Eki Görüntüle 281270 Eki Görüntüle 281271
kızlar ben bu çantayı panaromadan aldım çok beğendim. k13 te gircek satışa. almayı düşünenler olursa diye ekledim
Tickled pink güzelmiş..Arkadaşlar pink crush parlatıcılı ruj diye bir ürün var ne kadar tatlı yav..
Çok tatlı di mi şeker gibi kim der kimyasal bu ruj?
Arkadaşlar bu sonuncu avon ruj da turuncu gibi sanki? Color creme moisture lipstick pink sails miş adı burada yok galiba buna benzer bir ruj önerebilir misiniz?Nonur nütfen noonur?
Eki Görüntüle 284455 bunlarda selülitli bölgeler için biçimlendirici bakım kremlerim ve göğüs bölgesi için toparlayıcı jel bu aralar fazla kullanamıyorum ama kullandığım zamanlar etkisini görmüştüm elmas pırıltısı olan vücut losyonu süper en sevdiğim losyon
Eki Görüntüle 284439 oldumu acabaspecial 35 arkadaşım bak ilk deneyimim senin için :)
Eki Görüntüle 284455 bunlarda selülitli bölgeler için biçimlendirici bakım kremlerim ve göğüs bölgesi için toparlayıcı jel bu aralar fazla kullanamıyorum ama kullandığım zamanlar etkisini görmüştüm elmas pırıltısı olan vücut losyonu süper en sevdiğim losyon
işe yarıyosa bi ara bende alayım canım bundan
bak yükleyebilmişsin tebrik ederim:)) zor bişeyi yok resim yüklemenin zaten. istediğim çantayı da koymuşsun tşkler canım fikir edindim en azından güzel görünüyo:)
Eki Görüntüle 284439 oldumu acabaspecial 35 arkadaşım bak ilk deneyimim senin için :)
Yaaaaaaa bu çantayı istiyoruuumm:84::84:
150tl sipariş verip 10 katalog mu eklemem gerekiyor buna
evet canım o kadar güzel değil niye bu kadar beğendiniz ki bu çantayı ben daha elimdeki çantanın birini bile kullanmadım diyebilirim geçen sene bir müşterim anewin kremlerinden almıştı bu çanta da hediyeydi o bayanda siparişlerini almadı benden saat ve ütü hediyesi vardı o zaman bende onları iade etmiyim diye mecburen almak zorunda kalmıştım insanın elinde fazla olunca kıymetini bilmiyormuş çantanın artık bende kullanayım çantamı
merabalar bende yeni üye oldum avona ama çok satamıyorum yaa ne yapmam lazım bi yerdemi yanlış yapıyorum anlamıyorum arkadaşlarım falan bakıyo işte bu güzelmiş şu güzelmiş ama kimsenin aldığı yok sinir oluyoruum...