sağol cnm ürünler sipariş sadece ama ben sizin için çekip koydum :)
Eki Görüntüle 290677
Eki Görüntüle 290678
Eki Görüntüle 290680
Eki Görüntüle 290681
Eki Görüntüle 290683
bu ay 4. kampanya dönemimdi purblanca ve parfüm numuneleri geldi. bide çanta fotodaki gibi değil daha hoş duruyo gerçekte ben im beklentmden iyiydi. bide hediye tepsimmm çok ciciiii
canım soldan 2.ruj ıced champinkmi
evet canım ıced olmalı o
teşekkür ederim canım bende internetten araştırdım ıced champink hiç renk vermiyor sanki karar veremedim :44:
canım veriyo renk veriyo da çok açık bi rengi var aldım ben k13te. yani dudağı hoş göstermiyo beyaz gibi duruyo. zaten ben tek sürmek için değil de koyu olan rujlarımın rengini açsın diye aldım
teşekkür ederim canım ben rujlarımın rengini açarken genelde parlatıcı sürüyorum bakalım düşüneyim o ruju biraz daha
......................................................................................................................................................................tamam canım sen bilirsin rica ederim ama o seride en en çooookk beğendiğim sequinstok yaptım ondan çok uygun diye . raisin wine de güzel ama bana gitmiyo açık renk seviyorum ben genelde. ametystin pembesi de çok koyu geldi bana pek beğenmedim onu. işte ıced olan ruju onun üstüne sürdüm çok da istediğim rengi elde edemedim:)
teşekkür ederim tatlım"goldenlady" ve "meerach" çok güzel ürünleriniz kızlar güle güle kullanın bayıldım hepsine
boyutnu bilmem ama burada bir arkadaş zamanla tabakların küf tuttuğunu çok kalitesiz olduğunu sölemişti.Bayanlar indirim broşüründeki kahvaltı setinden alan oldumu ? boyutu nasıl,çok küçükmü ?
rica ederim cnm aslında indirim broşüründe ki fiyatı normal de şu an yılbaşı kataloğunda ki fiyata değmez yani..canımm cok tesekkürler ellerine sağlık.ya gercektende katalogda göründüğü gibi değiilmiş vazgectim almaktan saol tatlım
arkadaşlar burada bir hata yapmışım gri renkli olan platinium ice likit fardır pırıltılı ve tek hareketle sürülür beş dakkada Beşiktaş ..