AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Pudra işinin içinden çıkamadım gitti..Şimdi katalog 1 de anew sıkıştırılmış pudra indirimli ayriyeten bir sıkıştırılmış pudra variki o da 140-141 .sayfada ideal shade adı 13,50 fiyatı daha uygun anew dan..Bunu kullanan var mı yazsın bilgi edinelim kısa sürede cevabınızı bekliyorum hangisi daha iyi sevgiler :KK3:

Canım en iyisi anew.Bu forumu çok uzun süredir takip ediyorum.Herkes çok memnun kalmıştı.Mutlaka onu al.Bunca kişi beğendiğine göre senin de pişman olmama olasılığın yüksek.Ben Colortrend'in yeni çıkan pudrasını sipariş verdim.Deneyince onun hakkında da bilgi veririm.Eski Colortrend'den hiç memnun kalmamıştım açık olanı bile çok koyuydu.Bronzken kullanıyordum.İdeal Shade hakkında bi fikrim yok.

Son düzenleme:
son katalogtan ruj öneririmisiniz....kullanıpta memnun kaldığınız varmı....

son sayfada ultra color rich rujlar çok güzel ve uygun canım pink pop, fuchsia fun, charged cherry bu 3ü çok güzel. personified plum da güzel bak. color trend serisinden de sequin çok iyi en sevdiğim rujlardan biri:KK16: ben cvpladım sorunu yine de ama bu tarz soruları http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...-dusunenlerin-bilgi-paylasim-konusu-1814.html bu sayfadan sorarsan daha çok cvp alırsın. herkes buraya çok sık soru yazmaya başladı burası resim alanı arkdaşlar diğer topiğe sorun

Kentgezgini teşekürler...Anew in koyu tonu çok mu koyu ben buğday tenliyim...Aslında biraz beyazlaşmak istiyorum çünkü bazı kıyafetlere öyle uyuyor yor yor...Ne dersin...Çok açık bej mi koyu tonu?:26:

Ürünler gelecek Merak ...Çok yakında...Burada sizlerle vizyondakiler ...

Son düzenleme:
son sayfada ultra color rich rujlar çok güzel ve uygun canım pink pop, fuchsia fun, charged cherry bu 3ü çok güzel. personified plum da güzel bak. color trend serisinden de sequin çok iyi en sevdiğim rujlardan biri:KK16: ben cvpladım sorunu yine de ama bu tarz soruları http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...-dusunenlerin-bilgi-paylasim-konusu-1814.html bu sayfadan sorarsan daha çok cvp alırsın. herkes buraya çok sık soru yazmaya başladı burası resim alanı arkdaşlar diğer topiğe sorun

Bide anewin bi kremi var göz çevresi iuçin onu alanada çok güzel bir rimel 2 liraya veriliyor onuda tavsiye ederim :KK52:

son katalogtan ruj öneririmisiniz....kullanıpta memnun kaldığınız varmı....

Canım ne tip ruj arıyorsun?(pastel mi,belirgin renkli mi?)Benim önerim yaşın ileri değilse(30 üstü) yeni çıkanlar çok tatlı tonları var örneğin aynalı rujlardan pink crush,benim çok beğendiğim pink peach miydi neydi bulamadım şu ruja benziyor:

di-YL4E.jpg

İşte üstteki resimde kastettiğim ton..

Son düzenleme:
Bunlarda benden:KK34: $DSCI0635.jpg begendim
$DSCI0675.jpg begenmedim iade etcem
$DSCI0684.jpg far güzel ama minnacık
$DSCI0685.jpg
$DSCI0691.jpg
$DSCI0699.jpg
$DSCI0707.jpg buna bayıldım
$DSCI0714.jpg
$DSCI0725.jpg k14 te aldıgımı anneme vermiştim tekrar aldım
$DSCI0727.jpg
$DSCI0738.jpg allık güzel ama dısardan aldıgımda toplar iri oluyo bunlar küçücükmüş
$DSCI0736.jpg
$DSCI0742.jpg starry night blue en sevdigim renk
$DSCI0746.jpg coral bliss cok tatlı rengi var begendim
bukadar:KK16:

Bunlarda benden:KK34:Eki Görüntüle 322347 begendim
Eki Görüntüle 322350 begenmedim iade etcem
Eki Görüntüle 322354 far güzel ama minnacık
Eki Görüntüle 322355
Eki Görüntüle 322356
Eki Görüntüle 322357
Eki Görüntüle 322358 buna bayıldım
Eki Görüntüle 322359
Eki Görüntüle 322360 k14 te aldıgımı anneme vermiştim tekrar aldım
Eki Görüntüle 322361
Eki Görüntüle 322362 allık güzel ama dısardan aldıgımda toplar iri oluyo bunlar küçücükmüş
Eki Görüntüle 322363
Eki Görüntüle 322364 starry night blue en sevdigim renk
Eki Görüntüle 322365 coral bliss cok tatlı rengi var begendim
bukadar:KK16:

ohh beee :)bende inş paylaşıcam ama kolim gelirse :)

güle güle kullan canım hepsi çok güzel o kırmızı bilekliği bende beğenmedim pek pazarlarda satılan ucuz çocuk bilkliği gibi gözküyor.ama güzeller :)

ohh beee :)bende inş paylaşıcam ama kolim gelirse :)

güle güle kullan canım hepsi çok güzel o kırmızı bilekliği bende beğenmedim pek pazarlarda satılan ucuz çocuk bilkliği gibi gözküyor.ama güzeller :)

paylas canım tabi ya 1tanecik bile olsa hareketsiz kalmasın burası 3gün önce geldi kolim ama anca vakit bulup yükleyebildim ara ara girip bakıyorum kimseden tık yok.evet bileklik hiç hosuma gitmedi basit takıncada düz durmuyo.sac serumunuda kokusunu begendim ama sürdüm aksam sacıma kazık gibi suan jöle sürmüş gibi ben yumusatır diye düşünmüştüm acaba advance technıques serum damı öyleki bunu iade edip k2de ondan almak istiyorum :26:

paylas canım tabi ya 1tanecik bile olsa hareketsiz kalmasın burası 3gün önce geldi kolim ama anca vakit bulup yükleyebildim ara ara girip bakıyorum kimseden tık yok.evet bileklik hiç hosuma gitmedi basit takıncada düz durmuyo.sac serumunuda kokusunu begendim ama sürdüm aksam sacıma kazık gibi suan jöle sürmüş gibi ben yumusatır diye düşünmüştüm acaba advance technıques serum damı öyleki bunu iade edip k2de ondan almak istiyorum :26:
bende saçıma ne aldıysam boşa gidiyor seborei egzama var maalesef :KK43:
güle güle kullanın hepsi güzel
wilderness ı eşime almıştım traş losyonu vardı onun bi ara 4 yıl oluyo işte :KK70: eşim beğenmişti hala da beğenir bence tarçın dozu çok fazla ama kötü sayılmaz ehh :)
parfümünde abime almıştım hala duruyo abimde :)

Son düzenleme:
rare gold çok agır bi koku hiç sevmedim wilderness güzel hoşuma gitti bunlar sipariş kızlar rujlar gitti hangi renkti hatırlamıyorum kıırmızı olan red 2000

Son düzenleme:
X