AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

kızlar bu ürün durulanmıyor demi saç ucu onarıcı losyon
valla bi müşterim sordu durulanmıyr dedim doğrumu söyledim??????

güle güle kullan canm
benim bir sorum var. super shock bi süre sonra topaklanma yaptı mı sende de

"gizzm" far fırçasının diğer ucu özellikle siyah göz kalemlerini dağıtmak için kullanılıyo yani buğulu bi görünüm elde etmek için canım :)

güle güle kullan canm
benim bir sorum var. super shock bi süre sonra topaklanma yaptı mı sende de
Tesekkur ederım :) Yok topaklanma gıbı bır sorun yasamadım zaten genelde tıtresımlı mascarayı surdukten sonra kırpıklerımda yapısma varsa onunla ayırttırıyorum :)
"gizzm" far fırçasının diğer ucu özellikle siyah göz kalemlerini dağıtmak için kullanılıyo yani buğulu bi görünüm elde etmek için canım :)
Cok tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın cozememıstım bır turlu ne ıse yaradıgını :)

Kızlar Little black dres seyahat boyu 30 ml çok mu küçük acaba ? Elinde olan resmini çekip koyabilir mi ?

siparişlerim geldi..anewin hediyesi saat hoş değil ben beğenmedim... yüzük belli olmuyor burda ama parmakta çok hoş duruyor.. diğer bileklik şeklindeki saati beğendim...

Arkadaşlar color trend pudralarınız ne renk bi de yonca'cım senin resimlerde sanırım diğer avon'un pudrasınıda gördüm bi de onun rengini sorsam.
Yüz kontürlemede kullanmak için cilt tonumdan 2-3 ton koyu pudra arıyorum açık beyaz tenliyim ve renk konusunda hangisi alsam diye kararsız kaldım.:26:

gizzm 30 ml lik parfümler sağda göründüğü gibi küçük olduklarına bakma uzun süre gidiyolar

Son düzenleme:

cilt tonundan 2-3 renk koyusunu istiyosan color trendde 2 renk seçeneği var zaten "translucent tan" almalısın.ideal flawless den alacaksan "light medium" almalısın bence

canım color trendin allıkları onlar.. avonun pudrası fair olanını aldım.. çok açık tenli olduğumiçin onu aldım.. o pudranın 3 rengi vardı.. sen ortadaki rengi alırsan olur canım..

canım color trendin allıkları onlar.. avonun pudrası fair olanını aldım.. çok açık tenli olduğumiçin onu aldım.. o pudranın 3 rengi vardı.. sen ortadaki rengi alırsan olur canım..

ben kendime fair(en baştaki) ve arkadaşıma light medyum (ortadaki renk)aldım.ortadaki renk baştakinden 1 ton koyu.çok az fark ediyor.2-3 ton koyu istiyorsanız bence en sondakini alın.ben bile keşke ortadakini alsaydım koyu değilmiş diye düşündüm

Esmer kraliçe en son katalogta o güzel farlar..Sitesine girip bakarsın avon com tr ye..Fiyatları da uygun bu arada..

gizzm far fırçasının diğer sert ucuyla sürme ya da krem eye liner sürebilirsin.Ya da farına dokundurup gözünün alt kısmındaki kirpik diplerine sürebilirsin..Daha ince bir hat yapmanı sağlar..

Uploaded with ImageShack.us

rimel ve gözmakyajı temizleyicisi bugün geçti elime.
fena görünmüyorlar.ben ağır makyaj sevmediğim için hep 1 de kullanıcam herhalde rimeli.
temizleyici rimeli sildi ama göz kalemini nedense çıkaramadı.ya da ben yanlış kullandım bilmiyorum.
umarım çabuk kuruyan bi şey değildir.

kesinlikle berbat ! plumfull rengini aldım. hadi rengini vermemesi neysee dudaklarınız konuşurken acılmıyor bile yapışıp kalıyor. netten bi iki iyi yorum okudum da onlarda nasıl bu etki oluşmamış hayret doğrusu! sinir bozucu

Eki Görüntüle 382129
kullanan var mı nasıl duruyo. dudakta görebilsek keşke ya da hiç değilse elde :) dudakları kilitliyo mu bu da :)

şu ana kadar denediğim bütün lipglosslar benim dudaklarımı kilitledi walla ben hiç sevmiyorum o yüzden. ruj sürüp üzerine şeffaf gloss sürüyorum daha iyi hissediyorum kendimi. öbür türlü midem bulanıyor. gloss olarak da colortrendin clear var şeffaf ve simsiz çok süper. tek kötü yanı hindistan cevizi kokuyor. nefret ederim hindistan cevizi kokusundan ama glosstan çok memnunum koklamamaya çalışıyorum

peki bunu kullandın mı canım? bu son resimdekini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…