AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

güle güle kullan canım hepsi çok güzel

ve benim siparişlerimmm

kızlar şal bence mükemmell hiç pişamn değilim ama kolyeye çok hevesli almıştım ne yazık ki hiç beğenmedim

avon bu ay gözüme girdi şu kalpli göz farı yerine bana bu fardan yollamış keşke 10tane sipariş vermiştim 10uda iptal etmeseydim :)
diğerleride belli şeyler işte :)

Son düzenleme:
Peer off - Soyulan yüz Maskesi deneyen varmi kizlar nasil
bende siparis verdim yakinda gelir

çok güzeller canım güle güle kullan hayret avon nasıl yapmış da kalpli far yerine onu yollamış şaşırdım bende

güle güle kullan tatlım ruj süper coral bliss güzeldi zaten kalpli takına bayıldımmmm kolyesi de küpesi de çok tatlı duruyo valla

güle güle kullan canım ürünlerini şalın harika gözüküyo:)

Son düzenleme:

Meerach şal parlak mı manken kızın üstünde çok şık görünüyordu?Bu resimde mat gibi...Kolyeyi bende almayı düşünüyordum iyi ki koymuşsun vazgeçtim..Katalogta daha şıktı..
Sahici her şey nasıl rengi kalbime kaç kere sorduysam hep bana ismini heceledi ben de inanıp ona uyduysam...Eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam özrün efendisi en yakınım olur diler yoluma devam ederimmm.Yine bir şarkıyla sözlerime son veriyorum..Yani bu cevaptaki sözlerime...

Ya arkadaşlar biriniz söyleseniz de alsam anew in koyusu çok mu koyu bej de nası bir bej?Tamam ev almıyorum ama bu aralar çok pudra aldım hiçbirinden memnun değilim?Nedense bu günlerde aldığım her şeyden memnun değilim bilemiyorum psikolojik mi aklım bir karış havada mı ?

şal bence çok şık ama siyah değil gri ve bence siyah olmasında daha güzel tam gördüğün gibi cnm ben net çekmek için makinaya bi ayar yaptım aynene gördüğün renk
kolyede çok şık aslında ama o para etmez bence birde göğüs boyunda kaldı normalde göbek dellği hizasına yakın olmalıydı ..benceee

ve kızlar şu çocuklar için dudak parlatıcısı varya aynı çemen gibi kokuyo bööğüü iğrenç...

Son düzenleme:
Merak sen de dalgınsın galiba ben siyah kelimesini kullanmamışım şal hakkında..Ne görünüyorsa o diyorsan pek parlak değil...Yav şu pudraları bi söylemediniz sanki burnunuz düşer söylerseniz..kalitesini değil de tonlarını..

Son düzenleme:
rare gold çok agır bi koku hiç sevmedim wilderness güzel hoşuma gitti bunlar sipariş kızlar rujlar gitti hangi renkti hatırlamıyorum kıırmızı olan red 2000
tskler canım ruju begendim
güle güle kullan canım hepsi çok güzel
tsk ederim hwa cım
şal güzeel gözüküyo ama malesef kolye hiç katalogda göründügü gibi degilmiş...ayrıca avon benide sasırttı nasıl yollamıs o farıgüle güle kullan canım cicilerini
güle güle kullan tatlım ruj süper coral bliss güzeldi zaten kalpli takına bayıldımmmm kolyesi de küpesi de çok tatlı duruyo valla
evet bende bayıldım ruja kac gündür hep onu kullanıyorum digerlerini attım bi köşeyekalpli takıyı tavsiye ederim ben normalde incecikte olsa altın kolye küpe severim ama bunu zevkle takıyorum...ama diger takıyı birgün taktım zincirin rengi gitti geri göndericem malesef

canım bu today mi ? kokusu nasıl ? kalıcı mı birde ?[/QUOTE]
hayır canım littlle black dress en sevdiğim kokulardan biri

saat ve kol dügmesi nasıl canım degermi almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…