- 16 Ağustos 2011
- 1.085
- 2
hepsi birbirinden güzel canım daha var sanırım:) bakmak çok zevkli oluyo valla güle güle sür sürüştür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam avon kullananlar ne olur fıkır verın k14 ten begendıgım ama karar veremedıgım su rujlardan hangısını onerırısınız nude perfetıon .. smooth mocha.. vino royale bu renk katalogta guzel ama mankenın dudagında bambaska bı renk cıkmıs pınk crush ı onerenler var o tam nasıl bı renk bırde pumped up pınk var ben redd kıss almıstım cok guzel o serıden baktım ama renklerı tam anlasılmıyor kullananlardan yardım beklıyorum...sımdıden tesekkurler..
hepsi birbirinden güzel canım daha var sanırım:) bakmak çok zevkli oluyo valla güle güle sür sürüştür
valla canım pink crushu kesinlikle öneririm heleki kaldırılacak ürünler arasındayken kesinlikle almanı tavsiye ediyorum pumpet pink de çok güzel tatlı koyu bi pembe düşün aynı öyle:) diğerlerine gelince smooth mochadansa nude perfetionu öneririm daha hoş açık bi renk daha doğrusu ben koyu kullanmadığım için onu öneririm. vino royale de kullanacağım bi tarz ruj rengi değil yorum yapamıcam. pink crush ve pumpet pink al derim
önerlerın ıcın cok tesekkur edrım plush rose nasıl kullandınmı onu onerırımısınız
slm hanımlar k14 kataloğunda yada diğer kataloglardaki banyo köpükleri duş jeli olarakda kullanılırmı.
Eki Görüntüle 303401
avonun bitiremediği takı :)