AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

kızlar aralık panaroma da dolgunlaştırıcı kalıcı ruj var bir tarafı parlatıcı nasıl kullanan veya deneyen var mı? bir müşterim doğal dolgunlaştırıcı bir renk istiyor da??

birde moistre seduction dudak parlatıcıları nasıl?

Son düzenleme:

canım parfümlerinin kalıcı olmasını istiyorsan edp olanlarından al edt ler uçucu oluyo secret fantasy dan bende almıştım edt olmasına rağmen kalıcı bi parfüm bana ağır geldi müşterime sattım sanırım şekerli gibi tatlımsı bi koku ya ondan kalıcı bi parfüm

k1 indirim broşürü sayfa 4 sol üst köşedeki peack silk rengi fiyatıda uygun peach şeftali demek amainternetten buldum kayısı rengi diye yazmışlar alanlar

avonun son katoloğundan ( ki nosunu bilmiyorum sizler daha iyi bilirsizin ) kırmızı bi çanta sipariş etmiştim, henüz elime ulaşmadı ama nasıl bişi olduğunu çok merak ediyorum. Alan yada sipariş eden oldumu acaba aranızdaa kızlar ????

o çanta stoklarda yok cnm.eger temsilciysen bılırsın zaten faturada yazıyo.ben bı onceki katalogdan aldım güzel begendim.ama k14 te stokta bitmiş

o çanta stoklarda yok cnm.eger temsilciysen bılırsın zaten faturada yazıyo.ben bı onceki katalogdan aldım güzel begendim.ama k14 te stokta bitmiş

ay yok ben temsilci değil müşteriyim sadecee hangi katalog olduğunu bilmiyorum ama bi10-15 gün önce sipariş ettim.

Abooooooov bir kişi yorum yazmamış pudralar hakkında yav!Biliyorum herkeş kullanıyor yani bir çoğu da ne olacak iki cümle yazsanız di mi?Ona göre güvenip alırdık aşkolsun...

HWA teşekkürler kayısı ruj önerin için...O çok soluk gibi biraz daha canlı bir kayısı istiyorum..Herkeşe teessüf ediyorummmmm!

merak edilen çanta önceki sayfalardan buldum bende kullanıyorum çok güzel tavsiye ederim :)

Arkadaşlar litfen pudralar hakkında acil bilgi verin anew mi alayım yoksa transculent mi?Yoğun kapatıcılığı olsun oyu olsun buyu olsun.......vb.

kesinlikle anew , translucate dedıgın colr trendın değil mi ? hiç güzel değil acayıp kuruttu benım cıldımı. Anew hem kapatıcılığı hemde cıldı kurutmadıgı için tercıhım

Son düzenleme:
yaa kızlar ben şu yeşil renkli rimelden super shock maskaradan aldım..daha 1 kez kullandım ama burada bazı arkadaşlar müşterilerden şikayet almışlar döküyormuş . kullanan varmı bilgi verirmisiniz????

yaa kızlar ben şu yeşil renkli rimelden super shock maskaradan aldım..daha 1 kez kullandım ama burada bazı arkadaşlar müşterilerden şikayet almışlar döküyormuş . kullanan varmı bilgi verirmisiniz????

ben kullanıyorumm bitmek üzere hatta, çokk memnun kaldım bende dökülme falanda olmadı canım

evet cnm ben kendim çok memnunum ama ben çok nadir makyaj yapıyorum hafta 1 filan sürekli kullanan arkadaşlarım şikeyet etti bana ben çok memnunum derken kirpik kalmadı filan diye

teşekkürler cevap için . bende çok beğenmiştim ama kirpiklerden olmayayım. gözümün zaten alerjik bir yapısı var((

yeşil renkli rimel dediğiniz hangisi yahu resimdeki mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…