AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Arkadaşlar avonun Expressions by Reese Witherspoon: Laugh Often kadın parfümü kataloglardan kalktı mı artık?Bilgisi olan arkadaşlar yazabilirlerse çok sevinirm.Hatta kısaltması bu şekildeydi '' rw laugh often '',sarıydı.3 çeşidi vardı.Acaba tamamen kadırdılar mı?

$Untitled-1.jpg
$Untitled-2.jpg

Bu rimeli mart-nisan kataloğundan aldım ve bana mantıklı geldi. Sürümü de kolay ve topaklanma yapmıyor. Günlük yada gecelik kullanım için ayar özelliği bence mantıklı olmuş kalın fırçasıda kirpikleri dolgun gösteriyor. Avonun birkaç başarılı rimelinden biri olarak görüyorum. Blogumdada daha ayrıntılı anlattım ürünü:)

xxxx

Eklentiler

• $Untitled-1.jpg
    $Untitled-1.jpg
    194,5 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Halen gelmedi gelmez ayın onbeşinde gelecek farım ve ojem hadi bakalım başla yeniden aç sayfayı beyaz karala karala dur yırt at yeniden yaz...:KK31:

Eki Görüntüle 387394
Eki Görüntüle 387395

Bu rimeli mart-nisan kataloğundan aldım ve bana mantıklı geldi. Sürümü de kolay ve topaklanma yapmıyor. Günlük yada gecelik kullanım için ayar özelliği bence mantıklı olmuş kalın fırçasıda kirpikleri dolgun gösteriyor. Avonun birkaç başarılı rimelinden biri olarak görüyorum. Blogumdada daha ayrıntılı anlattım ürünü:)

xxxx

Bu rımelden bende vardı ve neredeyse butun arkadaslarımda vardı hıcbırımız mutlu kalmadık bırıncısı o ayarlamalara bır ıse yaramıyor daha sonra o fırca kılları bırbırıne yapısıyor dogru duzgun surulmuyor bence ve arkadaslarımca avonun yapttıgı en berbat rımel.. !

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu rımelden bende vardı ve neredeyse butun arkadaslarımda vardı hıcbırımız mutlu kalmadık bırıncısı o ayarlamalara bır ıse yaramıyor daha sonra o fırca kılları bırbırıne yapısıyor dogru duzgun surulmuyor bence ve arkadaslarımca avonun yapttıgı en berbat rımel.. !

katılıyorum sana hiç beğenmiyorum bu rimeli
bu ay super shock indirmde
alsam mı almasam mı kararsız kaldım
ne dersiniz :KK50:

katılıyorum sana hiç beğenmiyorum bu rimeli
bu ay super shock indirmde
alsam mı almasam mı kararsız kaldım
ne dersiniz :KK50:

Açıkçası kaçırılmayacak bir fiyatta alın derim bende şu anda super shock un mavisi var ve bu ay bütçemi aşan bir alışveriş yaptığım için avondan alamadım ama tekrar indirime girer girmez almayı düşünüyorum çünkü gerçekten harika bir rımel kirpikleri tek tek ayırıyor resmen bitse bile fırçası kullanılabilir başka bir rımel sürüldükten sonra kirpikleri ayırmak için :)

Açıkçası kaçırılmayacak bir fiyatta alın derim bende şu anda super shock un mavisi var ve bu ay bütçemi aşan bir alışveriş yaptığım için avondan alamadım ama tekrar indirime girer girmez almayı düşünüyorum çünkü gerçekten harika bir rımel kirpikleri tek tek ayırıyor resmen bitse bile fırçası kullanılabilir başka bir rımel sürüldükten sonra kirpikleri ayırmak için :)

benim bhsettiğim siyah olanı canım
oda güzel değil mi

Avonun makyaj malzemeleri kalıcı değilll ! 1/2 saate dağılıp bozuluyo
sadece bazı nitelikli parfümleri ve duş jelleri + ojeleri kullanılabilir sağlığınıza zarar vermeyin arkadaslar fransa da pazarda satılıyormus avonun ürünleri 1-2 liraya bizlerin japon pazarlarından aldığı kalemler gibiymiş bizler niye haddinden fazla para döküyoruz ki :) evet biliyorum diğer kozmetik ürünlerine bakılarak daha uygun olduğunu ama biz kadınlar bakım için bütçeyi abartıyoruz bende sizin gibiyim avondan almıcam diyorum almıyorum 1 senedir şurda bir-iki arkadasımız öve öve bitiremiyor bizlerde eğilim gösteriyoruz hemen :)

Avonun makyaj malzemeleri kalıcı değilll ! 1/2 saate dağılıp bozuluyo
sadece bazı nitelikli parfümleri ve duş jelleri + ojeleri kullanılabilir sağlığınıza zarar vermeyin arkadaslar fransa da pazarda satılıyormus avonun ürünleri 1-2 liraya bizlerin japon pazarlarından aldığı kalemler gibiymiş bizler niye haddinden fazla para döküyoruz ki :) evet biliyorum diğer kozmetik ürünlerine bakılarak daha uygun olduğunu ama biz kadınlar bakım için bütçeyi abartıyoruz bende sizin gibiyim avondan almıcam diyorum almıyorum 1 senedir şurda bir-iki arkadasımız öve öve bitiremiyor bizlerde eğilim gösteriyoruz hemen :)

beğenmedim. beğenme tuşu olsa tıklardım. yok. o yüzden yazıyorum. (lütfen kişisel algılamayın.)

kızlar avonun gliserinli el kremini. pırıltılı vücut losyonunu ve dudak balmını sipariş ettim. hani şu jojoba yaglı olan. kullanan ve memnun kalan var mı acaba ?

Eki Görüntüle 387394
Eki Görüntüle 387395

xxxx

bende kampanyadan almıştım. dediğiniz gibi gereksiz bi rimel... 1 milyoncudan aldığımız rimelle aynı performans resmen :)

canım ben fondetenini sattım kullananlar bi daha istiyo pürüzsüzleştiriyormuş baya bi tutultn fondeten yani tavsiye ederim

X