Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar daha önce bu çantayı alıp kullanan varmı? nasıl güzelmi? kampanya 2 de var fiyatı çok uygun almak istiyorum fikir verin lütfenEki Görüntüle 325085
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=278961&d=1319561841
burdan bakabilrsin
sayfa 116da yorumlara da bakabilrsin
bakın üstte size cevabım var ben buldum size linkinide verdimslmm
sayfa 114 ten 118 kadar baktım ama bu çantayla ilgili
bir şey bulamadım ama olsun teşekkürler ilginize
kargom bugün geldi kızlar bu ayki siparişlerim:) mineral içeren fondetene bayıldım tek kelimeyle gerçekten çok güzel çok doğal durdu tenimde ben zaten hiç belli olmasın istiyodum cildimde ve olmadı da tek kelimeyle süper windscape erkek edt.yi de beğendik hoş bi kokusu var
Eki Görüntüle 325368 Eki Görüntüle 325369
bunlarda geçen ayki aldıklarım genelde var bu ürünler ama renklensin sayfa diye yükledim
Eki Görüntüle 325367
güzel gözüküyolar güle güle kullan canım
Kızlar daha önce bu çantayı alıp kullanan varmı? nasıl güzelmi? kampanya 2 de var fiyatı çok uygun almak istiyorum fikir verin lütfenEki Görüntüle 325085
kargom bugün geldi kızlar bu ayki siparişlerim:) mineral içeren fondetene bayıldım tek kelimeyle gerçekten çok güzel çok doğal durdu tenimde ben zaten hiç belli olmasın istiyodum cildimde ve olmadı da tek kelimeyle süper windscape erkek edt.yi de beğendik hoş bi kokusu var
bunlarda geçen ayki aldıklarım genelde var bu ürünler ama renklensin sayfa diye yükledim
Eki Görüntüle 325367
ben aldım geri iade ettim canım ben hiç beğenmedim içini doldurduğunda güzel oluyo ama:44: el çantası olarak büyük geldi bana
anladım canım teşeküürler cvp için
güle güle kullan canım ürünleri
Pudra işinin içinden çıkamadım gitti..Şimdi katalog 1 de anew sıkıştırılmış pudra indirimli ayriyeten bir sıkıştırılmış pudra variki o da 140-141 .sayfada ideal shade adı 13,50 fiyatı daha uygun anew dan..Bunu kullanan var mı yazsın bilgi edinelim kısa sürede cevabınızı bekliyorum hangisi daha iyi sevgiler
Eki Görüntüle 325367
kızlar today parfümü çok seviyorum ama tomorrow u merak edıyorum kokuyu bılenler bı fıkır verebilirler mi bu kataologtan alcamda elimdetoday var bı daha alcm ama tomorrow guzelse degısık olsun ıstedım
Mineral içeren fondöten ilk resimde en sağdaki siyah olan canım.İndirim broşüründe vardı sanırım.
special35 canım anew'in primerli göz farı nasıl?Sen kullandın mı?Memnun kaldın mı?Bikaç blogda memnun kalınmadığını okudum almaktan vazgeçtim ama şimdi de almak istiyorum.Renk veriyor mu?