AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

charged cherry çok güzel bi koyu pembe divine wine da cok koyu görünüyo ama o kadar degil daha açık bı bordo koyu kırmızı ben bayıldım görünce valla çektim bile dudagıma sürüp ama yüklerken bi sorun oldu:KK43:

yaaa mumkunse tekrar deneyebılırmısın dıvıne vıne bu ay ındırımde ona gore alıcam....charged cherry varsa onuda surup fotosunu koybılırsen cok sevınırım...

yaaa mumkunse tekrar deneyebılırmısın dıvıne vıne bu ay ındırımde ona gore alıcam....charged cherry varsa onuda surup fotosunu koybılırsen cok sevınırım...

arkadaşlar alın beğenmezseniz iade edin diğer rengini isteyin bu kadar basit hatta ikisinide sipariş edip deneyin hangisini beğenirseniz onu alın ben müşterilerime bu şekilde çözüm buluyorum :KK34:

Son düzenleme:
arkadaşlar alın beğenmezseniz iade edin diğer rengini isteyin bu kadar basit hatta ikisinide sipariş edip deneyin hangisini beğenirseniz onu alın ben müşterilerime bu şekilde çözüm buluyorum :KK34:

aaa öyle bır uygulama varmı hem kullanınca ıade alırlarmı gercekten boyle bır uygulama varmııı ben 6 yıl once avona uye olmustum o zaman fondeten ıstemıstı arkadasım koyu oldugu ıcın begenmemıstı temsılcım demedı bana ıade edbılırsın dıye cok sasırdım eger oyleyse hemen ıkısındende alırım

apricot mystery ruj nasıl bilen varsa rengi katalogtaki gibi mi açık mı saten diyor satenler güzel olur ama bu nasıl acaba

Arkadaşlar ne olur bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi?Kampanya 4 kataloğunda ki '' ultra colour rich moisture seduction lipstick '' rujlarından nude perfection ve soft pink renkleri nasıl bilgisi olan var mı?İnternette bulamadım hiç sürülmüş resimlerini.Elinde bu rujlardan bulunan arkadaşlar rica etsem fotoğraf koyabilir mi elinize sürseniz bile yeterli görmek açısından.Ben dudak rengi ya da şeftali tonunda açık bir ruj istiyorum,doğal.Önerisi olan arkadaş varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.Beni bu ruj konusunda ki şansızlığımdan kurtarın ne olur:KK50: Fotoğraflı önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.'' evett aradığım ruj budur işte '' dediğim bir rujum olsun.Değerli paylaşımlarınızı bekliyorum sevgiyle kalın :nazar:

canım nude perfection çok güzel ben kullanıyorum hiç düşünmeden alabilirsin çok güzel tam dediğin gibi şeftali pembe arası çok doğal.soft pink çok açık pembe bunu buldum netten

canım nude perfection çok güzel ben kullanıyorum hiç düşünmeden alabilirsin çok güzel tam dediğin gibi şeftali pembe arası çok doğal.soft pink çok açık pembe bunu buldum netten

ay çok hoşmuş bunun rengi
ben esmerim bana yakışmaz ama sanırım :KK50:

Çoook teşekkür ederim canım.Koyu ruj kullanamıyorum.Dediğin gibiyse alayım o zaman.Nude rujları seviyorum ben.Dudak renginde mat çok hoşuma gidiyor da bir türlü denk gelmedi bana istediğim gibi.Umarım aradığım bu ruj'dur.Diğer arkadaşların rujla ilgili açtıkları konulara bakıyorum sürekli bulurum diye.Tekrar teşekkürler..

çok güzelmiş yaa bayıldım buna :KK16: ama böyle durcağını sanmıyorum daha açık durur soft pink keşke böyle dursa

Evveeeet sonunda sizlere daha önce gösterdiğim seri Türkiye ye geldi.Bir hatırlayalım:

3v8hl.jpg

Bu yavrunun adı Mystery

3v8k4.jpg

Bu serinin tamamı

3v8lq.jpg

Apricot mystery

3v8nm.jpg

Star ve romance

3v8p5.jpg

Soft pink ve viva pink

3v8px.jpg

Coral reef ve sağdakini bilmiyorum..

3v8ud.jpg

Bu farlarla yapılmış göz makyajı

3v8wc.jpg

3v8wr.jpg

Almak isteyenler için fikir veriri...:KK54:Ben mystery i alacağım bir de apricot mystery ojeyi..Alınca fotoğraflarını eklerim..

Son düzenleme:
K5 Kataloguu yokmuuuu:KK36::KK36:

Son düzenleme:

takım öncüm ve bölge satış sorumluları fln bu iadeler yüzünden söylenyolar her sefernde muhattap olmaktan sıkılıyorumbi daha bu konuda bşy derse bn de ağzıma glni söylicem artk. müşterlere avon artk iade almıyo dickmişim iade etmk istyenlerden de bdaha siparş almıcakmışım oldu canııım sanki ortda müşteri kaynıyo da ayrıca ben de kndme aldığmda bğnmdiğim şylri iade edyrum napıcaz yani allah allah katalog bu bazen çok farklı olablyo.

bu arada k5i geç görücm dha sip vermedim yaa eklyn 3-5 fotoo arkdşlarr çatladık:KK55:

Evveeeet sonunda sizlere daha önce gösterdiğim seri Türkiye ye geldi.Bir hatırlayalım:

3v8hl.jpg

Bu yavrunun adı Mystery

3v8k4.jpg

Bu serinin tamamı

3v8lq.jpg

Apricot mystery

3v8nm.jpg

Star ve romance

3v8p5.jpg

Soft pink ve viva pink

3v8px.jpg

Coral reef ve sağdakini bilmiyorum..

3v8ud.jpg

Bu farlarla yapılmış göz makyajı

3v8wc.jpg

3v8wr.jpg

Almak isteyenler için fikir veriri...:KK54:Ben mystery i alacağım bir de apricot mystery ojeyi..Alınca fotoğraflarını eklerim..

ya farlar çok hoş duruyor :KK52: k4te miydi bunlarr. gözüme hiç çarpmadıı :KK50:

siparişlerim geldi..anewin hediyesi saat hoş değil ben beğenmedim... yüzük belli olmuyor burda ama parmakta çok hoş duruyor.. diğer bileklik şeklindeki saati beğendim...

Eklentiler

• $28-03-12_1827.jpg
    $28-03-12_1827.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $28-03-12_1828.jpg
    $28-03-12_1828.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $28-03-12_1829.jpg
    $28-03-12_1829.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $28-03-12_1830.jpg
    $28-03-12_1830.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $28-03-12_1831.jpg
    $28-03-12_1831.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $28-03-12_2336.jpg
    $28-03-12_2336.jpg
    120,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $28-03-12_2337.jpg
    $28-03-12_2337.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 43
$29032012014.jpg

$29032012015.jpg
Celebreyi çook severek kullanıyorum :) wish of happinies ilk başta pek sevmemiştim ama sonradan hoşuma gitti. wish of love çok beğeniyorum bunu da. incandesse bu koku harika bir koku :)
$29032012016.jpg
Avon manikür seti kullanışlı güzel.Kapatıcım severek kullanıyorum. Fushia fun pembe tonlarını çok beğeniyorum simli ama hoş bir rengi var.Dudak balmım pek beğenmedim.Vee numunelerim :)
$29032012017.jpg
Tonik arada bir kullanıyorum kötü bir yönünü görmedim ama etkisinide görmedim.Göz makyajı temizleyici kullanırken gözlerim çok yanıyor.Simli vücut losyonu normalde kullanılmaz ama şık bir elbise giyldiğinde hoş durur diye düşünerek aldım.el kremlerim avonun el kremlerini genelde severim ama bunlardan pek memnun kalmadım.Duş jellerim ikisininde kokusuna bayılıyorum :).Kiraz çiçeği kokulu maskem bir kere kullandım kokusu kalıcı değil saç spreyinide bir kere kullandım çok hoş kokuyor ama saçımda yağlı bir görünüm bıraktı belkide ben çok sıktım.
$29032012018.jpg
Color trend pudram çok çok memnunum kullanan arkadaşlarımda çok memnun. Fondotenim almond ben tenıme çok uyumlu buluyorum ve severek kullanıyorum bende sivilcelenmeler yapmadı.Titreşimli maskaram titreşimi sadece sapında ama beğeniyorum.Manify mascaram hiç beğenerek kullanmadım.Super shock siyah super shocktan az fırça kılı var hayallerimi yıkmıştı ilk aldığım da ama gayet başarılı.eyliner ve far bunu avonda gördüm aldım ve birdaha kataloglarda hiç görmedim farın rengi hoş eylıner konusunda birşey diyemicem beceremiyorum çünkü :).Göz kalemlerim gözlerime perde indiriyolar.Far fırçam çook yumuşak bi ucu var diğer ucunun ne işe yaradığını çözemedim.Ve en son törpüm gayet memnunum :)

X