AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

güle güle kullan canım...hediyeler cok cazip geliyo insana demi:KK1:sen bukadar ürünü nereye koyuyosun sanırım bi odasını ayırdın evin:KK1:elşin ne diyo bu duruma benimki olsa kafayı yedin sen der:KK52:

teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
bittimi canım ellerine saglık hepsi cok hos ama sansına bi kactanesi moralini bozmus üzüldüm tekrar tekrar ugrastırıyo bu avon:KK20:

bittimi canım ellerine saglık hepsi cok hos ama sansına bi kactanesi moralini bozmus üzüldüm tekrar tekrar ugrastırıyo bu avon:KK20:

rica ederim canım evet bitti ben daha çok aldım biliyordum bir de geçen kampanyadan son siparişlerim vardı sanırım onları ekleyememiştim birde special arkadaşımız bir ruju merak etmişti bir ara onlarıda eklerim eklemediğim önceki kampanyalardan aldıklarımı da :KK1:

rica ederim canım evet bitti ben daha çok aldım biliyordum bir de geçen kampanyadan son siparişlerim vardı sanırım onları ekleyememiştim birde special arkadaşımız bir ruju merak etmişti bir ara onlarıda eklerim eklemediğim önceki kampanyalardan aldıklarımı da :KK1:

tamam canım burdan ekleyince insana daha güzel fikir veriyo hersey katalogdan okadar anlasılmıyo..ii geceler görüşürüz:KK16:

avonun maskaraları oldukça başarılı canım ben hepsinden memnunum :KK16: güle güle kullan ürünlerini de canım

Çok teşekkürler canım.. bundan bir kaç sene önce de annem avondaydı her çeşit maskarasını kullandım bazı maskaraları güzel fakat çok çabuk kuruyor buda beni sinir ediyor.. Bu maskarayı kullanmamaın sebebi de zaten maskaram var birde bunu açıp kurutmak istemedim elimden çıkarabilirsem çıkarıcam çıkaramazsam maskaram bittiğinde açıp kullanıcam..

Çok teşekkürler canım.. bundan bir kaç sene önce de annem avondaydı her çeşit maskarasını kullandım bazı maskaraları güzel fakat çok çabuk kuruyor buda beni sinir ediyor.. Bu maskarayı kullanmamaın sebebi de zaten maskaram var birde bunu açıp kurutmak istemedim elimden çıkarabilirsem çıkarıcam çıkaramazsam maskaram bittiğinde açıp kullanıcam..

anladım canım bende rimelleri alıp alıp stokluyorum daha açmadım kenarda duruyolar color trendi hala bitiremedim yaaa çok ucuz bi ürün ama kuruma yapmadı ve bitmek bilmedi :) en kötü o diyolar ama benim hoşuma gidiyo o da açıkçası ama extend maskara çok güzel spactra da hoşuma gidiyo 24k rimel aldım daha duruyo denemedim açmak istemedim bide enchant var o da güzelmiş öyle dediler daha açmadım onu da:))

Son düzenleme:
"serelim" canım bayıldımmmmmmmmmm cicilerine çok güzeller hediye yağmuruna tutulmuşsun resmen gelmeyen ürünlerin de gelince bayağı fazla gözüktüler gözüme:KK1: baktıkça bakasım geldi yaaa güle güle kullan :KK16: krem farlardan memnun musun canım? bende de topaklanma yapıyo iz kalıyo gözkapağımda tercih etmiyorum o yüzden ama merak ettim görünce alasım geldi:)

Bu arada evet bana rujunun resmini eline sürüp çekicektin hala çekmedin "serelim" :KK43: :KK43:

Son düzenleme:
X