kızlar avonun çatlak kremi nasıl kullanan varmı almayı düşünüyorum indirime girince birde parlak görünü veren vücut losyonu aldım pembe olanından 5 tl gibi bişeydi bide yanında yoğun nemlendiricisiyle oda 5tlydi çok güzeller ama ben daha fazla parlak görünüm versin istiyorum hangi ürünü önerirsiniz...birde şu sexsi isimli turuncu vücut spreyi vardı 7tl gibi bişeydi ondan sipariş ettim o nasıl sizce güzelmi
canım benim o kapatıcıyı kullandaım tmm kapatıyor ve benim göz altlarrım parlaktrı matlaştırıyor amaaa gelgelelim gözaltlarım one ne derlerdi unuttum ama beyaz minik minik bezelerle doldu ve galiba bunların tedavisi yokmuşhavva cım bende o mor kremı merak ettim bir de, kapatıcı hakkında pek güzel şeyler söylenmemişti sen baktın mı nasıl ?
güle güle kullan hwc ım ürünlerini güzel gözüküyolar.el kremine bayıldım demişşin hangisine vücut kreminin yanındakinemi mor olan nasıl
Eki Görüntüle 342708 Eki Görüntüle 342709 Eki Görüntüle 342710 Eki Görüntüle 342711 gelmek bilmeyen siparişlerimel kremi ve vucut kremine bayıldım içinde hafif pırıltılar var
Eki Görüntüle 342708 Eki Görüntüle 342709 Eki Görüntüle 342710 Eki Görüntüle 342711 gelmek bilmeyen siparişlerimel kremi ve vucut kremine bayıldım içinde hafif pırıltılar var
canım benim o kapatıcıyı kullandaım tmm kapatıyor ve benim göz altlarrım parlaktrı matlaştırıyor amaaa gelgelelim gözaltlarım one ne derlerdi unuttum ama beyaz minik minik bezelerle doldu ve galiba bunların tedavisi yokmuşoyüzden sakın almaaaa. ben şimdi flormar aldım gözlatlarım mosmor olmasına rağmen kapatıcılığı çk iyii fiyatına göre (15tl) artı likit olanlarından alın ruj gibi katı olanlar gözaltlarına zarar veriyor. ve yüzük parmağınızla yedirin hafif dokunuşlarla. ama ben orta parmakla daha iyi yapıorm
havva cım bende o mor kremı merak ettim bir de, kapatıcı hakkında pek güzel şeyler söylenmemişti sen baktın mı nasıl ?
güle güle kullan hwc ım ürünlerini güzel gözüküyolar.el kremine bayıldım demişşin hangisine vücut kreminin yanındakinemi mor olan nasıl
güle güle kullan tatlımminik vücut losyonu çok tatlı duruyo :)
canım benim o kapatıcıyı kullandaım tmm kapatıyor ve benim göz altlarrım parlaktrı matlaştırıyor amaaa gelgelelim gözaltlarım one ne derlerdi unuttum ama beyaz minik minik bezelerle doldu ve galiba bunların tedavisi yokmuşoyüzden sakın almaaaa. ben şimdi flormar aldım gözlatlarım mosmor olmasına rağmen kapatıcılığı çk iyii fiyatına göre (15tl) artı likit olanlarından alın ruj gibi katı olanlar gözaltlarına zarar veriyor. ve yüzük parmağınızla yedirin hafif dokunuşlarla. ama ben orta parmakla daha iyi yapıorm
cnm el kremi ve vücut kremine bayıldım demiş , o bahsettiği 2.resim çiçekli olanlar. pırıltıları var örnek üründü zaten . bana da yarın gelir umarm :)
güle güle kullan cnm. ayy o losyonun şişesine bayıldımyaaaaa o mügeli duş jelinin kokusu nasıl? bide bana kalırsa o kapatıcıyı iade et. bende biryerde okudum avonun kapatıcıları mahvedio die. üstte de yazdım beni mahvetti. hemen iade et bence
hadi ya canım bilmiyordumben kapatıcılığını beğenmiştim peki avonun kendi kapatıcısıda mı aynı bu color trend inde
Eki Görüntüle 344088
tayler çapraz asılan çanta.altına a4 kagıt koyup çektim.büyük bir çanta beklemeyin.içi tek göz.vasat duruyor.
Eki Görüntüle 344090
en arkadaki göz kalemleri.foto flu ama eklemek istedim.mor rengi elime çıktı ama gözüme çıkmadı.sürdüm sürdüm rengi yok bide kaşındırdı :44:
Eki Görüntüle 344094
Eki Görüntüle 344096
avonun yeni ruju.dışındaki jel gibi tabaka nedense midemi bulandırdı.testerınından denedim rujun kendini hiç açmadım.elime denerkende baya sürmek gerekti.sevemedim bu ruju ben :44:
Eki Görüntüle 344097
k3 deki 2 li allık.ben beyaz tenliyim bende renkler ayrı ayrı pek belli olmadı.ikisini karıştırıp sürdüm sonuçtan memnunum.
Eki Görüntüle 344098
yine rengi çıkmayan farlar.bu ay birsürü iade çıktı ya :2:
Eki Görüntüle 344100
yeni banyo köpüğü kokusu çok hoş.bademli şampuan kuru saçlar için kullanımı güzel