AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

Pudradan çok memnunum, çok doğal bir duruşu var sürdüğüm zaman hiç bir şekilde maske gibi bir izlenim bırakmıyor kapatıcılığıda gayet başarılı benim aldığım en açık rengi soft beige olan , pudra almak isteyen düşünmeden anewin bu pudrasını gönül rahatlığyla alabilir..
Diğer fotoğraftakilerde hediye olarak geldi takı seti gayet hoş duruyor ben beğendim, wındscape pek benim tarzım bir koku değil ama fena da sayılmaz.. pur blanca deo. da zaten sevdiğim kokulardan...

Bu arada maskara hakkında hiç bir bilgim yok avonun maskaralarını sevmediğim için hiç açma teşebbüsündede bulunmadım elimden çıkarmaya bakıcam..

Bu arada maskara hakkında hiç bir bilgim yok avonun maskaralarını sevmediğim için hiç açma teşebbüsündede bulunmadım elimden çıkarmaya bakıcam..

avonun maskaraları oldukça başarılı canım ben hepsinden memnunum güle güle kullan ürünlerini de canım

Son düzenleme:

canım bileklik ikili görünüyor sende tekli demi :44:

bunlar indirim broşüründen aldığım krem göz farları ilk baştaki silver lustre ikincisi green dream ve sonuncusu burnished copper hepsinden 4 er tane aldım

anew platınum 55 yaş üstü göz çevresi ve dudak için bakım kremi gündüz ve gece kremi birde temizleyici anneme ve babama aldım ikisi ortak kullansınlar kargoyla yolluycam

Son düzenleme:
göğüs şekillendirici bi işe yarıyor mu?? büyütme ve dolgıunlaştırma açısından???

150.00 tl ve üzeri alışverişe gelen hediye stacy takı seti uç tarafında küçük bir karartı var

ev botlarım 38_39 numara sanki biraz büyük geldi birde 36_37 sipariş verdim bakalım küçük numarası olursa bunları iade ederim 36_37 numarasını alırım

Son düzenleme:
bunlarda anew genıcs serum ikili göz çevresi bakım sistemi ve seyahat boyu ıncandessence belki serumu ve bakım sistemini annemlere yollayabilirim

Eki Görüntüle 295754 bunlarda anew genıcs serum ikili göz çevresi bakım sistemi ve seyahat boyu ıncandessence belki serumu ve bakım sistemini annemlere yollayabilirim

bu bakım kreminden hiç kullandınmı nasıl her aldıgını kullanmaya fırsatın olmaz diye soruyorum ben alıcam alıcam hep vazgectim ya bana yaramazsa alerji tarzı bişey yaparsa diye ama incandessence güzel koku bitikce alıorum bende

bunlarda öğretmen arkadaşımın 35 yaş üstü yenileyici gece kremi gündüz kremi parlaklık veren göz çevresi için bakım sistemi ve temizleyici

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…