AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

katalog 2 yi görmüş bulunuyorum..Pudraların fiyatı çok uygun ama hangisini almalıyım anew colortrend sıkıştırılmış olanlar mı yardımınızı istiyorum...:26:

Ama amalar var ya beynimi kavuran Ama amalar lazım sevmişiz bir zaman Tamam geçmişi boş ver yazarız sil baştan Bana bir dön bak yeter harap oldum aşktan ...Bu şarkı sözleri iyi uydu di mi?
Ben sıkıştırılmış olanlara takıldım..:KK31:

Yalnız çok bekletmeyin birisi 1. katalogta ...

Son düzenleme:
Şöyle ki aldığım bayan bana daha önceden veriyor hep...Bu ay-kini ve bir sonraaaaa-kini...Eeeeee benim gibi ballı müşteriye di mi?Nerden bulacak her ay bir sürü ürün alan güzellik saplantılı bağyanı..Aaaaa elimdeki Kampanya 1 ve Kampanya 14..Üzgünüm ama yorgun değilim hiç çaresiz,üzülmedim geçen senelere her yaşın ayrı bir güzelliği var!

pudra soruma cevap verin duyarsız kitle :KK14: bakın ben ne kadar hassasım size karşı?:KK57:

Son düzenleme:
Şöyle ki aldığım bayan bana daha önceden veriyor hep...Bu ay-kini ve bir sonraaaaa-kini...Eeeeee benim gibi ballı müşteriye di mi?Nerden bulacak her ay bir sürü ürün alan güzellik saplantılı bağyanı..Aaaaa elimdeki Kampanya 1 ve Kampanya 14..Üzgünüm ama yorgun değilim hiç çaresiz,üzülmedim geçen senelere her yaşın ayrı bir güzelliği var!

pudra soruma cevap verin duyarsız kitle :KK14: bakın ben ne kadar hassasım size karşı?:KK57:

Birinci katalogdaki yeni cıkan pudradan almayı düsünüyorum bende
Color trendin pudraları cok güzel ablam kullanıyor parlama fln yapmıyor kokusu cok hosuma gitti
Katolog ikiyi eklesene madem, bize karsı ne kadar hassas oldugunu bir kere daha göster:KK34::KK34:

Son düzenleme:
Arkadaşlar size karşı ipek yatak çarşafları kadar hassasım ancak bundan önceki son mesajımda belirttiğim üzere katalog 1 miş elimdeki çok pardon..Zaten koymuşsunuz keşke büyücü olsaydım 6 kataloğu yayınlasaydım ama malisef!elden ne gelir..?:KK52:

Colortrend serisini çoğu beğenmiyor yani benim yakınımda bulunanlar.O bekımdan anew mi alsam sıkıştırılmış yoksam Transculent diye bir şey var onu alsam..Ne dersiniz kapatıcılığı yüksek bir ürün olsun önereceğiniz..Cevap vermezseniz kereviz yersiniz :KK14:

Mani:Gözyaşlarım sel oldu akıyor
nalet yar yüzüme bakmıyor
halbuki bir baksa gözü ....:KK52:

Bir de litfen kayısı renkli bir ruj önerin(herhangi bir markadan acil) yılbaşında süreceğim herikes kırmızı sürer iken ben kayısı süreceğim inadına!Çünkü kıyafetim kirli turuncu olucak :KK34: Vurdumduymazlık etmeyin cevap verin di mi bencilliğin kime faydası olmuş...:nazar:

Bakın örnekler :

di-ILR2.jpg

Bakın şu bebeğe yavrum hepsi senin mi?İşte hayalimdeki ruj kendisini bulamıyorum..Avon silky peach miş tabi bu Türkiye ye getirilmemiş neyi beğensem getirilmiyor moisture seduction serisinden..Buna benzeyen bir yavru gören duyan söylesin...:KK76:

Bir örnek daha::nazar:

di-7ZIU.jpg

LiitFFFFFFFFFFFFFFFFeeeeeeeeeeeeeenn çok acil!:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK15:

daha geçenlerde aldım öyle 2 renk ama avon marka değil canım istersen resmini koyabilirim çok pahalı bişey de değil bende çok istiyodum şeftali tonlarda ruj avonda tam olarak bulamayınca (daha doğrusu sunset var da koymamışlar broşüre) bende dışardan aldım:KK31:

Bir de litfen kayısı renkli bir ruj önerin(herhangi bir markadan acil) yılbaşında süreceğim herikes kırmızı sürer iken ben kayısı süreceğim inadına!Çünkü kıyafetim kirli turuncu olucak :KK34: Vurdumduymazlık etmeyin cevap verin di mi bencilliğin kime faydası olmuş...:nazar:

Canım ben de arıyordum.Avon'da böyle bir ruju ilk kez gördüm ve hemen sipariş verdim az önce.Sana resmini ekledim aşağıda.Yeni verdiğim için siparişim gelmedi doğal olarak ama istersen gelince de resim eklerim.Bir de almak istiyorsan en geç 29 Aralıkta temsilcine söylemiş olman gerek.(Sanırım temsilci değilsin.)Temsilcine diyeceksin ki internetteki FIRSAT KÖŞESİNDE Plump Peach rujun rengi.Temsilcin onu bulur zaten.Fiyatı 10.68 tl müşteri fiyatıyla.

Eğer aradığın renk buysa umarım yardımcı olabilmişimdir.
$lips.jpg

$AVON-P-W-DOLGUNLASTIRICI-KALICI-RUJ-PLUMP-PEACH__48214096_0.jpg

$AVON-DOLGUNLASTIRICI-KALICI-RUJ-PLUMP-PEACH__44228751_0.jpg

Color trend pink sunrise istedim color trend kalpli ruj geldi moonbeam rengi çok güzel aslında ama hem sürerken yağ gibi eriyo hem de renk vermiyo :KK5:

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..Ne demişler çok kurcalanan şeyin...çıkar!Aynen öyle oldu...Aradım aradım ne aldım tahmin edin akşam vakti kayısı diye mandalina rengi almışım..:KK14:
Aldığım rujun markası Beyu alman markasıymış.Yapısı süper nemli dudakları çatlayan için birebir,tonlar güzel fiyatı uygun 24 tl di yanılmıyorsam parfümsüz ve parabensiz olduğu yazıyor kendi sitesinde(cosmetics başlığı altında lippen e tıklayın)..tüm ruj tipleri tonlarıyla gösteriliyor..Pino parfümeri ve boyner de mevcut..İşte rujumuz mandarin blush o5 star lipstick serisi:

di-95N6.jpg

di-N9HN.jpg

di-AJW7.jpg

:KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
Canım ben de arıyordum.Avon'da böyle bir ruju ilk kez gördüm ve hemen sipariş verdim az önce.Sana resmini ekledim aşağıda.Yeni verdiğim için siparişim gelmedi doğal olarak ama istersen gelince de resim eklerim.Bir de almak istiyorsan en geç 29 Aralıkta temsilcine söylemiş olman gerek.(Sanırım temsilci değilsin.)Temsilcine diyeceksin ki internetteki FIRSAT KÖŞESİNDE Plump Peach rujun rengi.Temsilcin onu bulur zaten.Fiyatı 10.68 tl müşteri fiyatıyla.

Eğer aradığın renk buysa umarım yardımcı olabilmişimdir.
Eki Görüntüle 312199

Eki Görüntüle 312200

Eki Görüntüle 312201

Kentgezgini resimde göründüğü gibi değilmiş ben de düşünüyordum almayı iyi ki eklemişsin..Güzel bir ton ama pek yoğun değil gibi ne dersin..?:KK53:Resmini mutlaka ekle ve yorum yap..

Arkadaşlar Eklediğim resimlerin tonları yarım ton daha koyu birazcık belirgin anlayacağınız ama cırtlak değiller..:KK34:

Slsn Pink sunrise çok açık mat pembe..Hani leblebi yersin tozu kalır ya dudaklarında öyle işte..Yani renk vermesini istiyorsan bu kesinlikle doğru seçim değil..Sana perfect pink i tavsiye ediyorum hemide parlatıcısı da var ..

Son düzenleme:
Arkadaşlar litfen pudralar hakkında acil bilgi verin anew mi alayım yoksa transculent mi?Yoğun kapatıcılığı olsun oyu olsun buyu olsun.......vb.:KK76:

Arkadaşlar litfen pudralar hakkında acil bilgi verin anew mi alayım yoksa transculent mi?Yoğun kapatıcılığı olsun oyu olsun buyu olsun.......vb.:KK76:

Pff bendee alıcam pudra karar veremedim hangisi iyidirr
Bize yardımcı olacak olan var mıı:44::44:

ben de wish of happinesi daha çok seviyorum.çok enerjik,canlı bi koku bence.secret fantasy de çok güzel.secret fantasy sıkınca parfümün ne kadar güzel kokuyor diyorlar.pur blancayı hiç beğenmedim.kokusu hiç kalıcı değl

X