yok canım kutusundanda çıkmadıküstüm avona
güle güle kullan canım...hediyeler cok cazip geliyo insana demisen bukadar ürünü nereye koyuyosun sanırım bi odasını ayırdın evin elşin ne diyo bu duruma benimki olsa kafayı yedin sen der
gözden kacırdılar heralde ama dikkat etmeleri lazımdı
teşekkür ederim canım
bittimi canım ellerine saglık hepsi cok hos ama sansına bi kactanesi moralini bozmus üzüldüm tekrar tekrar ugrastırıyo bu avon
rica ederim canım evet bitti ben daha çok aldım biliyordum bir de geçen kampanyadan son siparişlerim vardı sanırım onları ekleyememiştim birde special arkadaşımız bir ruju merak etmişti bir ara onlarıda eklerim eklemediğim önceki kampanyalardan aldıklarımı da
tamam canım burdan ekleyince insana daha güzel fikir veriyo hersey katalogdan okadar anlasılmıyo..ii geceler görüşürüz
Eki Görüntüle 295746 bunlar indirim broşüründen aldığım krem göz farları ilk baştaki silver lustre ikincisi green dream ve sonuncusu burnished copper hepsinden 4 er tane aldım
bunlar toz mu kremmı merak ettım ben bı tanesının rengını cok begendım ama bı kere krem almıstım topaklanma yapmıştı
güle güle kullanın kızlar aldıklarınızı...
bende glamour eyes ı aldım cok begendim ama buda güzelmiş keske alsaymısım
ben de onu almadım bir dahaki sefere değiş tokuş yapar onuda alırız
serelim eklendiklerin için teşekkürler çok eğlenceli bakması
avonun maskaraları oldukça başarılı canım ben hepsinden memnunumgüle güle kullan ürünlerini de canım
Çok teşekkürler canım.. bundan bir kaç sene önce de annem avondaydı her çeşit maskarasını kullandım bazı maskaraları güzel fakat çok çabuk kuruyor buda beni sinir ediyor.. Bu maskarayı kullanmamaın sebebi de zaten maskaram var birde bunu açıp kurutmak istemedim elimden çıkarabilirsem çıkarıcam çıkaramazsam maskaram bittiğinde açıp kullanıcam..
bende glamour eyes ı aldım cok begendim ama buda güzelmiş keske alsaymısım
Bu arada evet bana rujunun resmini eline sürüp çekicektin hala çekmedin "serelim"