Çok teşekkür ederim
pink sunrise canım
ben de wish of happinesi daha çok seviyorum.çok enerjik,canlı bi koku bence.secret fantasy de çok güzel.secret fantasy sıkınca parfümün ne kadar güzel kokuyor diyorlar.pur blancayı hiç beğenmedim.kokusu hiç kalıcı değl
ben mavinin kokusuna katalogta kokladım beğendim ama pembesi nasıl ağırmı böyle şekerlimi meyvelimi merak ettim
Bir de litfen kayısı renkli bir ruj önerin(herhangi bir markadan acil) yılbaşında süreceğim herikes kırmızı sürer iken ben kayısı süreceğim inadına!Çünkü kıyafetim kirli turuncu olucakVurdumduymazlık etmeyin cevap verin di mi bencilliğin kime faydası olmuş...
Bakın örnekler :
Bakın şu bebeğe yavrum hepsi senin mi?İşte hayalimdeki ruj kendisini bulamıyorum..Avon silky peach miş tabi bu Türkiye ye getirilmemiş neyi beğensem getirilmiyor moisture seduction serisinden..Buna benzeyen bir yavru gören duyan söylesin...
Bir örnek daha:
güle güle kullan canım çok güzellerşu ametystin yanındaki rujun adı ne?
avonun son katoloğundan ( ki nosunu bilmiyorum sizler daha iyi bilirsizin ) kırmızı bi çanta sipariş etmiştim, henüz elime ulaşmadı ama nasıl bişi olduğunu çok merak ediyorum. Alan yada sipariş eden oldumu acaba aranızdaa kızlar ????
o çanta stoklarda yok cnm.eger temsilciysen bılırsın zaten faturada yazıyo.ben bı onceki katalogdan aldım güzel begendim.ama k14 te stokta bitmiş
ay yok ben temsilci değil müşteriyim sadeceehangi katalog olduğunu bilmiyorum ama bi10-15 gün önce sipariş ettim.
avonun son katoloğundan ( ki nosunu bilmiyorum sizler daha iyi bilirsizin ) kırmızı bi çanta sipariş etmiştim, henüz elime ulaşmadı ama nasıl bişi olduğunu çok merak ediyorum. Alan yada sipariş eden oldumu acaba aranızdaa kızlar ????
Arkadaşlar litfen pudralar hakkında acil bilgi verin anew mi alayım yoksa transculent mi?Yoğun kapatıcılığı olsun oyu olsun buyu olsun.......vb.
yaa kızlar ben şu yeşil renkli rimelden super shock maskaradan aldım..daha 1 kez kullandım ama burada bazı arkadaşlar müşterilerden şikayet almışlar döküyormuş . kullanan varmı bilgi verirmisiniz????
yaa kızlar ben şu yeşil renkli rimelden super shock maskaradan aldım..daha 1 kez kullandım ama burada bazı arkadaşlar müşterilerden şikayet almışlar döküyormuş . kullanan varmı bilgi verirmisiniz????
evet evet bu..benim dediğim..yeşil renkli rimel dediğiniz hangisi yahu resimdeki mi? Eki Görüntüle 316220