AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

arkadaslar 3.fotodaki rujlar katalogda varmı ya cok güzeller

Nurr malisef onlar buraya getirilmemiş adlarına baktım..Çok farklı isimleri var ben rujların hepsini biliyorum hemen hemen..

Earthlingorgeous.com adresinden ayrıntılı bakabilirsin..

Son düzenleme:
Climatic pembe farın ismi Pink Blush hafif pırıltıları var krem türde biraz katı...:13:

Kızlar ben 2 tane color trend 3 tl olan rujlardan pink sunrise şipariş verdim ama bana onlar gelmedi hiç sipariş vermediğim color trendin kalpli olan rujlarından göndermişler ?? Nolucak şimdi

aynen canım benimde öyle oldu.vino disco yerine kalpli ruj geldi hemde benim değil müşterimin :/ poff

seramik banyo seti gerçekten güzelmiş
ikinci resimde süper shock siyah eyeliner ve color trend 4 lü göz farı.. boyutlarını görmeniz açısından deodorantın yanında çektim..
üçüncü resimde medium beige pata krem rengi pek belli değil ama..

canım onlar aynalı olan rujlara benziyo bak renkleri canlı canlı bunların da pek fark yok
evet pink crush aynı onlardan gibi ama bunlar daha hos seker gibi ya cok tatlılarrrrr

cnm perceve süper hem edp kalıcılığı dha ii

herkes hemfikir sanırım.karar verdim zaten alıcam ekledim sepetime.ben perceive dew i kullanıyorum cıktıgından beri...oda cok güzel..erkek için olanıda biliyorumda bayan olanı ilkkez deniycem..tsk canım

kızlar Footworks Ayak Tabanı Koruyucu jeli kullanan oldu mu aranızda? acaba ayakkabıyı iyice daraltıp daha fazla vurmaz mı?

selam avon kullananlar ne olur fıkır verın k14 ten begendıgım ama karar veremedıgım su rujlardan hangısını onerırısınız nude perfetıon .. smooth mocha.. vino royale bu renk katalogta guzel ama mankenın dudagında bambaska bı renk cıkmıs pınk crush ı onerenler var o tam nasıl bı renk bırde pumped up pınk var ben redd kıss almıstım cok guzel o serıden baktım ama renklerı tam anlasılmıyor kullananlardan yardım beklıyorum...sımdıden tesekkurler..

aynen canım benimde öyle oldu.vino disco yerine kalpli ruj geldi hemde benim değil müşterimin :/ poff

banada canım ya öfff napcaz biz avon care kremlerin yerine başka krem yollamışlar bana hepside müşterinin valla kabul etmesse geri yollıcam bende çok kızdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…