AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

canım çok güzeller güle güle kullan içim açıldı görünce:KK16::KK16::)) parfümleri doldurmuşsun maşallah:nazar: jel mavi eyelineri nasıl buldun canım kullandın mı hiç rengi güzel mi? ben siyah aldım ama maviyi de merak ediyorum

Mavi bende var o da simli ama çok renk vermiyor biraz buğulu gibi oluyor.İstersen lacivert fara batırıp koyulaştırıp sürebilirsin:KK3:

Arkadaşlar merhaba . Birşey sormak istiyorum . k13 kataloğundaki wish of love isimli parfümde kampanya varmış 1 alana 2 tanede bedava 44 tl diye .Şunu sormak istiyorum acaba asıl parfümün yanında gelen diğer 2 parfümde yine 50şer ml mi?

Arkadaşlar merhaba . Birşey sormak istiyorum . k13 kataloğundaki wish of love isimli parfümde kampanya varmış 1 alana 2 tanede bedava 44 tl diye .Şunu sormak istiyorum acaba asıl parfümün yanında gelen diğer 2 parfümde yine 50şer ml mi?

tabi ki canım hepsinin aynı milimleri:KK8:

Mavi bende var o da simli ama çok renk vermiyor biraz buğulu gibi oluyor.İstersen lacivert fara batırıp koyulaştırıp sürebilirsin:KK3:

hımm anladım canım siyah gibi yani renk kaliteleri öyle çok koyu değil keşke koyu olsaydı biraz daha. bende siyah fara batırıp sürüyorum saol canım

ben aldım geri gönderdim çok kaba birşeydi uyku tulumu gibi beğenmedim ama çocuklar için uygun olabilir.
hadi ya bu ay aldıklarımın hepsini yolluycam sanırım gözlük istedim ona yamuk dediler şu piton desenli salı günü gelicek kargom ilçede olduğum için ancak kahvaltı takımımı yollamamış avoncuğum hain :KK43:
6liraya çanta vardı onu aldığıma pişman oldum onu da yollarım sanırım ya ben bordo olan çantadan istemiştim aslında ama ona dökülüyo filan ded kullanan 2 arkd kötü dedi..neyse bakalım gelsin görelim :KK43:
şal vardı onu çok beğenmiştim ondan alan da olmadı sanırım :S

Son düzenleme:
Arkadaşlar bunlarda benim avon makyaj malzemelerim resimleri çekince anladım ki dükkan açabilirmişim...Belki ürünleri almakta kararsız olup rengini kestiremeyenler açısından faydalı olabilir...
Fotoları ne kadar güzel çekmişim ama biraz iri olmuş küçültünce de tipleri bozuldu artık idare edins!

Önceliklan göz ürünleri:

di-IU9X.jpg

color trend farlar(soldan sağa rainforest,powder room pink,blue wave..far fırçası,göz kalemi,dudak kalemi pink bucket,göz kalemi twilight sparkle tonu çok hoş parlement mavisi pırıltılı ancak zor sürülüyor!gözünüz bayağı acıyabilir ucu sert,keşke yumuşak yapılsaymış mükemmel bir renk..

di-MT72.jpg
üstteki resmin detaylı görünümü..:)

di-VPL1.jpg
mavi farın iri ellerimdeki görünümü

di-T053.jpg
yeşil farın iri ellerimdeki görünümü

di-353Y.jpg
pembe farın iri ellerimdeki görünümü

di-Z9AN.jpg
anew kırışık dolduran serum(beni etkilemedi kırışık çok az olduğu halde)

di-C69K.jpg
anew serumun detaylı görünümü ucunu nasıl yamulttuğumu görüyorsunuz kimbilir nası oldu kimbiiilir?

di-0NKF.jpg
üstteki rose gold rujlardan luxurious blush..Alttaki ise en sevdiğim rujlardan perfect pink hemide parlatıcılı..:KK16:burdakiyle alakası yok daha yumuşak bi ton alttaki resimde en solda gördüğünüz tona yakın...

di-5FY7.jpg

di-4EZH.jpg
Kirazlı saç sprey koku ve saç spreyi pek bi şey anlamadım...:44:

di-01J7.jpg
Arabian glow serisinden tropical paradise krem far çok hoş yalnız yazın gözün içine doğru akabiliyor belirtiim kışın kullanın..
di-QSQ6.jpg
russet allık erik tonlarında nası diyim hani hiç koşmayan biri olarak ilk defa koşarsınız yüzünüz morumsu kırmızı olur ya öyle işte ya da biri aniden çok pis korkutur yüzünüzün renginin aldığı renk bu renktir:KK52:soluk benizlilere şiddetle tavsiye edilir çok canlı gösteriyor...

di-FW7S.jpg
russet iri elimdeki görüntüsü

di-UROVHFDF.jpg
colortrend rujlar pink sunrise leblebi yemişte bulaşığı kalmış gibi,raisin wine çok şeker gerçekten herkese gider

di-52H1.jpg
takılar(boncuklu kolye eski..Aaliyah kolye ve yüzük pembe taşlı olan zinciri çok çabık karardı...Felicia yüzük iri biraz minyonsanız bilemiyorum!

di-CF2B8VVJ.jpg
angel lip gloss yine soluk bir renk...Ve çok yapışkan dudağınız yapıştığında tekrar açılamayabilir :KK37:

di-F1XK.jpg
far away pudra pırıltılı kokulu talk pudrası gibi biraz sivilce yaptı bende...fena değil..:KK17:

di-PAZ4.jpg
Likit eye liner bozuktu galiba bana gelen soluk gri gibiydi halbuki siyah olması gerekirken ama ucu mükemmel yapıyor çizgiyi ve çok kolay uygulanıyor..:KK14:Pembe stik farın adı soft blush hafif pırıltılı güzel..Turkuvaz renkli kalem colortrend serisinden çok hoş tonu...Veee likit eye liner gri renkli geceler için birebir ıce platinium adı...

di-CA6D.jpg
parfümler

di-Z1PQU7XJ.jpg
golden peach

di-YFYK.jpg
carnation

di-3CN8.jpg
lilac shimmer

di-V9Q0.jpg
pink pop

di-V23I.jpg
gold

di-8LE4.jpg
pirinçli maske

Arkadaşlar geçenlerde Avon ürünlerinin son kullanma tarihi ile ilgili muallakta kaldığımı söylemiştim..Avona mail attım bana yazdıkları cevap...
Sizinde bilginiz olsun istedim

Kozmetik Kanunu geregi; bir urun, uretim tarihinden sonra 30 aydan daha uzun bir sure urun stabilitesini koruyamiyorsa, son kullanma tarihinin yazilmasi gerekmektedir. Avon Urunleri direkt isi ve gunes isigina maruz kalmadan, 3 sene (36 ay) boyunca stabilitesini korudugu icin urunlerimizin uzerinde son kullanma tarihi yerine uretim tarihi bulunmaktadir.

Urun ambalajlarimizin alt kisminda, uretim tarihleri bir kodlama sistemiyle yer almaktadır. Ornegin; Z020406 seklinde olan bu kodlama sistemine gore urunun 02.04.2006 tarihinde uretildigi anlasilmaktadir. Bu durumda urunun son kullanma tarihi bu tarihten 3 yıl sonra yani 02.04.2009 olmaktadir.

Yeni ithal edilen urunlerimizin uzerinde acildiktan sonraki kullanim suresini gosteren bir ibare yer almaya baslamistir. Ornegin 12M gibi bir ibare gordugunuzde; bu urun acildiktan sonra 12 ay kullanilabilir demektir. Urun ithalat planlamalari, uretim tarihine dikkat edilerek yapilmakta olup kullanim suresi dolmaya yaklasan hicbir urun ithal edilmemektedir.

Bilgilerinize sunar, calismalarinizda basarilar dileriz.

Saygılarımızla,
Avon Kozmetik Ürünleri
A V O N - Yarına Merhaba

soruyu AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusunda sorarmısın canım
arkadaş cvp vermiş ben foto eklenmesi için bu sekmede yazdım :) ama diğer tarafta yazarım
teşekkürler

"azbuz" çok güzel ürünlerin canım perfect pinkten bende çok memnunum ama çok çabuk bitiyo az kaldı süre süre:) rose gold olan rujun da çok hoş duruyo:KK16::KK16:

Son düzenleme:
di-Z1PQU7XJ.jpg

di-YFYK.jpg

1. resimdeki sağdan 2. ve 3. - alt resimdeki sağdan ilk iki ve 4. rujun isimleri neler canım ??

$Resim 239.jpg sıralama 1.mavi pırıltılı 2.yeşil pırıltılı 3.siyah pırıltılı 4.sü anewin yeşil göz kalemi artık satılmıyor alttakiside iki uçlu göz farı ve kalemi teal onun yanındaki de iki uçlu göz kaleminin farı :KK1: kolum ne kadar tombiş çıkmış aaaaaaaa bu gün bütün aksilikler beni buldu :KK1:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 292806 sıralama 1.mavi pırıltılı 2.yeşil pırıltılı 3.siyah pırıltılı 4.sü anewin yeşil göz kalemi artık satılmıyor alttakiside iki uçlu göz farı ve kalemi teal onun yanındaki de iki uçlu göz kaleminin farı :KK1: kolum ne kadar tombiş çıkmış aaaaaaaa bu gün bütün aksilikler beni buldu :KK1:

yok yok gayet iyi çıkmış canım ne tombiği belki yakın çekim diye sana öyle gelmiştir:):KK1:

X