canım çok güzeller güle güle kullan içim açıldı görünce:)) parfümleri doldurmuşsun maşallah jel mavi eyelineri nasıl buldun canım kullandın mı hiç rengi güzel mi? ben siyah aldım ama maviyi de merak ediyorum
Arkadaşlar merhaba . Birşey sormak istiyorum . k13 kataloğundaki wish of love isimli parfümde kampanya varmış 1 alana 2 tanede bedava 44 tl diye .Şunu sormak istiyorum acaba asıl parfümün yanında gelen diğer 2 parfümde yine 50şer ml mi?
soruyu AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusunda sorarmısın canımmeme kanseri ürünlerinden alan hiç oldu mu özellikle telefon kılıfı ??
Mavi bende var o da simli ama çok renk vermiyor biraz buğulu gibi oluyor.İstersen lacivert fara batırıp koyulaştırıp sürebilirsin
meme kanseri ürünlerinden alan hiç oldu mu özellikle telefon kılıfı ??
hadi ya bu ay aldıklarımın hepsini yolluycam sanırım gözlük istedim ona yamuk dediler şu piton desenli salı günü gelicek kargom ilçede olduğum için ancak kahvaltı takımımı yollamamış avoncuğum hainben aldım geri gönderdim çok kaba birşeydi uyku tulumu gibi beğenmedim ama çocuklar için uygun olabilir.
arkadaş cvp vermiş ben foto eklenmesi için bu sekmede yazdım :) ama diğer tarafta yazarımsoruyu AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusunda sorarmısın canım
1. resimdeki sağdan 2. ve 3. - alt resimdeki sağdan ilk iki ve 4. rujun isimleri neler canım ??
arkadaş cvp vermiş ben foto eklenmesi için bu sekmede yazdım :) ama diğer tarafta yazarım
teşekkürler
Eki Görüntüle 292805 mavisi yeşili siyahı :) kolum çok tombiş çıktı
Eki Görüntüle 292806 sıralama 1.mavi pırıltılı 2.yeşil pırıltılı 3.siyah pırıltılı 4.sü anewin yeşil göz kalemi artık satılmıyor alttakiside iki uçlu göz farı ve kalemi teal onun yanındaki de iki uçlu göz kaleminin farıkolum ne kadar tombiş çıkmış aaaaaaaa bu gün bütün aksilikler beni buldu
sanırım şu sarı olan gold serisinin ametisi ben çok memnunum