AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Eki Görüntüle 297165 k9daki hediye bardakbuydu galiba serelim

evet aynı kampanyadan bahsediyoruz sarı çicekli tabak, bardak, demlik evet bu canım resim için saol. bana bu resimdekinin aynısı gelmişti. arkadaşın bardağını farklı görünce şaşırdım acaba başka bir hediyemi diye. anlaşıldı avonun işleri stokta kalmayınca benzer ürün yollamışlar. tekrar güle güle kullan.

arkadaslar perceve bayan ve simply because erkek parfümünün kokusu nasıl sizce almaya degermi

simp.bec.çok çabuk uçuyo ben pek öeneremem şahsen ama kötü değil.
perc. o klasiklerden o güzel tutulan bi parfümdür

arkadaslar perceve bayan ve simply because erkek parfümünün kokusu nasıl sizce almaya degermi

kesinlikle ikisi de mükemmel :KK16: perceive avonun tescilli kokusu yıllardır kullananlar var simple because erkek de çok güzel kardeşim kullanıyo parasına göre kalıcılığı da iyi ama bence ben çok seviyorum kokusunu:KK16: değer almaya

cvplarınız için tsk arkadaslar kararımı verdim perceve i alıcam simply because bayan var zaten suan elimde erkek olanıda baska bi kampanyada alırım artık:KK16:

Kızlar ben 2 tane color trend 3 tl olan rujlardan pink sunrise şipariş verdim ama bana onlar gelmedi hiç sipariş vermediğim color trendin kalpli olan rujlarından göndermişler ?? Nolucak şimdi

aşağıdaki ruju tanıyan gören bilen biri varsa sonsuza kadar sesiz kalmasın litfen ama litfen adını bahşetsin avona aitmiş bu renge benzr başka markadan bir ruj adı reca ediyorum tıpkısının aynısı olucak litfeeeennn?bebeğim benim bebeğim benim ilk göz ağrım...devamını bilmiyorum?!!! :KK52:

[ımg]http://www.hizliupload.com/di-nclm.jpg[/ımg]
cnm COLOR TREND sequen mi ne var 3liraydı bu ay ki katalogta hatta ben ona benzettim dudakta varlığı yokluğu bir güzel bi bak istersen[/QUOTE]

teşekkürler merak sequin bende mevcıt..böööyyylleee kayyısı tonunda bir ruj almak istiyorum bknz. alttakilere:

di-QD22.jpg
bu bebek Avonun muş..bir bunu getirmemişler tebrik ediyorum..Tam kayısı di mi?seni şeker..:KK76:Adı dazzling peach aynalı rujlardanmışşşşş!

di-CEZ2.jpg
bu bebeğin markasını bilmiyorum işte tam aradığım renk bu...

di-U3H5.jpg

di-MOF9.jpg
bu rujların aynısının tıpkısı olan ruj biliyor musunuz arkidaşlar litfen nonur söyleyin..Şeftali değil kayısı diyorum çok açık olmayan şimdiden teşekkürler..:KK31:

evet aynı kampanyadan bahsediyoruz sarı çicekli tabak, bardak, demlik evet bu canım resim için saol. bana bu resimdekinin aynısı gelmişti. arkadaşın bardağını farklı görünce şaşırdım acaba başka bir hediyemi diye. anlaşıldı avonun işleri stokta kalmayınca benzer ürün yollamışlar. tekrar güle güle kullan.

evet canım haklısın bardaklar değişik geldi bana stokta kalmadığı için ve aylardır gelmediği için bana farklı göndermişler

Eki Görüntüle 296085
cnm adım miraç ben 2 tane önerdim bi color trend sequen
birde gold serisinin ametisi o bence müthiş ruj gidiyo ama dudakta simler kalıyo böyle altın sarısı gibi numunesinden dene bence ben gördüğmde çok koyu gelmişti ama sürünce çok iddalı olmayı sevmeyenlere göre her iki renkte :KK55:
bu colur trend sequen
Eki Görüntüle 296085 Eki Görüntüle 296086
buda gold ametsEki Görüntüle 296087
isimlerinde karaketerleri tam yazamaış olabilirm ama google düzeltir kızmı uyutyorumda

Merak onlar senin dudakların mı maşallah güzelmiş..:13:Etli filan yani..dudağında uyguladığın ruj çok hoş sequin olamaz çünkü ben de var gül kurusu rengi o..Bu beyle turuncumsu bi şey sankim...?Allttaki gold ametis yıkılıyor..yani çok çarpıcı sarışın ya da açık kımral hatunları yakıcı hale getirebilir diyorum...:KK76:

Avon' dan bir ruj istedim yeni cıkmıs, adını bilmiyorum katologun en baslarında modelin dudagında olan renginden istedim, numarasını verdim. Aynısı cıkmaz anlarım da bu kadar mı fark olur be kardesim! Ordaki pembemsi, pırıltılı hatta pırıltıları daha yogun, bana gelen ise koyu bir pembe visne gibi..

X