Eki Görüntüle 338769 bunlarda benim son siparişlerim,uzun süredir sessizce takip ediyorum artık faal olmalıyım dedim:)
çok güzeller canım iyi yapmışsın eklemekle renkli renkli içim açıldı :) güle güle kullan. ınfinitenin cüzdanı nasıl beğendin mi?
Eki Görüntüle 338769 bunlarda benim son siparişlerim,uzun süredir sessizce takip ediyorum artık faal olmalıyım dedim:)
güle güle kullan canım,infinitynin testerını denedim güzel bi koku ama sanki kalıcılığı az gibi geldi sen nasıl memnunmusun?
bende kokusunu çok beğendim ama kalıcı değil gibi geldi banada yada bende kalıcı olmadı bilmiyorum
güle güle kullan canım ürünlerini müthiş görünüyorlar
evet canım o parfüm çok güzel bende beğenerek aldımama edt olduğu için kalıcı değil edtler uçucu oluyo hep ve hep edt ler çok güzel kokuyo
çok teşekkür ederiim efendim:)
canım turuncuya daha yakın, ama sen kayısı rengi arıyodun sanırım tam kayısıda değil, tatlı bir rengi var elimdekine çok yakın, bıraz kalın sürünce daha hoş duruyor. umarım aydınlatabıldım Eki Görüntüle 333552 bak bunu forumun birinden aldım bu işte renk dediğim gibi burdada koyu sürmüş ben beğendim yanı
bu renk avonun hangi ruju adını yazarmısın lütfen çok beğendim...!!!
avon glazewear ruj(adnı doğru yazdıysam tabi)pech silk rengi bende aldım bu ay rengi çok tatlı süper duruyo dudakta...
kızlar bademli maske hakkında ne düşünüyorsunuz ?birde ballı vücut spreyi sipariş edicem o nasıl sizce ?
Eki Görüntüle 342708 Eki Görüntüle 342709 Eki Görüntüle 342710 Eki Görüntüle 342711 gelmek bilmeyen siparişlerimel kremi ve vucut kremine bayıldım içinde hafif pırıltılar var