AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım bende internetten araştırdım ıced champink hiç renk vermiyor sanki karar veremedim :44:

canım veriyo renk veriyo da çok açık bi rengi var aldım ben k13te. yani dudağı hoş göstermiyo beyaz gibi duruyo. zaten ben tek sürmek için değil de koyu olan rujlarımın rengini açsın diye aldım

canım veriyo renk veriyo da çok açık bi rengi var aldım ben k13te. yani dudağı hoş göstermiyo beyaz gibi duruyo. zaten ben tek sürmek için değil de koyu olan rujlarımın rengini açsın diye aldım

teşekkür ederim canım ben rujlarımın rengini açarken genelde parlatıcı sürüyorum bakalım düşüneyim o ruju biraz daha

teşekkür ederim canım ben rujlarımın rengini açarken genelde parlatıcı sürüyorum bakalım düşüneyim o ruju biraz daha

tamam canım sen bilirsin rica ederim ama o seride en en çooookk beğendiğim sequin stok yaptım ondan çok uygun diye. raisin wine de güzel ama bana gitmiyo açık renk seviyorum ben genelde. ametystin pembesi de çok koyu geldi bana pek beğenmedim onu. işte ıced olan ruju onun üstüne sürdüm çok da istediğim rengi elde edemedim:)

Son düzenleme:
......................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
"goldenlady" ve "meerach" çok güzel ürünleriniz kızlar güle güle kullanın bayıldım hepsine
teşekkür ederim tatlım
Bayanlar indirim broşüründeki kahvaltı setinden alan oldumu ? boyutu nasıl,çok küçükmü ?
boyutnu bilmem ama burada bir arkadaş zamanla tabakların küf tuttuğunu çok kalitesiz olduğunu sölemişti.

kartre şu rujun ismini verir misin çok hoş ya

special35 ruj hakkında verdiğin bilgiler bende olumlu izlenimler bıraktı ama inanır mısın sayfasını hatırlayamadım ismi neydi

Bu bebekler kalktı mı hala satılıyor mu avoncu arkadaşlar nası olur tekrar konulsunnn...

Bu rujlar cool bliss rujlarsan peach silk ve coral bliss galiba..Bu tür hakkında bilgisi olan arkidaşlar açıklama yaparsınız çok mutlu olurum..

Aşağıdaki ruju tanıyan gören bilen biri varsa sonsuza kadar sesiz kalmasın litfen ama litfen adını bahşetsin avona aitmiş bu renge benzr başka markadan bir ruj adı reca ediyorum tıpkısının aynısı olucak litfeeeennn?Bebeğim benim bebeğim benim ilk göz ağrım...devamını bilmiyorum?!!!

Son düzenleme:
aşağıdaki ruju tanıyan gören bilen biri varsa sonsuza kadar sesiz kalmasın litfen ama litfen adını bahşetsin avona aitmiş bu renge benzr başka markadan bir ruj adı reca ediyorum tıpkısının aynısı olucak litfeeeennn?bebeğim benim bebeğim benim ilk göz ağrım...devamını bilmiyorum?!!!

[ımg]http://www.hizliupload.com/di-nclm.jpg[/ımg][/quote]
cnm COLOR TREND sequen mi ne var 3liraydı bu ay ki katalogta hatta ben ona benzettim dudakta varlığı yokluğu bir güzel bi bak istersen

Son düzenleme:
şu an katologta soldan ikinci açık fuşya rengi var sadece viva pink
Eki Görüntüle 294405
şu en baştaki sütlü kahve rengi flormar 413 piyasada satılıyor cnm renk hemen hemen aynı mesela ben ondan stok yaptım çünkü çok satıldığı için bulmak zor oluyor yalnız flormar ın rengi biraz daha koyu ama çok güzel.
Eki Görüntüle 294407
alttaki resim flormar 413
Eki Görüntüle 294409

violet çanta
2.resimde ki net rengi

Son düzenleme:
canımm cok tesekkürler ellerine sağlık.ya gercektende katalogda göründüğü gibi değiilmiş vazgectim almaktan saol tatlım
rica ederim cnm aslında indirim broşüründe ki fiyatı normal de şu an yılbaşı kataloğunda ki fiyata değmez yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…