Tickled pink güzelmiş..Arkadaşlar pink crush parlatıcılı ruj diye bir ürün var ne kadar tatlı yav..
Çok tatlı di mi şeker gibi kim der kimyasal bu ruj?
Arkadaşlar bu sonuncu avon ruj da turuncu gibi sanki? Color creme moisture lipstick pink sails miş adı burada yok galiba buna benzer bir ruj önerebilir misiniz?Nonur nütfen noonur?
arkadaslar 3.fotodaki rujlar katalogda varmı ya cok güzeller
cvplarınız için tsk arkadaslar kararımı verdim perceve i alıcam simply because bayan var zaten suan elimde erkek olanıda baska bi kampanyada alırım artık
Climatic pembe farın ismi Pink Blush hafif pırıltıları var krem türde biraz katı...:13:
Kızlar ben 2 tane color trend 3 tl olan rujlardan pink sunrise şipariş verdim ama bana onlar gelmedi hiç sipariş vermediğim color trendin kalpli olan rujlarından göndermişler ?? Nolucak şimdi
aynen canım benimde öyle oldu.vino disco yerine kalpli ruj geldi hemde benim değil müşterimin :/ poff
Eki Görüntüle 300821
Eki Görüntüle 300820
Eki Görüntüle 300822
Eki Görüntüle 300823
Eki Görüntüle 300824
seramik banyo seti gerçekten güzelmiş
ikinci resimde süper shock siyah eyeliner ve color trend 4 lü göz farı.. boyutlarını görmeniz açısından deodorantın yanında çektim..
üçüncü resimde medium beige pata krem rengi pek belli değil ama..
Nurr malisef onlar buraya getirilmemiş adlarına baktım..Çok farklı isimleri var ben rujların hepsini biliyorum hemen hemen..
Earthlingorgeous.com adresinden ayrıntılı bakabilirsin..
evet pink crush aynı onlardan gibi ama bunlar daha hos seker gibi ya cok tatlılarrrrrcanım onlar aynalı olan rujlara benziyo bak renkleri canlı canlı bunların da pek fark yok
cnm perceve süper hem edp kalıcılığı dha ii
aynen canım benimde öyle oldu.vino disco yerine kalpli ruj geldi hemde benim değil müşterimin :/ poff
peki kalpli rujların fiyatı da 3 mü