anew'in 25 yaş üstü ürünlerinden sipariş verdim.. bu ürünleri kullanan varmı işe yarıyomu :26:
Bu arada maskara hakkında hiç bir bilgim yok avonun maskaralarını sevmediğim için hiç açma teşebbüsündede bulunmadım elimden çıkarmaya bakıcam..
avonun maskaraları oldukça başarılı canım ben hepsinden memnunumgüle güle kullan ürünlerini de canım
Eki Görüntüle 295115
Eki Görüntüle 295114
Eki Görüntüle 295113
Eki Görüntüle 295112 Eki Görüntüle 295111
Pudradan çok memnunum, çok doğal bir duruşu var sürdüğüm zaman hiç bir şekilde maske gibi bir izlenim bırakmıyor kapatıcılığıda gayet başarılı benim aldığım en açık rengi soft beige olan , pudra almak isteyen düşünmeden anewin bu pudrasını gönül rahatlığyla alabilir..
Diğer fotoğraftakilerde hediye olarak geldi takı seti gayet hoş duruyor ben beğendim, wındscape pek benim tarzım bir koku değil ama fena da sayılmaz.. pur blanca deo. da zaten sevdiğim kokulardan...
6'lı far paletini aldım ve çok beğendim kızlar ..
Eki Görüntüle 295746 bunlar indirim broşüründen aldığım krem göz farları ilk baştaki silver lustre ikincisi green dream ve sonuncusu burnished copper hepsinden 4 er tane aldım
Eki Görüntüle 295754 bunlarda anew genıcs serum ikili göz çevresi bakım sistemi ve seyahat boyu ıncandessence belki serumu ve bakım sistemini annemlere yollayabilirim