AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

bende kokusunu çok beğendim ama kalıcı değil gibi geldi banada yada bende kalıcı olmadı bilmiyorum

evet canım o parfüm çok güzel bende beğenerek aldım ama edt olduğu için kalıcı değil edtler uçucu oluyo hepve hep edt ler çok güzel kokuyo

bu renk avonun hangi ruju adını yazarmısın lütfen çok beğendim...!!!

kızlar bademli maske hakkında ne düşünüyorsunuz ?birde ballı vücut spreyi sipariş edicem o nasıl sizce ?

kızlar bademli maske hakkında ne düşünüyorsunuz ?birde ballı vücut spreyi sipariş edicem o nasıl sizce ?

vücut spreyi çok güzel tavsiye edrim kış kokusu yaz için biraz ağır gelebilir maskeden kullanmadım malesef

kızlar avonun çatlak kremi nasıl kullanan varmı almayı düşünüyorum indirime girince birde parlak görünü veren vücut losyonu aldım pembe olanından 5 tl gibi bişeydi bide yanında yoğun nemlendiricisiyle oda 5tlydi çok güzeller ama ben daha fazla parlak görünüm versin istiyorum hangi ürünü önerirsiniz...birde şu sexsi isimli turuncu vücut spreyi vardı 7tl gibi bişeydi ondan sipariş ettim o nasıl sizce güzelmi

gelmek bilmeyen siparişlerimel kremi ve vucut kremine bayıldım içinde hafif pırıltılar var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…