"serelim" canım bayıldımmmmmmmmmm cicilerine çok güzeller hediye yağmuruna tutulmuşsun resmen gelmeyen ürünlerin de gelince bayağı fazla gözüktüler gözümebaktıkça bakasım geldi yaaa güle güle kullan krem farlardan memnun musun canım? bende de topaklanma yapıyo iz kalıyo gözkapağımda tercih etmiyorum o yüzden ama merak ettim görünce alasım geldi:)
Eki Görüntüle 295746 bunlar indirim broşüründen aldığım krem göz farları ilk baştaki silver lustre ikincisi green dream ve sonuncusu burnished copper hepsinden 4 er tane aldım
Eki Görüntüle 295771 panoramadaki hediye ahşap tepsi ve bardak altlığı değişime gitçek kenarlarında hafif çizikler var
Serelim farların rengi çok hoşmuş..O kadar farı kullanıcak mısınyoksa seyretmek için mi...
cnm adım miraç ben 2 tane önerdim bi color trend sequenmeraach sana bir ruj sormuştum ya buraya eklediğin hangi sayfadaydı hatırlamıyorum cırtlak değil demiştin adı neydi o rujun? ya da special35 de somuş olabilirim alzamier oldum bu yaşta ya yaşlanınca ne olacak bilmiyorum..26:
Kartreye de sormuştum o da siteye girmiyor heral bekliyorummm..
Tepsi çok hoşta niye kare şeklinde anlamadım dikdörtgen daha kullanışlı olmaz mıydı :26:
"serelim" canım bayıldımmmmmmmmmm cicilerine çok güzeller hediye yağmuruna tutulmuşsun resmen gelmeyen ürünlerin de gelince bayağı fazla gözüktüler gözümebaktıkça bakasım geldi yaaa güle güle kullan krem farlardan memnun musun canım? bende de topaklanma yapıyo iz kalıyo gözkapağımda tercih etmiyorum o yüzden ama merak ettim görünce alasım geldi:)
ben de onu almadım bir dahaki sefere değiş tokuş yapar onuda alırız
serelim eklendiklerin için teşekkürler çok eğlenceli bakması
evet bende seninkinden aldım canım ama kahve tonuna da çok beğendim bidahakine de onu alırız
meraach sana bir ruj sormuştum ya buraya eklediğin hangi sayfadaydı hatırlamıyorum cırtlak değil demiştin adı neydi o rujun? ya da special35 de somuş olabilirim alzamier oldum bu yaşta ya yaşlanınca ne olacak bilmiyorum..26:
Kartreye de sormuştum o da siteye girmiyor heral bekliyorummm..
cnm krem farları sürmenin bi adabı varmış ben de bi tek o seriden mor olanla anlaşabiliyorum yeşilini aldım beceremedim ama benm yeğen süper kullanıyor ben anlamadım yani:)
ama mor olanın rengi süper bide ben mor bi ruj istiyorum bi türlü denk gelmiyo
ruju kullanmadım ki canım daha sıra gelmediama aklımda unutmadım çekip eklicem tatlım
:))) sağlık olsun cnm :)))aynalı olan rujlardan pink crush canım bana sormuştun sanırım unutmuşum cvp atmayı
güle güle kullan..canım bu bardak hediyelerini görmedim hiç. kampanya 9 da bardak ve demlik takımı vardı. ben kazanmıştım o hediyeden yalnız bana gelen hediye panaromadakinin aynısıydı. beyaz bir kutuda demlik ve bardaklar diziliydi. sana gelen aynı kampanyanın hediyesimi acaba..
güle güle kullan..canım bu bardak hediyelerini görmedim hiç. kampanya 9 da bardak ve demlik takımı vardı. ben kazanmıştım o hediyeden yalnız bana gelen hediye panaromadakinin aynısıydı. beyaz bir kutuda demlik ve bardaklar diziliydi. sana gelen aynı kampanyanın hediyesimi acaba..
Eki Görüntüle 297165 k9daki hediye bardakbuydu galiba serelim
Eki Görüntüle 297165 k9daki hediye bardakbuydu galiba serelim