AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Avondan far almaktan vazgeçtim.Aynı renk ruju bende almayı düşünüyorum sipariş verdim bakalım nasılmıs :)

evet ojede gariplik var.iade et bence. aynı ojeden bende aldım,benim ojem de böyle bir sorun yok.çok sevdim kendisini

meerach arkadaşım ilk fotodaki rujun ismini yazabiler misin?birde color trend rujun ismini yazabilirmisin?(koyu olanı)

Canım bu genelde Hep Oluyor mu Stoklar Filan İşte Bu ay Çok Sıkışığız Alamam fırsatım yok

evet canım hep var bu ruj ama bu fiyata inmiyo o kadar. 7.5şuan katalogda. başka zamanlarda 10falan oluyo. 1yıldır temsilciyim ilk defa 7.5a düştü ondan kaçırma dedim yoksa hep var yani

evet canım hep var bu ruj ama bu fiyata inmiyo o kadar. 7.5şuan katalogda. başka zamanlarda 10falan oluyo. 1yıldır temsilciyim ilk defa 7.5a düştü ondan kaçırma dedim yoksa hep var yani

Hım Bu Hafta sipariş Vericem Ozaman Bişi Sorucam Ben Rime Veya Maskara Alıcam Hangi marka Kirpikleri Dolgun gösterir Söylermisin Canım :)

Hım Bu Hafta sipariş Vericem Ozaman Bişi Sorucam Ben Rime Veya Maskara Alıcam Hangi marka Kirpikleri Dolgun gösterir Söylermisin Canım :)

exdent çok güzel herkesten olumlu sonuç alıyorum ambalajı yenilendi şimdi baş sayfada sarı olan exdent extreme adı canım. kirpikleri uzun gösteriyo bu. onun dışında süper shockun çok çok seveni var ben bi ara pembe çiçekli ambalajlı olanı kullanmıştım kirpiklerim uzun olduğu için tel tel gösterdi memnun kalmadım ama kısa kirpikler için ideal.3tane super shock var aralarında fark var mı hiç bilemiyorum:44: ama şu yeni çıkan mavi ambalajlı süper shock çok tutuldu herkes memnun fakat kullanma şansım olmadı henüz kendilerini:) forumdaki yorumlara bakaraktan çok iyi olduğu anlaşılıyo ayrıca spectra lash var ve ben spectra lashı sevenlerdenim tam yoğunluk sağlıyo yorumları kişiden kişiye göre değişiyo kimi hiç beğenmiyo forumdan okudum. kimi de benim gibi beğeniyo ben çok memnun kaldım valla canım bu 3ünden birini al bence. spectra lash bu ay indirimde değil ama mavi ambalajlı süper shock da indirimde değil siyah ambalajlı indirimde aman ne çok konuştum umarım fikir edinebilirsin tatlım

Canım benim Kirpiklerim uzun ama Seyrek Hangisi dolgun gösterir Acaba ?? :)

bayanlar aranızda avonun yeni çıkardıgı sarı uzun yapan rimeli kullanan var mı nasıl acaba uzun yapıyo mu gerçekten ona göre ısmarlıcamdaa :26:

o ne öyle yaa bu avonun yeni ojesi değilmi başka marka yıllardır bekleyen ojelerim var hiç böyle olmadı farlarını bende hiç beğenmiyorum dışarıdan alıyorum perfect peach rujun rengi güzel bakalım yarın geliyor inşallah çürük çkmaz :) zaten nemlendiricilerinide 3aydır bıraktım cildim siyah nokta doldu 3aydır gece gündüz bakım yapıp siyah noktalardan arındım şükür sadece makyaj altına kullanıyorum nemlendirici bir avoncu olarak bunları söylemek istemezdim ama rujları iyi

arkadaşlar netten bulduğum resimleri paylaşıyorum bilginiz olsun diye...
görmüş olun diye

kızlar son katalogdaki günes kremını sıparıs verdım kullanan var mı atanızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…