AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Color trend rujlarından cafe au lait kullanan var mı ? Rengini çok merak ediyorum nasıl duruyor ?:26:

Color trend rujlarından cafe au lait kullanan var mı ? Rengini çok merak ediyorum nasıl duruyor ?:26:

ben almıştım hiç kullanmadım bak şimdi hatırladım sadece denemek amaçlı sürmüştüm oda kolay sürülmemişti dudağı tam kaplamamıştı yanı arada pembe pembe dudağın rengi çıkıyordu iyi sordun canım akşam süreyım resmınıde koyayaım

charged cherry ve dıvıne vıne rujlarını kullanan varmıı renklerı nasıl ıkısınıde cok merak edıyorum...

Çok memnun olurum teşekkürler :)

kimse bişey yüklemez oldu yaaa neyse bunlar benimkiler..salı günü tekrar kargom gelicek kazandığım bu ayın promosyon tabaklarınıda koyarım..lütfen sizde paylaşım yapın arkadaşlar
şimdi yorumlarıma gelince...yüzük harika k4 de girecek olan ve bilezik kesinlikle güzel hmm bu yeni çıkan naneli ayak kremi oda iyi geldi..onun dışında diğer ürünlerde fena değil. kolye bana kısa gelmişti 2li bileziği iade edicem elimi acıtıyo çünkü sevmedim daha iyisi olabilrdi...

Son düzenleme:

çok güzeller canım güle güle kullan aynen kimse yüklemiyo bişey o kadar söylüyoruz ama kargosu gelenler hala yoklarrr

tabakları bende çok merak ediyorum lütfen benim için koy

charged cherry ve dıvıne vıne rujlarını kullanan varmıı renklerı nasıl ıkısınıde cok merak edıyorum...

charged cherry çok güzel bi koyu pembe divine wine da cok koyu görünüyo ama o kadar degil daha açık bı bordo koyu kırmızı ben bayıldım görünce valla çektim bile dudagıma sürüp ama yüklerken bi sorun oldu

Resim ? :26:

şal ve bu ayın hediyesi tabaklar...arkadaşlar sizde lütfen üşenmeyip paylaşım yapın...
tabakları ben hiç sevmedim bildiğiniz altın sarısı şala gelince daha güzel bekliyodum dokuması güzel ama deve tüyü rengi pek de hoş değil..daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum..kötünün iyisii ...far awaya gelince ben normalini hiç sevmem ama bu eh ona göre idare eder..ben bedava verseler bi ihtimal kullanırım..zevk meselesi diyelim..

Son düzenleme:

cok tesekkürler benim cuma kargom gelicek çekip koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…