AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

çok teşekkür ederim canım

meraach sana bir ruj sormuştum ya buraya eklediğin hangi sayfadaydı hatırlamıyorum cırtlak değil demiştin adı neydi o rujun? ya da special35 de somuş olabilirim alzamier oldum bu yaşta ya yaşlanınca ne olacak bilmiyorum..26:

Kartreye de sormuştum o da siteye girmiyor heral bekliyorummm..

Serelim farların rengi çok hoşmuş..O kadar farı kullanıcak mısın yoksa seyretmek için mi...

buraya cevap yazmak istemiyorum çünkü burası objektif bölümü ama soruna cevap vermem gerekiyordu o yüzden yazıyorum canım farları büfeye süs olsun diye aldım da offff tabiki kullanacağım bu gün kullandım bile bir iki tanesini de belki müşterilerime hediye ederim ama farlar küçük çabuk biter yani o yüzden öyle çok aldım hiç topaklanmada yapmadı fiyatına göre harika farlarmış açıkçası çok beğendim tavsiye ederim

cnm adım miraç ben 2 tane önerdim bi color trend sequen
birde gold serisinin ametisi o bence müthiş ruj gidiyo ama dudakta simler kalıyo böyle altın sarısı gibi numunesinden dene bence ben gördüğmde çok koyu gelmişti ama sürünce çok iddalı olmayı sevmeyenlere göre her iki renkte
bu colur trend sequen

buda gold amets
isimlerinde karaketerleri tam yazamaış olabilirm ama google düzeltir kızmı uyutyorumda

Son düzenleme:

cnm krem farları sürmenin bi adabı varmış ben de bi tek o seriden mor olanla anlaşabiliyorum yeşilini aldım beceremedim ama benm yeğen süper kullanıyor ben anlamadım yani:)
ama mor olanın rengi süper bide ben mor bi ruj istiyorum bi türlü denk gelmiyo

aynalı olan rujlardan pink crush canım bana sormuştun sanırım unutmuşum cvp atmayı

peki adabı nasılmış canım:) morla nasıl anlaştın anlat da bende uygulayım alınca bende birikme yapıyo krem farlar

Eki Görüntüle 295773 uzun süredir gelmeyen hediye bardaklarım sonunda geldiler

güle güle kullan..canım bu bardak hediyelerini görmedim hiç. kampanya 9 da bardak ve demlik takımı vardı. ben kazanmıştım o hediyeden yalnız bana gelen hediye panaromadakinin aynısıydı. beyaz bir kutuda demlik ve bardaklar diziliydi. sana gelen aynı kampanyanın hediyesimi acaba..

teşekkür ederim canım ama bu hangi kampanyaydı unuttum bende yeşil tabak verdiği kampanya olabilirmiki :44:

Eki Görüntüle 297165 k9daki hediye bardakbuydu galiba serelim

k13 panaromasındaki Little Red Dress rujun Red 2000rengi,

İki farklı telefonla çektim birinde kırmızı diğerinde turuncu çıkmış aslında gayet kırmızı bi renk.Ama ben rujun yapısını hiç beğenmedim.Heryere bulaşıyo.İade edeceğim sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…