AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

yok arkadaşlar bunlar benim değil ne yazık kiii bunlar benim öncüme ait :) net üzerinden satıyo bunlarıda bende resim olsun diye ekledim :)

Kızlar daha önce bu çantayı alıp kullanan varmı? nasıl güzelmi? kampanya 2 de var fiyatı çok uygun almak istiyorum fikir verin lütfen

Son düzenleme:
Son düzenleme:
kargom bugün geldi kızlar bu ayki siparişlerim:) mineral içeren fondetene bayıldım tek kelimeyle gerçekten çok güzel çok doğal durdu tenimde ben zaten hiç belli olmasın istiyodum cildimde ve olmadı da tek kelimeyle süper windscape erkek edt.yi de beğendik hoş bi kokusu var

bunlarda geçen ayki aldıklarım genelde var bu ürünler ama renklensin sayfa diye yükledim

güzel gözüküyolar güle güle kullan canım

güle güle kullan canım ürünleri

sizin pudra konunuzla ilgili çok detaylı olmasa da şunu söyleyebilirim.anew serisi avonun en kaliteli ürünlerinden bence.Zaten anew serisindeki ürünlerin birçogu orta yaş ve üstü oldugu için kapatıcılıgı daha iyi.Renk konusunda bir fikrim yok.sadece şunu unutmayın kataloglarda gördügümüz renkler flash ışıklarıyla çekildiginden her zaman daha açıkmış gibi duruyor

kızlar today parfümü çok seviyorum ama tomorrow u merak edıyorum kokuyu bılenler bı fıkır verebilirler mi bu kataologtan alcamda elimdetoday var bı daha alcm ama tomorrow guzelse degısık olsun ıstedım

mineral içeren fondoten hangısıymıs

Mineral içeren fondöten ilk resimde en sağdaki siyah olan canım.İndirim broşüründe vardı sanırım.

special35 canım anew'in primerli göz farı nasıl?Sen kullandın mı?Memnun kaldın mı?Bikaç blogda memnun kalınmadığını okudum almaktan vazgeçtim ama şimdi de almak istiyorum.Renk veriyor mu?

kızlar today parfümü çok seviyorum ama tomorrow u merak edıyorum kokuyu bılenler bı fıkır verebilirler mi bu kataologtan alcamda elimdetoday var bı daha alcm ama tomorrow guzelse degısık olsun ıstedım

todayin kokusu nasıl tatlım bende onu çok merak ediyorum ferahmı yoksa çiçek falanmı ?

farı güzel fena değil ama primerı kötü farı sabitleme, uzun süre durmasını konusunda hiçbir işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…