AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

ilk far true colour 4'lü göz farı smokey eyes olması lazım diğer far ise golden sapphire diye tahmin ediyorum ben henüz kataloğa gelmedi canım bu farlar panorama da var gelecek kampanya da olucak eğer tahminim doğruysa...

kızlar arkadaşın bahsettiği farı yanlış anladınız.onun sorduğu far bu.
$1283813_110615153215_True_color_silky_eyeshadow.jpg

ben de kullanmak istiyorum açıkcası kahverengi rengini. kullanan var mı?

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. bu avon k13ten sayfa 68 deki colortrend 3 tl lik rujundan tavsiye edin lütfen hangi rengi güzelll? :KK43:

forumdaki kızlar raisin wine rengini çok beğenmişlerdi canım.ben kullanmadım bilmiyorum ama rich berry ve açık renk seven bi arkadaş da amethyst rengini beğeniyordu.ama en çok beğenilen raisin wine.bi de internetten yabancı sitelerden falan tüm renklerin swatch'larını bulabilirsin

hm ben yanlış anladım.sen dörtlü deyince ben avonun klasik 4lü farlarından bahsediyorsun sandım pardon

Serelim doğru anlamış o farı da sordum diğer farı da..teşekkürler smokey eyes çok hoşmuş zaten bir o eksik ben de,avon kolleksiyoneri olucam yakında..Rujların hepisi mevcıt istediğiniz hakkında bilgi verebilirimmm!Avon un banyo paspasını satarsanız ya da alırsanız bana bilgi verin olur mu çok önemli arakadaşlar hayat meyat meselesi.?:KK52:

Mesela(annem bu söz yüzünden beni tokatlamıştı çünkü her cümlemde mevcıttı) kalınlığı ne kadar küçük parmağanız kadar mı orta parnağanız(benim ki iri kişiden kişiye değişir) kadar mı boyutları iletin..Çünkü paspasların etiketlerinde kalınlıkta yazıyor niden önemli açıklayım banyo kapısını yapan sivri yere yapışık yaptığından paspasın kalınlığı olursa kapı açılamıyor..Diyeceksiniz ki o zaman sende içeri koy o da mümkin değil çünkü içeri iki kişi girerse birbirine çarpıyor dar yani dolayısı ile içeri koyduğunuzda kendisi her yeri kaplıyor boğucu oluyor üff çok uzun bi açıklama olmuş pardon!:KK57:

Son düzenleme:
Serelim doğru anlamış o farı da sordum diğer farı da..teşekkürler smokey eyes çok hoşmuş zaten bir o eksik ben de,avon kolleksiyoneri olucam yakında..Rujların hepisi mevcıt istediğiniz hakkında bilgi verebilirimmm!Avon un banyo paspasını satarsanız ya da alırsanız bana bilgi verin olur mu çok önemli arakadaşlar hayat meyat meselesi.?:KK52:

Mesela(annem bu söz yüzünden beni tokatlamıştı çünkü her cümlemde mevcıttı) kalınlığı ne kadar küçük parmağanız kadar mı orta parnağanız(benim ki iri kişiden kişiye değişir) kadar mı boyutları iletin..Çünkü paspasların etiketlerinde kalınlıkta yazıyor niden önemli açıklayım banyo kapısını yapan sivri yere yapışık yaptığından paspasın kalınlığı olursa kapı açılamıyor..Diyeceksiniz ki o zaman sende içeri koy o da mümkin değil çünkü içeri iki kişi girerse birbirine çarpıyor dar yani dolayısı ile içeri koyduğunuzda kendisi her yeri kaplıyor boğucu oluyor üff çok uzun bi açıklama olmuş pardon!:KK57:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. bu avon k13ten sayfa 68 deki colortrend 3 tl lik rujundan tavsiye edin lütfen hangi rengi güzelll? :KK43:

rich berry ve vino disko kesinlikle ikisinide kullanıyorum memnunum:KK16:

serelim soldaki parlatıcı ticklet pink sağdaki de rose ribbons fikir olsun diye ekledim onu da canım
$DSC01100.jpg

Son düzenleme:
$30102011827.jpg $30102011825.jpg

kızlar ben bu çantayı panaromadan aldım çok beğendim. k13 te gircek satışa. almayı düşünenler olursa diye ekledim :KK54:

X