsa televızyonlara kadar cıkmaz orıflame kucuk bır reklamı bıle yok avon masalahh tvlerde bılbortlarda dergılerde her yerde varrrrrrr kotu olsa bole olurmu allah askına bırde sole bır durum var bız turkler kulakdan dolma fıkırlerde hep gıttıgımız ıcın sonuc alamıyoruz duyuyoruzzzzzz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xxxxxx kısı sunu kullanmıs cıldı super olmus hurraaaaaaaaaaa bızde kullanalım ya kardesım bır dur hele o senın cıldıne uyacakmı onda ıyı sonuc vermıs olabılır ama sende belkı olmuyacak her cılt ayrı ozellıkler tasıoooo
kısacasııı kulakdan dolma degılde sonumuzu bılerek cıldımızı tanıyarak alalım ben dor senedır avon ve orıflame yapıyorum tabıkı herseylerı dort dortluk deıl kımsede olamz avon kremlerı cok guzel rımellerı cok guzel ama goz kalemlerını sevmıyorum erkek parfumlerı cok guzel allıklar cok guzel orıflamede ole kremler cok hos kokuo etklı mınnacık ama uzun sure gıdıo hanı derız ya helal mal aldık bır turlu bıtmıo kucuk bır far aldı arkadasım ılk goruste cok sasırdım ama kız sımdı cok mennun ve hala bıtmedı yaklasık bır sene oldu
kısacasııı kulakdan dolma degılde sonumuzu bılerek cıldımızı tanıyarak alalım ben dor senedır avon ve orıflame yapıyorum tabıkı herseylerı dort dortluk deıl kımsede olamz avon kremlerı cok guzel rımellerı cok guzel ama goz kalemlerını sevmıyorum erkek parfumlerı cok guzel allıklar cok guzel orıflamede ole kremler cok hos kokuo etklı mınnacık ama uzun sure gıdıo hanı derız ya helal mal aldık bır turlu bıtmıo kucuk bır far aldı arkadasım ılk goruste cok sasırdım ama kız sımdı cok mennun ve hala bıtmedı yaklasık bır sene oldu