AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

evet canım o kadar güzel değil niye bu kadar beğendiniz ki bu çantayı ben daha elimdeki çantanın birini bile kullanmadım diyebilirim geçen sene bir müşterim anewin kremlerinden almıştı bu çanta da hediyeydi o bayanda siparişlerini almadı benden saat ve ütü hediyesi vardı o zaman bende onları iade etmiyim diye mecburen almak zorunda kalmıştım insanın elinde fazla olunca kıymetini bilmiyormuş çantanın artık bende kullanayım çantamı :KK1:

evet canım aynı benimde öyle oldu ama benim ki kremini aldı çantayı istemedi geldiğinde senin olsun ben istemiyorum falan dedi:KK8: bende itiraz mı ederyim yani kabul ettim :KK52:sanırım ufak tefek birşey sandı gelince görmedi tabi:KK1:

evet canım aynı benimde öyle oldu ama benim ki kremini aldı çantayı istemedi geldiğinde senin olsun ben istemiyorum falan dedi:KK8: bende itiraz mı ederyim yani kabul ettim :KK52:sanırım ufak tefek birşey sandı gelince görmedi tabi:KK1:

iyi yapmışsın canım güle güle kullan tatlım :KK16:

$Resim 202.jpg kızlar bunlar benim hawaiian,little black dress vücut spreylerim ve sunses summer breeze nemlendiricilerim :KK1:

Son düzenleme:
$Resim 204.jpg bunlarda winter magic duj jellerim 1 ya da 2 tane daha var da arayamadım bunlara bayılıyorum keşke kaldırılmasaydı :KK14::KK16:

$Resim 205.jpg bu da damla şeklinde mor taşlı küpem aldım da daha hiç takmadım :KK1: alırım kullanmam kalır ortada:KK1:

$Resim 207.jpg perceive bayan parfümleri hiç alışamadım bu kokuya sürdüğüm zaman bayılcak gibi oluyorum 2 müşterim aldı 2 si kaldı annem çok sever tenine de gidiyor bu koku zaten 2 sini de onun için almıştım görüştüğümüz zaman vericem :KK16: ve beyaz zambak banyo köpüğüm

$Resim 208.jpg bunlar da ıncandessence hediye setleri deodarantları ve far away vücut spreyi :KK16:

Son düzenleme:
birazdan devam edicem kızlar

Eklentiler

• $Resim 210.jpg
    $Resim 210.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
$Resim 212.jpg eşimin fullspeed'i,lagon roll on müşterinin,cilt kusurlarını düzgünleştirici palet light ve ruj sparkling peach :KK16:

Son düzenleme:
$Resim 218.jpg far away pudralarım aromadısıac rool on'larım saç bakım maskelerim top allığım eşime aldığım in blue edtler ve göz farı ve eye_liner'im

ay canım tabi ki eklerim ama bu gün çekmesem olurmu bir sürü fotoğraf ekledim yoruldum en kısa zamanda zamanda sürer eklerim olurmu tatlım :KK16::KK16::KK16:

tamam canım sorun değil ne zaman uygun olursan o zaman ekle bu siparişte almıcam nasıl olsa yok zaten katalogda :))

$Resim 219.jpg bu da pembe yazlık çantam meme kanserine destek olmak için almıştım yanlız aldığımda fermuarı yoktu terziye gidip pembe bir fermuar diktirttim daha kullanışlı bir çanta oldu :KK16:

X