AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Arkadasım içindi o fondöten, çok beğendi :)

>>>
special35
saliha27
Nuurrr
Tesekkürler kızlar :)

güle güle kullan canım,bende diğer topikte fondoteni sormuştum nasıl diye o zaman k2 den alabilirim pudrasıda güzel çünkü:)

Lavinia en üstteki ruj peach silk kahvemsi mi koyu turuncu mu? Sarımsı mı bize detaylı bilgi verir misin?Litfen almayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler...

Danalar girmiş bostana....Kov bostancı danayı...Yemesin lahanayı....

canım turuncuya daha yakın, ama sen kayısı rengi arıyodun sanırım tam kayısıda değil, tatlı bir rengi var elimdekine çok yakın, bıraz kalın sürünce daha hoş duruyor. umarım aydınlatabıldım bak bunu forumun birinden aldım bu işte renk dediğim gibi burdada koyu sürmüş ben beğendim yanı

Lavinia güzel bir tonmuş..yumuşak bir kayısı...teşekkürler..Galiba sen beyaz tenlisin ben de daha belirsiz duracaktır buğday tenliyim...Neyse..

canım ben öle tanım yapamam pek bilemıyorum da cok hoş hafıf kalıcı ben bayılıyorum tomorrovu kımse bılmıyormu kızlarr

kızlar ben tomorrowa bayılıyorum k1 den kardeşim teyzem de aldı onlarda bayıldı çok kalıcı bence today den bile hafif

kızlar today parfümü çok seviyorum ama tomorrow u merak edıyorum kokuyu bılenler bı fıkır verebilirler mi bu kataologtan alcamda elimdetoday var bı daha alcm ama tomorrow guzelse degısık olsun ıstedım

merhaba pepeti.ben sürekli olarak tomorrow u kullanıyorum müdavimi oldum diyebilirim.kokusu yoğun kalıcı bir koku ama insanı da boğmuyor.bir süre sonra yumuşak hoş bir koku kalıyor ve kazaklarımı yıkasam dahi parfümün kokusunu hala alabiliyorum:)

sanki tomorrow bana ıhlamur kokusunu hatırlattı bence yumuşacık kokusu var.

Kayısı ruju buldum nirede Body shop ta çok hafif sarı simli hemide çok şeker..:

Kahve veya leopar türü giysilerle çok hoş olacağını düşünüyorum herkese gider şu sıralar 14.90 Tl.

Arkadaşlar buradakinden daha yumuşak bir ton...Resimde biraz daha cırtlak çıkmış..Gerçekten çok tatlı gidip bi bakın derim..

Son düzenleme:
Arkadaşlar indirim broşürü e-brochure diye açılan sayfa di mi kendi sayfasında?Elivia saate sahip olan resmini ekleyip yorum yapabilir mi?Şimdilik bu kadar...

Çektiğim fotolarda renkler neden hep farklı çıkıyor gün ışığında olsa bile...Hangi ayarı yapsam durum değişmiyor alla alla!Gerçek görüntüsünden daha cart çıkıyor cırtlak olanlarda soluk çıkıyor glosslar özelliklan..

Son düzenleme:
bunlarda benim son siparişlerim,uzun süredir sessizce takip ediyorum artık faal olmalıyım dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…