AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

canım avonun dolgunlaştırıcı dudak bakım stiği nasıl? memnun kaldın mı?

Nemlendirici olarak kullanıyorum,dudakta çok hoş bir renk bırakıyor ve açık bi renk olduğu için dudak daha kalın görünüyor
Dolgunlaştırma özelliğinden mi yoksa bu özelliğinden mi bilemedim ama gayet güzel görünüyor dudakta

Farlarından memnun musunuz?

Farlarından memnunum 2.resmin 1.farı olan krem farları hariç
ilk katta fazla renk vermeseler de 2.katta güzel oluyor
Küçük siyah fardaki bordo renk çok güzel her yerde olmuyor o renk

Cevap için tesekkürler.

Kızlar avonun önerebileceginiz seftali rengi tonlarında bir ruju var mı?

2.sıradaki 2.resmin 1.ruju şeftali tonlarında mat olmayan bir ruj
Çok yoğun şeftali kokuyor harika bir kokusu var

Farlarından memnun musunuz?

Maalesef farları güzeldi tonları yine çok hoş ama artık kalitesi bayağı düşmüş bana göre aşırı tozuyor ve sürdüğün yerde fazla kalmıyor..Eğer illaki uygun fiyatlı almak istiyorsanız mybelline alix avien gibi orta halli markalara yönelebilirsiniz..Bir sürü italyan markaları var orta halli fiyatı uygun ama hatırlayamadım adlarını..İşte avon un bana gelen çürük görünümlü ojesi..Artık almayı düşünmüyorum..Halbuki tonlarını çok seviyordum bu ürünlerin..En üstteki resimde küçük mavi nokta görünüyor altlarda uçuyor içinde bu neyse...Diğer resimlerde ise çürük kısmı görmektesiniz.

Eğer bu durumla karşılaşmasam şu ruju da alacaktım Perfect Peach ismi...

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin yurtta kalmak zordur..Ben kısa bi süre kaldım..Tanımadığın çeşit çeşit insan..:26:Ortamda eskiyse bonus olur!

imza:Gelsende bir kalsanda bir gitsende bir benim için yok hiç farkı.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…