Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde bugün kargom geldi hemen saçımı boyadım :)
müşterilerimin ve benim aldıklarım
todayin kokusu nasıl tatlım bende onu çok merak ediyorum ferahmı yoksa çiçek falanmı ?
ben napmışım böyle resımler ne kadar dağınık:18: beceremedim kızlar kusura bakmayın, neden böyle olduki :26:
saol tatlım, ne kadar uzun yazmışım yahu
sağol canımgüle güle kullan canım:119:
aa benimde little black vardı sipariş ben fırsat köşesinden aldım 10liraydı katalogta 15di :)keşke sende öyle yapsaydın cnm
bu ürünler k1 kataloğundan canım arka sayfanın bir önündecanım güle güle kullan , kalemler en arka sayfadakiler değil mi ? bende sipariş verdim 3 renginden nasıl güzel Mi ? birde rujun rengi ne acabaaa
güle güle kullan canımEki Görüntüle 328603 kızlar bunlarda benim s,parişlerim umarım düzgünce eklenmiştir resimler.İlk fotoğraftakiler genital bölge temizleyicisi, herkes çok övünce aldım deneyemedim henüz.Rujlardan en soldaki peach sil çok beğendim ben şeftali rengi elime sürdüm zaten en üstteki, ortadaki color trend hani şu kahverengi gibi gösterdıkleri, hiç beğenmedim boyamıyor bile, elime sürdüklerimden en alttaki, belli bile olmamış iade olcak,sağdakine ise bayıldımmind.brş den almıştım perfect wear rosy resistance,kalıcı ve parlatıcısıyla süper oluyor, dolgunlaşma konusunda çok fark edemedım ben :26:kalem anewın mimik çızgılerını dolgunlaştıran kalem bişey anlamadım valla nasıl kullanılır ne işe yarar ıade edıcem sanırım, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Eki Görüntüle 328607 Eki Görüntüle 328608 Eki Görüntüle 328609 bilekliği yazdan beri çok beğenıyordum aldım fakat çok büyük gibi geldi bana sizcede öylemı :26:ayy 2. resımde bıleğim ne kadar kalın çıkmış sizce kızlar ıade edeyim mi ?Eki Görüntüle 328610 kolyeyi de çok beğendım severek taktım. özellıkle kahverengı ve eşilin üzerıne çok yakışıyor.Eki Görüntüle 328611 mercan rengi çantayı iade edıcem.Evet rengi tam mercan , belli olmamış resımde. Ama fermuarı yok , ağzı çıtçıtlı buda bu çantadan soğumama sebep boyutu büyük kolumdakı rahatsızlıktan ötürü artık büyük çanta takamıyorum.Derisi fena değil yumuşak.Eki Görüntüle 328612 son olarakta alt resımdekıler baştakı sıkılaştırıcı vücut losyonu, güzel kokusu falan.papatya özlü vücut losyonuda güzel yumuşacık yapıyor ve kokusu çok hoş yüz kremını aldım şimdilik güzel ama malesef avonun yüz kremlerıne çok güvenmediğimden erken yorum yapmıycam zira solutıons lardan sonra cıkan sivilcelerimden halen kurtulamadımEki Görüntüle 328613 son olarak, herkes cok begendiği ve övdüğü için herve leger parfüm aldım.Ben bu parfümü beğenemedim kızlar geliyorum gidiyorum sıkıyorum yok:26: kokusu hiç beklediğim gibi değil hayal kırıklığına uğradım iade edicem.
Benden bu kadar umarım faydam olmuştur...
Eki Görüntüle 328603 kızlar bunlarda benim s,parişlerim umarım düzgünce eklenmiştir resimler.İlk fotoğraftakiler genital bölge temizleyicisi, herkes çok övünce aldım deneyemedim henüz.Rujlardan en soldaki peach sil çok beğendim ben şeftali rengi elime sürdüm zaten en üstteki, ortadaki color trend hani şu kahverengi gibi gösterdıkleri, hiç beğenmedim boyamıyor bile, elime sürdüklerimden en alttaki, belli bile olmamış iade olcak,sağdakine ise bayıldımmind.brş den almıştım perfect wear rosy resistance,kalıcı ve parlatıcısıyla süper oluyor, dolgunlaşma konusunda çok fark edemedım ben :26:kalem anewın mimik çızgılerını dolgunlaştıran kalem bişey anlamadım valla nasıl kullanılır ne işe yarar ıade edıcem sanırım, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Eki Görüntüle 328607 Eki Görüntüle 328608 Eki Görüntüle 328609 bilekliği yazdan beri çok beğenıyordum aldım fakat çok büyük gibi geldi bana sizcede öylemı :26:ayy 2. resımde bıleğim ne kadar kalın çıkmış sizce kızlar ıade edeyim mi ?Eki Görüntüle 328610 kolyeyi de çok beğendım severek taktım. özellıkle kahverengı ve eşilin üzerıne çok yakışıyor.Eki Görüntüle 328611 mercan rengi çantayı iade edıcem.Evet rengi tam mercan , belli olmamış resımde. Ama fermuarı yok , ağzı çıtçıtlı buda bu çantadan soğumama sebep boyutu büyük kolumdakı rahatsızlıktan ötürü artık büyük çanta takamıyorum.Derisi fena değil yumuşak.Eki Görüntüle 328612 son olarakta alt resımdekıler baştakı sıkılaştırıcı vücut losyonu, güzel kokusu falan.papatya özlü vücut losyonuda güzel yumuşacık yapıyor ve kokusu çok hoş yüz kremını aldım şimdilik güzel ama malesef avonun yüz kremlerıne çok güvenmediğimden erken yorum yapmıycam zira solutıons lardan sonra cıkan sivilcelerimden halen kurtulamadımEki Görüntüle 328613 son olarak, herkes cok begendiği ve övdüğü için herve leger parfüm aldım.Ben bu parfümü beğenemedim kızlar geliyorum gidiyorum sıkıyorum yok:26: kokusu hiç beklediğim gibi değil hayal kırıklığına uğradım iade edicem.
Benden bu kadar umarım faydam olmuştur...
ürünlerini güle güle kullan canım:101: çantayı merak ediyordum bende ama kataloğdaki gibi canlı değil soluk duruyo yada flaştan olabilir:26:
mineral içeren fondoten hangısıymıs
Mineral içeren fondöten ilk resimde en sağdaki siyah olan canım.İndirim broşüründe vardı sanırım.
special35 canım anew'in primerli göz farı nasıl?Sen kullandın mı?Memnun kaldın mı?Bikaç blogda memnun kalınmadığını okudum almaktan vazgeçtim ama şimdi de almak istiyorum.Renk veriyor mu?
ben napmışım böyle resımler ne kadar dağınık:18: beceremedim kızlar kusura bakmayın, neden böyle olduki :26:
saol tatlımmmgüle güle kullan canım çok güzeller