Lady evil resimleri dershanede mi çektin?
soldan birinci sıradaki 3.resmin en sonundaki ruj ve ikinci sırada ikinci resimdeki 1.rujun ismi ve türü hangi gruptan?
Nihayet farım ve ojem geldi geldi de ne oldu?Oje bozuk çıktı farın üretim yeri çin yazıyor... biliyorum avon adına üretiliyor bilmediğimiz bir marka değil ama ne iş yahu Niye bozuk bu oje kafamda sorular dönüyor bir daha avon almayım diyorum...
Ne dersiniz..Apricot mystery nin çok tatlı bir tonu var ama içinde garip mavi nokta cıva gibi ciiiuvv diye uçuyor..Resmini yarın ekliycem fotoğ. makinasının pillerini şarj edeyim..Farın iki rengini çok beğendim..uçuk pembe rengi pırıltılı olduğundan sarı yansımaları var..avon pırıltı manyağı yaptı bizi her şeye pırıltı koymayın ya da az koyun üreticiler bir çok markanın böyle bir pırıltıdır gidiyor..
Oje sanki çürümüş gibi..
işte bu yavrı malisef!
Farın en üst birinci leylak tonu ile alttaki birinci şeftali tonunu çok beğendim..Üst ikinci pembe soluk görünüyor..Kendiliğinden sarı simleri var minik ama kibar simler yazın çok güzel yansır..Ancak farın da sürülüşünü beğenmedim toz gibi deride durmuyor uçup gidiyor sürerken üstü bile çok ufalanıyor.
Tonlar çok güzel ama ah avon ah..!
Anlasaydın şaşırırdım aşkın dilinden
Senin için sakladığım kalbe ne yaptın
Şiir olsam dize dize senin adına
İntizar ekleyip denize attın
Anlayamadım ben dayanamadım ben
Şu 3 günlük ömrüne beni sığdıramadın
İmza:Az gireni rahatsız etmez kimseee.....
Ziyaretçin geldi hu hu...