AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Arkadaşlar yoğun ilginize çok teşekkürler.O an işim vardı tamamlayamadım rujlar ve parfümlerde kalmıştık.

parfüm 1 reese witherspoon laugh often olup bunu sürdüğümde etrafımdakiler çay kokuyor diyor neden çünkü bergamot gibi kokuyor belirtiim.

parfüm 2 today tomorrow always future :) Romantic voyage olup :kalbimi kim çalıyor sen sen yokum evde ben çünkü mazide kaldı seni bu seven ...Çok tatlı bir kokusu var hayat dolu hafif genç kızlar için mükemmel ! boşuna hiç uğraşma kalbimin yeni bir sahibi var romantic voyage napiim maymun iştahlıyım ayran gönüllüyüm!tez canlıyım sıcakkanlıyım..vb..Üzgünüm...

parfüm 3 adı ne zor yani yazana kadar anam ağlıyor Incandessence öfff! kendisi kadınsı hafif meyve artı çiçek kokulu olup geceleri zarif bayanlar için mikemmel diyorum hafifte ciddi gibi..

parfim 4 işte bu varıya en sevmediğim içlerinde hoplaya hoplaya aldım ne ilginç yine sahip olunca ilgim bitti..gerçekten öbürlerinden birazcık olsa da hoşlandım ama bu malisef aynı fikirdeyim.ezilmiş çimen kokusu gibi bilemiyorum?today tomorrow serisinden diamond kendisinin adı hiç uymamış ismi daha pastorik bi şey olabilirdi.

parfim 5 windscape ferah günlük kullanabileceğiniz serin bir koku sade bayanlar için..

parfim 6 eternal magic egzotik bir koku bence..Biraz belirgin kaplan leopar desenli kiyafetlerle süfer olur diyorum..

UYARI :Bayanlar rujlar fotoğraftakinden daha yumuşak renkteler ...

soldan sağa rujların isimleri pink pop- provocative plum-latte-charged cherry-mocha madness

lilac shimmer-never so nude-fuschia fun-reaaly rosy-personified plum

nude perfection-sparkling peach-cherry glisten-pout-golden peach-glazed almond

pink-dvine wine-gold

desert rose-chic-mocha plum-twinkle pink-carnation

Her ne kadar açık havada çekilse de hiçbir zaman birebir aynısı olmuyor arkadaşlar hepsi biraz daha belirgin çıkmış..

Son düzenleme:

arkadaşlar burada bir hata yapmışım gri renkli olan platinium ice likit fardır pırıltılı ve tek hareketle sürülür beş dakkada Beşiktaş ..

Raziye pasta takımı fazla pembe geldi bana ne dersin?Koyu demek istiyorum..:13:

saatin ismi nedir?Elivia mı çok merak ediyorum lütfen cvp lar mısın?

bu ruj hakkında bilgi verir misin çok mu cırtlak çok tatlı yaaa!

Arkadaşlar böyle fazla soru sordum ama napiim gördükçe insanın aklı çeliniyor tşk.

Son düzenleme:
hepinize günaydın hanımlar. aranıza yeni katıldım. K4-2011 de avon ailesine katıldım. bu ay yanı k13 te 700tl lik siparişlerimi tamamladım çatal bıçak takımını çok istiyordum. sonunda oldu. K-14 yılbaşı kataloğu hiç hoşuma gitmedi satış yapmayacağım gibi sadece telden k14 için 90 tl lik siparişi verdim. en azından parfüm hediyesi gelecek.. bu yüzden tüm ağırlığı bu kataloğa verdim.
ve dün akşam itibariyle kendimce k13 ü kapattım. hepinize bol kazançlı satışlar dilerim.

Güle güle kullanın kızlar
Akşam bende elimde olan tüm ürünleri resimleyeceğim.Heveslendirdiniz benide

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 293085
today ve tomorrovun numenleri bittiği için kokularını unutmuş ve çok merak ediyordum indirimde olduğu için todayı almak istedim aman allahımo nasıl koku öyle ben onu nasıl farkketmemişim bayıldım resmen taze çiçek kokuyor parfüm dediğin böyle olacak işte bundan sonra favorim bu parfüm ayrıca şişeside çok kaliteli avonda böyle şişe yapıyormuş demek.
Eki Görüntüle 293088
takı setine bakmak istememiştim çünkü katologta dandik görünüyordu bu çok farklı bir küpe seti en baştaki sade taş küpeyi tek olarak aynı zamanda diğer küpelerin içinden geçirerek kullanabiliyorsun güzelmiş.
Eki Görüntüle 293092
buda bir arkadaş anew pudrası hakkında renk sormuştu bu benim sadece yanaklar burun alın çene için arada bir yüzümdeki fondoten çok beyaz durduğunda kullandığım renk komple kullanmıyorum çünkü bayağı koyu renk ismi nude beige
Eki Görüntüle 293094
buda açık renk eğer cildiniz çok beyaz deyilse tek bunu kullanmayın geyşa gibi olursunuzama ikisini birden kullanırsan çok güzel oluyor artık nereye koyu nereye açık sürmeniz gerektiğini siz bilirsiniz ben bunu açık tenli olan kızım için aldım tavsiye ederim normal pudra kullanmasından kaliteli kullanmasıdaha iyidir dokusu kadife gibi ismi soft beige.

hiç beğenmediğim telefon kılıfı ve çanta

24k serisinin golden sapphire olanı yanında ki color trend bright eyes olanı ve son olarak da 6in 1palette naturel eyes

yılan derisi gözlük biraz büyük ben bu kadar beklemiyodum ve kalitesiz bence

bu parfümleri biliyosun zaten ooutspoken ıntense yanında ki yeni çıkan siyah tresella ve secret fantasy

bunlarıda biliyosunuz ama söyleyim çocuklar için saç açcıcı sprey duş jeli jole ve sprey
bu küpe de panaramodan kaliteli güzel çift taraflı olan

Son düzenleme:
bu ruj hakkında bilgi verir misin çok mu cırtlak çok tatlı yaaa!

Arkadaşlar böyle fazla soru sordum ama napiim gördükçe insanın aklı çeliniyor tşk.

hayır hiç cırtlak değil canım çok yumuşak bi rengi var aşırı pembe de değil şeftali de değil ikisinin ortası ve almaya değer k14de alıcam hemen kaldırılıyo çünkü

"goldenlady" ve "meerach" çok güzel ürünleriniz kızlar güle güle kullanın bayıldım hepsine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…