AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Bunlarda benden:KK34:Eki Görüntüle 322347 begendim
Eki Görüntüle 322350 begenmedim iade etcem
Eki Görüntüle 322354 far güzel ama minnacık
Eki Görüntüle 322355
Eki Görüntüle 322356
Eki Görüntüle 322357
Eki Görüntüle 322358 buna bayıldım
Eki Görüntüle 322359
Eki Görüntüle 322360 k14 te aldıgımı anneme vermiştim tekrar aldım
Eki Görüntüle 322361
Eki Görüntüle 322362 allık güzel ama dısardan aldıgımda toplar iri oluyo bunlar küçücükmüş
Eki Görüntüle 322363
Eki Görüntüle 322364 starry night blue en sevdigim renk
Eki Görüntüle 322365 coral bliss cok tatlı rengi var begendim
bukadar:KK16:

güle güle kullan canım hepsi çok güzel:KK16:

ve benim siparişlerimmm

$SDC10064.jpg kızlar şal bence mükemmell hiç pişamn değilim ama kolyeye çok hevesli almıştım ne yazık ki hiç beğenmedim :KK43:

$SDC10065.jpg avon bu ay gözüme girdi şu kalpli göz farı yerine bana bu fardan yollamış keşke 10tane sipariş vermiştim 10uda iptal etmeseydim :)
diğerleride belli şeyler işte :)

Son düzenleme:
Peer off - Soyulan yüz Maskesi deneyen varmi kizlar nasil
bende siparis verdim yakinda gelir

ve benim siparişlerimmm

Eki Görüntüle 322599 kızlar şal bence mükemmell hiç pişamn değilim ama kolyeye çok hevesli almıştım ne yazık ki hiç beğenmedim :KK43:

Eki Görüntüle 322600 avon bu ay gözüme girdi şu kalpli göz farı yerine bana bu fardan yollamış keşke 10tane sipariş vermiştim 10uda iptal etmeseydim :)

çok güzeller canım güle güle kullan :KK16: hayret avon nasıl yapmış da kalpli far yerine onu yollamış şaşırdım bende:KK1:

Bunlarda benden:KK34:Eki Görüntüle 322347 begendim
Eki Görüntüle 322350 begenmedim iade etcem
Eki Görüntüle 322354 far güzel ama minnacık
Eki Görüntüle 322355
Eki Görüntüle 322356
Eki Görüntüle 322357
Eki Görüntüle 322358 buna bayıldım
Eki Görüntüle 322359
Eki Görüntüle 322360 k14 te aldıgımı anneme vermiştim tekrar aldım
Eki Görüntüle 322361
Eki Görüntüle 322362 allık güzel ama dısardan aldıgımda toplar iri oluyo bunlar küçücükmüş
Eki Görüntüle 322363
Eki Görüntüle 322364 starry night blue en sevdigim renk
Eki Görüntüle 322365 coral bliss cok tatlı rengi var begendim
bukadar:KK16:

güle güle kullan tatlım ruj süper coral bliss güzeldi zaten :KK16::KK16: kalpli takına bayıldımmmm kolyesi de küpesi de çok tatlı duruyo valla:KK16:

ve benim siparişlerimmm

Eki Görüntüle 322599 kızlar şal bence mükemmell hiç pişamn değilim ama kolyeye çok hevesli almıştım ne yazık ki hiç beğenmedim :KK43:

Eki Görüntüle 322600 avon bu ay gözüme girdi şu kalpli göz farı yerine bana bu fardan yollamış keşke 10tane sipariş vermiştim 10uda iptal etmeseydim :)

güle güle kullan canım ürünlerini şalın harika gözüküyo:)

Son düzenleme:
ve benim siparişlerimmm

Meerach şal parlak mı manken kızın üstünde çok şık görünüyordu?Bu resimde mat gibi...Kolyeyi bende almayı düşünüyordum iyi ki koymuşsun vazgeçtim..Katalogta daha şıktı..:KK5:
Sahici her şey nasıl rengi kalbime kaç kere sorduysam hep bana ismini heceledi ben de inanıp ona uyduysam...Eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam özrün efendisi en yakınım olur diler yoluma devam ederimmm.:KK16:Yine bir şarkıyla sözlerime son veriyorum..Yani bu cevaptaki sözlerime...:KK33:

Kentgezgini teşekürler...Anew in koyu tonu çok mu koyu ben buğday tenliyim...Aslında biraz beyazlaşmak istiyorum çünkü bazı kıyafetlere öyle uyuyor yor yor...Ne dersin...Çok açık bej mi koyu tonu?:26:

Ürünler gelecek Merak ...Çok yakında...Burada sizlerle vizyondakiler ...

Ya arkadaşlar biriniz söyleseniz de alsam anew in koyusu çok mu koyu bej de nası bir bej?:KK30:Tamam ev almıyorum ama bu aralar çok pudra aldım hiçbirinden memnun değilim?Nedense bu günlerde aldığım her şeyden memnun değilim bilemiyorum psikolojik mi aklım bir karış havada mı ?:KK31::KK37:

Meerach şal parlak mı manken kızın üstünde çok şık görünüyordu?Bu resimde mat gibi...Kolyeyi bende almayı düşünüyordum iyi ki koymuşsun vazgeçtim..Katalogta daha şıktı..:KK5:
Sahici her şey nasıl rengi kalbime kaç kere sorduysam hep bana ismini heceledi ben de inanıp ona uyduysam...Eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam özrün efendisi en yakınım olur diler yoluma devam ederimmm.:KK16:Yine bir şarkıyla sözlerime son veriyorum..Yani bu cevaptaki sözlerime...:KK33:

şal bence çok şık ama siyah değil gri ve bence siyah olmasında daha güzel tam gördüğün gibi cnm ben net çekmek için makinaya bi ayar yaptım aynene gördüğün renk :KK52:
kolyede çok şık aslında ama o para etmez bence birde göğüs boyunda kaldı normalde göbek dellği hizasına yakın olmalıydı ..benceee

ve kızlar şu çocuklar için dudak parlatıcısı varya aynı çemen gibi kokuyo bööğüü iğrenç...

Son düzenleme:
Merak sen de dalgınsın galiba ben siyah kelimesini kullanmamışım :KK52:şal hakkında..Ne görünüyorsa o diyorsan pek parlak değil...Yav şu pudraları bi söylemediniz sanki burnunuz düşer söylerseniz..:KK33::KK35:kalitesini değil de tonlarını..

Son düzenleme:
rare gold çok agır bi koku hiç sevmedim wilderness güzel hoşuma gitti bunlar sipariş kızlar rujlar gitti hangi renkti hatırlamıyorum kıırmızı olan red 2000
tskler canım ruju begendim
güle güle kullan canım hepsi çok güzel:KK16:
tsk ederim hwa cım:KK16:
ve benim siparişlerimmm

şal güzeel gözüküyo ama malesef kolye hiç katalogda göründügü gibi degilmiş...ayrıca avon benide sasırttı nasıl yollamıs o farı:KK1:güle güle kullan canım cicilerini:KK16:
güle güle kullan tatlım ruj süper coral bliss güzeldi zaten :KK16::KK16: kalpli takına bayıldımmmm kolyesi de küpesi de çok tatlı duruyo valla:KK16:
evet bende bayıldım ruja kac gündür hep onu kullanıyorum digerlerini attım bi köşeye:KK1:kalpli takıyı tavsiye ederim ben normalde incecikte olsa altın kolye küpe severim ama bunu zevkle takıyorum...ama diger takıyı birgün taktım zincirin rengi gitti geri göndericem malesef:KK5:

canım bu today mi ? kokusu nasıl ? kalıcı mı birde ?[/QUOTE]
hayır canım littlle black dress en sevdiğim kokulardan biri

ve benim siparişlerimmm

saat ve kol dügmesi nasıl canım degermi almaya

X