AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

o far krem yani hani çok bişey beklemeyin fiyatı kadar yaptığı öyle söyleyim krem far.

sağol canım artık edp tercih edicem

hawaiian shores kızlar bu parfüm nasıl çiçeksi mi meyveli mi odunsu mu
little black dress,wish of love kullandım zamanın da çok hoşuma gitmşti bunları kullanan hawaiian shores sever mi :)

little black dress,wish of love kullandım zamanın da çok hoşuma gitmşti bunları kullanan hawaiian shores sever mi :)

Deniz kokusu gibi ben çok seviyorum :)

çok güzel bi parfüm canım bende hem parfümü hem vücut spreyi hemde vücut jeli var hepside harika kokuyor

Deniz kokusu yosun kokusu deniz kenarında esen rüzgarın kokusu... böyle bir şey. Ama çok hafif bir konu, belirtilmeli.

Arkadaşlar alakası yok ama daha çok gören olabilir diye buraya yazmayı seçtim.Aslan Burcu Anketi diye bir başlık açtım oraya yorumlarınızı yazarsanız mutlu olurum

Pudra işinin içinden çıkamadım gitti..Şimdi katalog 1 de anew sıkıştırılmış pudra indirimli ayriyeten bir sıkıştırılmış pudra variki o da 140-141 .sayfada ideal shade adı 13,50 fiyatı daha uygun anew dan..Bunu kullanan var mı yazsın bilgi edinelim kısa sürede cevabınızı bekliyorum hangisi daha iyi sevgiler

son katalogtan ruj öneririmisiniz....kullanıpta memnun kaldığınız varmı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…